S
shiftdelete.net
SDN Okuru
Son düzenleme:
evlat acısı gibi koydu be Samsung'dan çok üzüldüm abi nimet o telefon ya yazık günah verin bana patlayana kadar kullanırım ben sorumluluk bana ait![]()
Süreklilik ilizyonu bu durum yani bu olayın bütün samdungLarda olacağını düşünüyoruz bende korkmaya başladım yavaş yavaş s6 edge plus kullanıyorum geceleri telefonu kapatıp takıyorum şarja samsungun bizi rahatlatması lazımNote 5 kullanıcıyım. Bundan önce de note 3 kullanıyordum. Note 5 kullanırken "şu telefonda su geçirmeme özelliği olsa ne güzel olurdu" demiştim. Note 7 çıkınca da dediğime ilave olarak edge ekranı, iris tarayıcısı ve s-pen translate özelliği beni heyecanlandırmıştı. Telefonu tam satmaya niyetlendim patlama haberleri gelmeye başladı. 3-5 cihazda olur demeye kalmadan cihaz geri toplandı. Sonra akibeti ortada. Bırakın onu almayı note 5 bile beni tedirgin etmeye başladı.
Aynen!
Lakin bu imkansız, firma çekmiş fişini.
Teslim etmeyenler için yakında bir güncelleme yayınlayıp çalışmasını durduracaklarmış maalesef.![]()
Vallahi içim acıdı 2 milyon tane note 7 ki bunların hepsi arızalı değiş yarısı arızalı desek yarısı düzgün çalışabilir cihaz ama nerden anlayacaklar düzgün çalışanları
Genç ve güzel kızın hayatının henüz baharındayken pisi pisine öldürülmesi gibi bişey oldu bu. Hakkaten benim de öyle, içim acıdı be... Bu kadar muhteşem bir şaheserin yok edilişi çok kolay hazmedilir bir durum değil.![]()