ertugrul1903
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 33
Samsung galaxy note 9 alınır mı ?
note 9 parasına ne önerirsiniz
S10 veya bütçenizi artırıp galaxy s10 plus almanızı tavsiye ederim.note 9 parasına ne önerirsiniz
Samsung galaxy note 9 alınır mı ?
Eğer oyun oynamak içinse S10 serisinde telefon ısındığında ekranın geç gelme sorunu var deniyor.S10 veya bütçenizi artırıp galaxy s10 plus almanızı tavsiye ederim.
Öyle bir sorun duymadım. Oyunları sorunsuz ve en yüksek grafiklerde çok akıcı bir şekilde oynatıyor.Eğer oyun oynamak içinse S10 serisinde telefon ısındığında ekranın geç gelme sorunu var deniyor.
Fatih Sayar' ı bilmezsin ama YouTube' de Pubg Mobile videoları çekiyor. Eskiden S10+ kullanıyordu ve oonda bahsettiğim sorun meydana geldiği için OnePlus 7 Pro aldı.Öyle bir sorun duymadım. Oyunları sorunsuz ve en yüksek grafiklerde çok akıcı bir şekilde oynatıyor.
İPhone telefonların güncellemeyle gelen performans kısıtlamaları var ama Android telefonlarda öyle bir şey söz konusu değil. Örneğin benim kuzenimde İPhone 7 Plus var ve AnTuTu' nun kendi sitesinde İOS sırlamasında yaklaşık olarak 243k puanı var ama benim kuzenim şu an ki güncellemelerle beraber yaklaşık olarak 165k puan alabiliyor.iPhone 11 daha iyi bir seçenek olacaktır hem güncelleme konusunda hem kamera hemde performansta...
Yanlış hatırlamıyorsam böyle bir sorun(dokunmayı hemen algılayamama) duymuştum ama hangi telefonda olduğu hatırlamıyorum. Her telefon ısınır. Bazıları sadece daha az ısınır.Fatih Sayar' ı bilmezsin ama YouTube' de Pubg Mobile videoları çekiyor. Eskiden S10+ kullanıyordu ve oonda bahsettiğim sorun meydana geldiği için OnePlus 7 Pro aldı.
İPhone telefonların güncellemeyle gelen performans kısıtlamaları var ama Android telefonlarda öyle bir şey söz konusu değil. Örneğin benim kuzenimde İPhone 7 Plus var ve AnTuTu' nun kendi sitesinde İOS sırlamasında yaklaşık olarak 243k puanı var ama benim kuzenim şu an ki güncellemelerle beraber yaklaşık olarak 165k puan alabiliyor.