Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Ben note 7 düşürmüşdüm çatlamısdı oyunzden iade ettim yoksa patlayana kadar kullanırdım çok güzel deneyimi varyaa abi batırdın Samsung ilk defa Samsung kullandım ve üzgünüm

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
lan bende laz damarı da var halbuki s8 artı 3000 tl hediye öeki kanpanyasına kadar beklerdim

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
şimdiden diyorum aranızdan bir sazan atlar ciddi ciddi oyle kanpanya mı olur der kızarım

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Note 7 yanında hediye olan gear vr geri iade etmedim öyle duruyor

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Ben geri vermedim istemediler süsdiye duruyor suan

Ekli dosyalar

• image.jpg
    image.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 893
  • image.jpg
    image.jpg
    952.6 KB · Görüntüleme: 1,236

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Hala note7 son durumu ile ilgili bir haber yok mu ?

Cesur Doğan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Note 8 geleceğini biliyoruz artık note 8 kullananlar kulubünde görüşmek üzere :)

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Onlar zamanında yaptı yapacağını biraz da biz yapalım :D
Ama hakkını verelim bote7 iyi cihazdı bende almayı düşünmedim diğil o game launcher özelliği beni çok kitliyor. S7 serisinde de vardı ama tasarımları beni etkilemiyordu note7 cidden uçuş olmuştu

Black15

Asistan
Reaksiyon puanı
151
Ama hakkını verelim bote7 iyi cihazdı bende almayı düşünmedim diğil o game launcher özelliği beni çok kitliyor. S7 serisinde de vardı ama tasarımları beni etkilemiyordu note7 cidden uçuş olmuştu
Demek ki herkesin içinde bir ukte olarak kalmış bu cihaz. Ah Samsung ah! İphone 7' den önce çıkaracağım diye güzelim cihazı mahvetti.

E.Lokmanoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Hayırlı olsun. Bi süre kullanınca 6s plus la objektif şekilde bi karşılaştırmada yaparsın
6s plustan s7 edge ilk geçtiğimde bi defa olumlu olarak daha küçük ebatlarda aynı ekran büyüklüğü oldu ve 2k ekran süper amoled farkı bariz kendini hemen belli etti,akabinde kamera kalitesi bariz daha iyi,ama beni şaşırtan olumsuz olarak bataryanın 3600 mah olmasına rağmen ve arka plan uygulamalarının kapalı olmasına rağmen pilinin 6s plustan iki saat daha az dayandığı oldu,bunun dışında s7 edgede hiçbir olumsuzluk göremedim,harika bir cihaz!

ErhaNNote7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Biraz öyle olmuş :D Bi açıklamda gelmiyor heralde iade etmeyen hâlâ vardır
Evet "Hâââââlâ var" emin olun :) İade etmeyen sessiz çoğunluğun kısık sesi olarak şahsen ben, son gün 11 Kasım'a kadar iade etmeyi düşünmüyorum.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Demek ki herkesin içinde bir ukte olarak kalmış bu cihaz. Ah Samsung ah! İphone 7' den önce çıkaracağım diye güzelim cihazı mahvetti.

Evet tasarım olarak cidden bitirmişti ama hadi ilk sefer aceleye geldi diyelim güvenli cihazlarında patlamış olması kötü oldu

Son düzenleme:
D

Deleted member 504147

SDN Okuru
tahminimce s8 mart note 8 ise yaz aylarında.
ama olurda martta note 8 i de sunabilir aynı tasarım ama farklı donanım. farklı donanımdan kasıt malum pil vb
S8'in bence sızıntılardaki o tuşsuz tasarımı note 8 e de uyarlanır Note 7 tasarımı kalmaz çok güzel tasarımdı ama yapacak birşey yok

M

Murat Burç

SDN Okuru
Sen ban yememişmiydin o_O bu arada bende özledim :) en çok iris tarayıcısını merak ediyordum çağın ötesinde bir cihazdı.
Ben ban yiyorum öbür hesaptan ban yiyprum bundan ban yiyiroum habire yiyiroum bende anlamadım.
Bu banlanıcna 1 ay 10 gün bekledim heradel sınırsız ban yedim dedim başka hesap açtım onu banladılar bu açtılar