Samsung Galaxy Note 7'ler çöpe gidecek!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
Ben ömrümde hiç bir firmanın böylesine trajik bir olay yaşadığını hiç görmedim. Bunu küçük veya orta halli firmalardan biri yaşasaydı kesinlikle kepenk indirmiş, iflasın ötesinde belki borçlu bile çıkmıştı.

ohmg

Asistan
Reaksiyon puanı
35
evlat acısı gibi koydu be Samsung'dan çok üzüldüm abi nimet o telefon ya yazık günah verin bana patlayana kadar kullanırım ben sorumluluk bana ait :(

Reaksiyon puanı
10,315
evlat acısı gibi koydu be Samsung'dan çok üzüldüm abi nimet o telefon ya yazık günah verin bana patlayana kadar kullanırım ben sorumluluk bana ait :(

Aynen! :)
Lakin bu imkansız, firma çekmiş fişini.
Teslim etmeyenler için yakında bir güncelleme yayınlayıp çalışmasını durduracaklarmış maalesef. :(

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Vallahi içim acıdı 2 milyon tane note 7 ki bunların hepsi arızalı değiş yarısı arızalı desek yarısı düzgün çalışabilir cihaz ama nerden anlayacaklar düzgün çalışanları

recepali57

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 kullanıcıyım. Bundan önce de note 3 kullanıyordum. Note 5 kullanırken "şu telefonda su geçirmeme özelliği olsa ne güzel olurdu" demiştim. Note 7 çıkınca da dediğime ilave olarak edge ekranı, iris tarayıcısı ve s-pen translate özelliği beni heyecanlandırmıştı. Telefonu tam satmaya niyetlendim patlama haberleri gelmeye başladı. 3-5 cihazda olur demeye kalmadan cihaz geri toplandı. Sonra akibeti ortada. Bırakın onu almayı note 5 bile beni tedirgin etmeye başladı.

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Note 5 kullanıcıyım. Bundan önce de note 3 kullanıyordum. Note 5 kullanırken "şu telefonda su geçirmeme özelliği olsa ne güzel olurdu" demiştim. Note 7 çıkınca da dediğime ilave olarak edge ekranı, iris tarayıcısı ve s-pen translate özelliği beni heyecanlandırmıştı. Telefonu tam satmaya niyetlendim patlama haberleri gelmeye başladı. 3-5 cihazda olur demeye kalmadan cihaz geri toplandı. Sonra akibeti ortada. Bırakın onu almayı note 5 bile beni tedirgin etmeye başladı.
Süreklilik ilizyonu bu durum yani bu olayın bütün samdungLarda olacağını düşünüyoruz bende korkmaya başladım yavaş yavaş s6 edge plus kullanıyorum geceleri telefonu kapatıp takıyorum şarja samsungun bizi rahatlatması lazım

Reaksiyon puanı
10,315
Vallahi içim acıdı 2 milyon tane note 7 ki bunların hepsi arızalı değiş yarısı arızalı desek yarısı düzgün çalışabilir cihaz ama nerden anlayacaklar düzgün çalışanları

Genç ve güzel bir kızın hayatının henüz baharındayken pisi pisine öldürülmesi gibi bişey oldu bu. Hakkaten benim de öyle, içim acıdı be... Bu kadar muhteşem bir şaheserin yok edilişi çok kolay hazmedilir bir durum değil. :(

exclusive80

Asistan
Reaksiyon puanı
35
Genç ve güzel kızın hayatının henüz baharındayken pisi pisine öldürülmesi gibi bişey oldu bu. Hakkaten benim de öyle, içim acıdı be... Bu kadar muhteşem bir şaheserin yok edilişi çok kolay hazmedilir bir durum değil. :(

hakikaten batarya problemleri olmasaydı eminim Note 7 yüzyılın en iyi telefonuna aday olurdu. çünkü en yakın rakibi Iphone 7 plus modeline bakıyorum da özellik ve tasarım bakımından benim gözümde Iphone 7 plus içi boş bir kutu ya da bir oyuncak gibi geliyor bana. hakikaten yazık ettiler telefona. firmanın Note 7 faciasından büyük bir ders alacağını düşünüyorum. en azından bundan sonra çıkacak olan S8 veya Note 8 modellerini sorunsuz piyasaya sürerler diye düşünüyorum