Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Problem degil mi o wifi deki cekim probleminden kaynaklaniyor. O ibare s8 de de cikiyor. Fakat o sirada dikkat ederseniz kopma yerine internet yavasliyor. Yeniden wifi kapatip acin veya modemi kapatip acin uzun sure almazsaniz. Ben uzun suredir almiyorum

Sorun modem kaynaklı değil. Evde lg g3 ve mote 5 var. Yalnız bende oluyor g3 'te sorun yok. Öyle çok büyük bi sorun değil ama sinir bozuyor.

Bu arada klavyeyi sıfırladım kendine geldi :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Öyle yapınca düzeliyor zaten. Ama sorun da bunu yapmak zorunda kalmamız :) yazılım kaynaklı bi sorun çünkü güncelleme sonrası çoğu note 5 'te var bu. Düzelir heralde
Mayis ayi guvenliginde hallederler simdilik bu yontem maalesef. Bende biliyorum bunun yapmanin sıkıcı oldugunu ama en azindan cozum basit

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar eskiden arama geldiğinde hiç oyundan çıkmadan cevaplıyoduk şimdi işlaki arama sayfasına atıyo bunun bir ayarı varmı acaba

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar whatsapp dan ses kaydı atıldığında otomatik olarak müzik listeme gidiyor. Daha önce yaşayan var mı bu sorunu. Neden olduğunu anlamadım ama bi çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İnstagram'da ana sayfada ki videoları 7. Sürümden sonra oynatmamaya başladı benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ve çözümü var mı defalarca güncelleme gelmesine rağmen hiçbir düzelme yok

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İnstagram'da ana sayfada ki videoları 7. Sürümden sonra oynatmamaya başladı benim gibi aynı problemi yaşayan var mı ve çözümü var mı defalarca güncelleme gelmesine rağmen hiçbir düzelme yok
Instagramdan kaynakli sorun arada yapiyor bende s8 de instagram bir ara çöktü sonra o andan beri bir boka sardı

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar eskiden arama geldiğinde hiç oyundan çıkmadan cevaplıyoduk şimdi illaki arama sayfasına atıyo bunun bir ayarı varmı acaba

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Eğer kulaklık takılı ise evet. Kulaklık yokken doğal olarak arama ekranına atar zaten.
Eskiden oyun oynarken arama geldiğinde aramayı yanıtladığımızda arama ekranına hiç atmadan oyuna devam edebiliyoduk şimdi cevaplaya bastığımızda İllaki arama ekranına atıyo bu benim canımı sıkıyo 7.0 da oldu bu

Sinan serbest

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar simkarti çıkartıldı yeniden baslatilacak.Bu sorunla karşılaşan varmi

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar whatsapp dan ses kaydı atıldığında otomatik olarak müzik listeme gidiyor. Daha önce yaşayan var mı bu sorunu. Neden olduğunu anlamadım ama bi çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Arkadaşlar yeniden soruyorum. Bu sorunla karşılaşan ve çözümü bilen var mı?

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Eskiden oyun oynarken arama geldiğinde aramayı yanıtladığımızda arama ekranına hiç atmadan oyuna devam edebiliyoduk şimdi cevaplaya bastığımızda İllaki arama ekranına atıyo bu benim canımı sıkıyo 7.0 da oldu bu

Sizdede bu aynımı

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Telefonu kapatırken şarjı yüzde 51 di. Açınca 22 den açtı. Hemen kapatıp açmaktan söz ediyorum bu arada. Tebrikler samsung ve onun muhteşem güncellemeleri. Neyse en azından donma kasılma problemi yok. Gerçi sürekli wi-fi dan kopması da yetiyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Telefonu kapatırken şarjı yüzde 51 di. Açınca 22 den açtı. Hemen kapatıp açmaktan söz ediyorum bu arada. Tebrikler samsung ve onun muhteşem güncellemeleri. Neyse en azından donma kasılma problemi yok. Gerçi sürekli wi-fi dan kopması da yetiyor
Garanti bitmediyse git soyle bedava pili degistirsinler iste