M
Murat Burç
SDN Okuru
Hafıza kartı hızı genel sistem performasnı nasıl etkileyebiliyor sonuçta uygulamarımızın çoğunu dahili depolamaya kuruyoruz.Alalı 3-4 gün oldu daha hiç takıldığını görmedim. Mağazada veya İnternet ile ilgili uygulamalarda takılma olması telefonla ilgili bir durum değildir bu Internet erişimi ve mağazanın yoğunluğu veya performansıyla ilgilidir. Telefonla ilgili yorum yaparken buna dikkat etmek lazım.
Onun dışında bazı programların yüklenmesi esnasında o yükleniyor simgesini bol bol gördüm. Şu aralar yok. Hızlı ama her uygulama Android 6 uyumlu olmadığından cihazda olumsuz performans sergileyebilir.
Bazı İngilizce öğrenme programlarım önceki telefonumda çok yavaştı bunda hızlanır diye bekledim ama değişen bir şey yok yani bu durumum telefonun hızıyla doğru orantılı bir durum olmadığı kanısına vardım.
MicroSD kart kullanırsanız kullanım durumuna göre telefonun hızını MicroSD kartın okuma yazma hızına kadar düşürebilir sonra niye telefon yavaş veya restart atıyor diye düşünmemek lazım. En kaliteli Hafıza kartı bile telefonun kendi saklama belleğinden daha hızlı değildir mümkünse hiç hafıza kartı kullanmamak hem bataryayı korur hemde telefonun hızını.
Keşke ufs desteği geleydi artık Samsungun 8 ailesine kaldı