mertcankaraman20
Doçent
Klavyedeki üstte bulunan sayılar kayboldu nerden düzeltebilirim?
Klavyedeki çarka gir aşağı in klavye düzenini bul gir işte ordaKlavyedeki üstte bulunan sayılar kayboldu nerden düzeltebilirim?
Alternatif karakterlere basamıyorumKlavyedeki çarka gir aşağı in klavye düzenini bul gir işte orda
Nasıl yani ?Alternatif karakterlere basamıyorum
Bilmiyorum üstüne basilmiyor bende ilk defa karşılaşıyorumNasıl yani ?
Ayarlara gir sanal klavye diye arattir ilk çıkan a tıkla orda samsung klavyeye tıkla carkdan sonra dediklerimi uygulaBilmiyorum üstüne basilmiyor bende ilk defa karşılaşıyorum
Degistirdigine deydimi peki.Benimkini bir haftada teslim etmislerdi
Lensin ses çıkarması normalArkadaşlar kameraya girince garip garip sesler çıkmaya başladı pro modunda ses çıkarıyor sorun nedir odaklama falan yaparken ses çıkarıyor
Abartı değilseArkadaşlar kameraya girince garip garip sesler çıkmaya başladı pro modunda ses çıkarıyor sorun nedir odaklama falan yaparken ses çıkarıyor
Bana abartı gelmeye başladı eskiden hiç ses gelmezdi şimdi kameranın açılışında gelmeye başladı cızır cızırLensin ses çıkarması normal
--- Gönderi Güncellendi ---
Abartı değilse
Abartı değiArkadaşlar kameraya girince garip garip sesler çıkmaya başladı pro modunda ses çıkarıyor sorun nedir odaklama falan yaparken ses çıkarıyor
Fotoğrafta titriyosa sıkıntı var benim s4 te arada yapıyoduBana abartı gelmeye başladı eskiden hiç ses gelmezdi şimdi kameranın açılışında gelmeye başladı cızır cızır
Sadece kamera açılışında oluyor sanırım ois yüzündenAbartı deği
Fotoğrafta titriyosa sıkıntı var benim s4 te arada yapıyodu
Ac kapa duzelir ya 20 mb zatenGuncellemeyi yukledim telefon kasmaya basladı.
Zaten hemen yeniden baslattim bir sure sonra düzeldiAc kapa duzelir ya 20 mb zaten![]()
Son günlerde benide tatmin etmemeye başladı cihaznote 5 bataryası cok kotu 3 saati gecmıyor mobıl verı ıle degıstırsemmı telefou acaba..
Cepteyken telefonun ekranı 7 güncellemesinden önce açılmıyordu fakat şimdi ekran cebimdeyken sürekli açılıyor. Hatta bazen parmağım değdiğinde kilidin açıldığı da oluyor. Bu da bildiğiniz üzere can sıkıcı bir olay. Başka bu hatayla karşılaşan var mı yoksa sadece ben miyim :/