Samsung Galaxy Note 7 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Yarın Note 7 almayı planlıyorum. Birde hafıza kartı. hafıza kartı konusunda note 7 4k video çekebiliyor fakat hafıza kartının 4k desteklememesi durumunda 4k kayıt yapabilir miyim.
örneğin aklımda 4k U3 destekli en fazla 64 GB Samsung Pro plus var. bir de 128 gb U1 SAmsung Evo plus var fakat 4k desteklemiyor. farketmezse 128 alayım bulursam haha fazlasını

keremakan22

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bide arkadaşlar i phone 7yi bekle diyenler var ama şunu da demeden geçemiycem 5s kullanıyorum inanın Arada Kasma takılmalar oluyor ve aşırı ısınıyor yani bacağına falan koy kabartacak cinsten. Note 7 de öyle ısınır mı acep ?

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Bide arkadaşlar i phone 7yi bekle diyenler var ama şunu da demeden geçemiycem 5s kullanıyorum inanın Arada Kasma takılmalar oluyor ve aşırı ısınıyor yani bacağına falan koy kabartacak cinsten. Note 7 de öyle ısınır mı acep ?
5s o kadar ısınmaz parlaklık en son kullanılırsa o kadar ısınır anladığım kadarıyla ios 9 yüklemişsin evet 5s'lerde ios 9 olarak kasma bazen oluyor ios 10 ile 5s zaten 4s'e dönecek güncelleme yeni telefon almazsan şayet
Note 7'ye gelirsek yüksek parlaklık arka planda sürekli veri tüketme uzun süre oyun oynama ısındırır kasa cam olduğu ısıyı hissedersin doğal olarak oyunlarda çok ısındı mı fps düşmesi olabiliyormuş yani arada hafif takılıyormuş ama ilerde gelecek güncellemeler ile optimize olur

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Birde sorum olacak bu vr ne zaman gelecek ayın 25 ine kadardı ondan sonra bi sorun olmasın. Alan arkadaşlar siz tam olarak nasıl başvurdunuz vr için cevaplarsanız sevinirim.

denizparlak1980

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Birşey sorabilirmiyim note 7 video kalitesi s7 ailesine nazaran çok mu iyi onun seviyesinde mi Hdr video desteği çok fark açıyor mu
Birde bu yazılım olduğu için s7 ailesine gelir mi ?

Video geliştirme denen bir ayar var açtığınızda video oynatma programı ve you tube a geçtiğinizde renkler ve parlaklık bir anda artıyor. Çok daha parlak ve canlı bir seviyeye çıkıyor. Hdr videolarda da kesinlikle farkı hissediyorsunuz. İnternet olan bir demo cihazı inceleme fırsatınız olursa video geliştirmeyi açın ve you tube a girip hdr 4k video açıp seyredin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Ben s7 ile yan yana koyup evde denedim. Kesinlikle farkı görüyorsunuz. Bu dediklerim video da geçerli. Resimlerde video daki kadar belli olmuyor.

denizparlak1980

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Tabi bu söylediğim video izleme için. Siz sanırım kekmeyi kastederek söylediniz. Video çekşmde ben bir fark şuan için hissedemedim.

denizparlak1980

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar ekranı hd ye getirip real racing 3 ve nfs no limits oynadım. 2k dada çok akıcı hiç takılma yok ama hd oynadığınızda özellikle real racing 3 uçuyor. Denemenizi tavsiye ederim. Tabi hd ye getirirken diğer performans ayarlarını yanlışlıkla kısmayın.

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Bu vr için istediğimiz site veya dükkandan samsung türkiye garantili olmak kaydıyla alabiliyoruz değil mi. Tarih 25 eylüle mi uzatıldı yeni galiba.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Sana vermeleri lazımdı eğer vermediler se VR AD SOYAD yaz 4730a gönder link gelicek sana onu doldur en geç 6 haftaya gelir deniliyor
telefona ilk bakmaya gittiğimde adama sordum vr ı adam sen alıcaksan şimdi burda veririz form falan dolduracaksın 2 dakka dedi tamam dedim
2 gün sonra almaya geldim farklı bi adam vardı. öyle olmuyo dedi internetten formu dolduracan dedi bende öle yaptım. o mesaj olayını falan cihazın imesini fatura fotoğrafını falan

UniqueFB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ekranın kavisli olmasından dolayı kırılmaz cam takılmaması durumu doğru mu? Ekranı nasıl koruyacağız ki malum çok düşüyorlar :d

zbahadir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Kırılma testlerinde çizilmeye karşı çok dayanıklı olduğu görülüyor. Çift taraflı kılıf kullanılırsa hiç ekran koruyucuya ihtiyaç olmayabilir.
Led Cover koruyucu aldım. Düşme anında kapağı açılır yüz üstü düşerse ekran kırılabilir.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Arkadaşlar herkes diyordu note 7'de 720p olsun iphone'u uygulama yükleme konusunda sollar diye.Buyrun video.Yorum size kalmış.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Arkadaşlar ekranın kavisli olmasından dolayı kırılmaz cam takılmaması durumu doğru mu? Ekranı nasıl koruyacağız ki malum çok düşüyorlar :d
Ben kullanmıyorum. Çünkü kutudan çıktığında bir jelatinle geliyo ve edge ekranları kapsamıyor yani düz bi jelatin eğer heryerini kapatmıyorsa kırılmaz cam almazsan daha iyi olur hem kullanımı zorlaştırıyor hemde şıklığını bozuyor.

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Arkadaşlar bu mesaj altında sizlere note 7 nin diğer yoğun kullanımdan farklı pil performansını aktaracağım.
Öncelikle cihazı orta seviye güç tasarrufunda kullandım.
Ekran parlaklığı %70 seviyesinde çalıştı.
Cihaz tam 10.30 saat dayandı bu benim hoşuma gitti açıkçası.
Şimdi bu süre zarfında hangi uygulamaları açtım neler yaptım sırasıyla onu anlatayım.
İlk olarak 2 saat aralıksız film izledim.
30 dakika kilit ekranında bekledi kullanmadım yani
1 saat yine aralıksız oyun oynadım. (Oyunlar candy crush, subway surf, clash of clans tarzı yüksek performans gerektirmeyen oyunlar)
Daha sonra 1 saat facebook instagram sdn gibi yerlerde takıldım.
Bu sefer 1 saat kilit ekranında bekledim kullanmadım.
30 dakika bahsettiğim oyunlardan oynadım.
Hiç ara vermeden youtube da 1 saat video izledim.
Youtube ardından yine ara vermeden sosyal medyada yarım saat zaman geçirdim.
Daha sonra 2 saat boyunca hiç kullanmadım.
Son olarak 15 dakika oyun oynadım ve 45 dakika yabancı dizi izledim.
Şarj %3

Bunu tamamen test amaçlı yaptım. Amacım aslında fazla oyun oynamayan sosyal medyada takılan haber takip eden film video izleyen ve arada bir de oyun oynayan kullanıcılar için test ettim. Bence gayet makul bir seviye Bahsettiğim süreler üç aşağı beş yukarı ama tam 10.30 saat kullandım ve şarj %3
Yani aranızda note 7 almayı düşünen üç aşağı beş yukarı yukardaki gibi kullanan varsa tavsiye ederim.Umarım yararlı olmuştur. :)

Reaksiyon puanı
35
Arkadaşlar bu mesaj altında sizlere note 7 nin diğer yoğun kullanımdan farklı pil performansını aktaracağım.
Öncelikle cihazı orta seviye güç tasarrufunda kullandım.
Ekran parlaklığı %70 seviyesinde çalıştı.
Cihaz tam 10.30 saat dayandı bu benim hoşuma gitti açıkçası.
Şimdi bu süre zarfında hangi uygulamaları açtım neler yaptım sırasıyla onu anlatayım.
İlk olarak 2 saat aralıksız film izledim.
30 dakika kilit ekranında bekledi kullanmadım yani
1 saat yine aralıksız oyun oynadım. (Oyunlar candy crush, subway surf, clash of clans tarzı yüksek performans gerektirmeyen oyunlar)
Daha sonra 1 saat facebook instagram sdn gibi yerlerde takıldım.
Bu sefer 1 saat kilit ekranında bekledim kullanmadım.
30 dakika bahsettiğim oyunlardan oynadım.
Hiç ara vermeden youtube da 1 saat video izledim.
Youtube ardından yine ara vermeden sosyal medyada yarım saat zaman geçirdim.
Daha sonra 2 saat boyunca hiç kullanmadım.
Son olarak 15 dakika oyun oynadım ve 45 dakika yabancı dizi izledim.
Şarj %3

Bunu tamamen test amaçlı yaptım. Amacım aslında fazla oyun oynamayan sosyal medyada takılan haber takip eden film video izleyen ve arada bir de oyun oynayan kullanıcılar için test ettim. Bence gayet makul bir seviye Bahsettiğim süreler üç aşağı beş yukarı ama tam 10.30 saat kullandım ve şarj %3
Yani aranızda note 7 almayı düşünen üç aşağı beş yukarı yukardaki gibi kullanan varsa tavsiye ederim.Umarım yararlı olmuştur. :)
Hocam ekran süresi mi 10.30 ?

byserhatt

Doçent
Reaksiyon puanı
198
Oaradaki yaptığım tüm işlemler oyun video uyku modu toplam 10.30 saat sürdü yani sırasıyla anlatayım dediğim yerden şarj %3 e kadar süre zarfında yaptığım her şey toplam 10.30 saat sürdü.
Uygulamalardan bahseder misin?
Takılma yavaşlama var mı?

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Uygulamalardan bahseder misin?
Takılma yavaşlama var mı?
Valla zerre yaşamadım her şey anında açıldı k izaten sen bu note 7 kulübünü sürekli takip ediyosun bi önceki pil testinde performansı önde tutmuştum ki onda bile sadece ısındığında anlık fps düşüşü olmuştu oyunlarda

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Sanırım note 7 nin s7 den bataryada rakamsal farkın sebebi yeni arayüz

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
5s o kadar ısınmaz parlaklık en son kullanılırsa o kadar ısınır anladığım kadarıyla ios 9 yüklemişsin evet 5s'lerde ios 9 olarak kasma bazen oluyor ios 10 ile 5s zaten 4s'e dönecek güncelleme yeni telefon almazsan şayet
Note 7'ye gelirsek yüksek parlaklık arka planda sürekli veri tüketme uzun süre oyun oynama ısındırır kasa cam olduğu ısıyı hissedersin doğal olarak oyunlarda çok ısındı mı fps düşmesi olabiliyormuş yani arada hafif takılıyormuş ama ilerde gelecek güncellemeler ile optimize olur
Ekran ışığıyla ısınma mı olur ilginç.

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
Ekran ışığıyla ısınma mı olur ilginç.
Ekran parlaklığı sonda 15-25dk bir modern combat yap bak cihaz nasıl kızgın tavaya dönüşüyor.İphone 6 serisinde çok ısındımı ekran parlaklığı %25 kısılıyor soğuyunca düzeliyor Note 7'de de aynı durumun olması lazım büyük ekranlarda tehlikeli ısı ama büyük telefonlar ısıyı dağıttığı için pek problem olmuyor.Note 7'de oyunlar iyi optimize olmadığı için android'ten dolayı ısı da olunca arada takılma olabiliyor zaten telefonları tam pc gibi görmemek lazım.

uğurözbayrak

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Ekran parlaklığı sonda 15-25dk bir modern combat yap bak cihaz nasıl kızgın tavaya dönüşüyor.İphone 6 serisinde çok ısındımı ekran parlaklığı %25 kısılıyor soğuyunca düzeliyor Note 7'de de aynı durumun olması lazım büyük ekranlarda tehlikeli ısı ama büyük telefonlar ısıyı dağıttığı için pek problem olmuyor.Note 7'de oyunlar iyi optimize olmadığı için android'ten dolayı ısı da olunca arada takılma olabiliyor zaten telefonları tam pc gibi görmemek lazım.
Şimdi ışık en dipte moderncombat oynayınca atıyorum 30 derece iken ışık tam açıkken moderncombat 50 derece mi olur. Sanmıyorum

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Şimdi ışık en dipte moderncombat oynayınca atıyorum 30 derece iken ışık tam açıkken moderncombat 50 derece mi olur. Sanmıyorum
Ne demek sanmıyorum. Abi ekran parlaklığını açarsan pil kullanımı da artıcak ve pil ışığa elektrik yetiştirmek için daha çok ısınacak daha nasıl anlatıyım çözünürlükte buna benzer ne kadar kaliyeli olursa görüntü cihaz o görüntüyü çalıştıtmak için bi o kadar performans haracayacak ve ısınacak bahsrttiğimiz cihazda ön ve arka cam tasarım olduğu için hem çabuk ısınıyor hemde ısı yayılıyor. Bu kadar basit

bthndmrc

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Yeni arayüz değil samsung oraya koyardı onu s Pen yer kaplıyor bu yüzden eksiltmislerdir ayrıca arayuz iyi hoş ama ekran parlaklığı daha yüksek 855 nit s7 edge 1055 nit note 7 artı kalem yazılımı
S7 edge tüm batarya benchmarklarda snapdragon lu s7 edge bile geçiyor yeni arayüz gelince s7 Edgenin batarya konusunda bir rakibi olabileceğini düşünmüyorum
Bencede s7 bataryada şuan en iyisi