Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Ömer Poşluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar, bana önerebiliceğiniz yazıları daha küçük gösteren yazı tipi varmı? Telefondan en küçük yapmama rağmen büyük geliyor gözüme. Yardımcı olursanız sevinirim.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Ben döndüm geçen nasıl dönemezsiniz 3 gün önce döndüm hatta twrp üzerinden yedek alıp tekrar 7.0 yükledim
6.01 den 5.1.1 e dönenler vardı. 4 parçalı rom ve pit doayası ile ama bu işleöde knox sayacınız artabilir. Çünkü bootloader ile birlikte knox sürümüde güncelleniyor. Ayrıca 4 parçalı romda hata yapıp cihazın brick olma durumuda söz konusu. Cihazı zaten rootlu olanlar deneyebilir. Ama geneli için tavsiye etmiyorum

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Sonerbey lazz akrabam değil tanıdığım değil. Ama sezarın hakkı sezara olayı. Adam sizin hiç bir mesajınıza cevap yazmamış yada alıntı yapmamış. Neden tartışma ortamı yaratıyorsunuz güzel hemşehrim.

11d2cbd17fccd860149166535fbb86ea.jpg

52b360b3a60181a7dd2031a2eaa54e48.jpg

1903dea451b7a04826d8f9c606a0e738.jpg
Ya allah aşkına tamam uğraşamam. Siz daha kime ne cevap yazdigimi dahi okuamıyordunuz ağzından düşmeyen sensin cevabını ben laza cevap vermedim dikkatli bakın lazdan sonra ki iki kişiye dedim ben cevabı onlar alınmıyorsa size cevap hakkı nerden doguryor anlamadım kapatın bu konuyu uzamasın

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Ya allah aşkına tamam uğraşamam. Siz daha kime ne cevap yazdigimi dahi okuamıyordunuz ağzından düşmeyen sensin cevabını ben laza cevap vermedim dikkatli bakın lazdan sonra ki iki kişiye dedim ben cevabı onlar alınmıyorsa size cevap hakkı nerden doguryor anlamadım kapatın bu konuyu uzamasın
İşte bende ondan bahsediyorum. Siz dikkatli okusanız yazmazdınız. Ağzından düşmüyor yazan lazz. Hemde size değil başkasına yazdı. Alınıp cevap ceren sizsiniz. Neyse iyi forumlar. Aslında kimsede sizinle uğraşacak halde değil[emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6]

furkannosmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Iosdan androide geçmek istiyoeum ama şu gmail meselesi varmış. Androidde şimdi benim ıosdaki hotmail hesabım androiddeki telefonumda olurmu? Illa gmail hesabımı açmak lazım?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Iosdan androide geçmek istiyoeum ama şu gmail meselesi varmış. Androidde şimdi benim ıosdaki hotmail hesabım androiddeki telefonumda olurmu? Illa gmail hesabımı açmak lazım?
Hotmail hesabı sadece eposta lar için Gmail hesabı ise Google play ve hizmetleri için gerekli

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Volte özelliğini kullananlar hangi operatördeler acaba şimdiye kadar Vodafone duydum.
Ben Türk Telekomdayım destek yok henüz acaba Turkcell de durum nedir ?
Türk Telekom kullanıcıları lütfen mail atın destek için ben attım ve sosyal medyadan ise fena bastırdım sizlerden de destek bekliyorum.Facebook tan Türk Telekom a bu konu hakkında herkes yazsın lütfen.
Turkcell'de Note 5 için destek yok şu an

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Note 5 ve S7 edge nougat hiz testi

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır android 7 yüklü bir biçimde kullanıyorum telefonumu ve gördüğüm ya da yaşadığım şeyleri anlatmak istedim

Öncelikle tasarım android 7 ile birlikte çok daha elit(tabiri caizse) olmuş. Yani amiral gemi dediğin böyle olmalı dedim ilk gördüğümde. Klavye tasarımı için de aynısı geçerli ama şöyle bi sorun varki android 6 'daki klavye çok daha akıcı ve tahminleri de çok daha iyiydi. Tabi bu eksiğin gelen bi kaç güncelleme ile düzeleceği aşikar ama düzelene kadar belli bi süre eziyet edecek orası kesin. En çok canımı sıkan konu ise şarj performansı oldu. Kesinlikle gözle görülür bi düşüş var ve nedenini anlamadım. Belli ki bi şeyler ters gidiyor:)) bu sorun da gelen birkaç güncelleme ile çözülür umarım yoksa bu şekilde çekemem telefonu. Daha önce hep söyledim ekran sürem 5.5 saat civarı olurdu hep ama android 7 yükledikten sonra 4.5 e düştü ve kullanımım hala aynı. Yani önceden ne yapıyorsam yine onu yapıyorum ama ekran sürem 1 saat asahi düşmüş durumda. Diğer bir sorun bildirim ledi ve bildirim sesiydi ama telefonu bi kere kapatıp açınca düzeldi. Hala yaşayan varsa bi kapatıp açsın ;) birde hızlı şarj sorunum var artık. Umarım kablo kaynaklıdır :D eğer yazılım kaynaklı bi sorunsa baya can sıkıcı. Bir iki güne yeni kablo alacağım o zamn yine yazarım buraya. Şimdilik gördüklerim bunlar. Bana göre yaşadığım sorunlar bir iki güncelleme paketi ile de düzelecek şeyler dolayısıyla beğendiğim bi güncelleme diyebilirim :)

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır android 7 yüklü bir biçimde kullanıyorum telefonumu ve gördüğüm ya da yaşadığım şeyleri anlatmak istedim

Öncelikle tasarım android 7 ile birlikte çok daha elit(tabiri caizse) olmuş. Yani amiral gemi dediğin böyle olmalı dedim ilk gördüğümde. Klavye tasarımı için de aynısı geçerli ama şöyle bi sorun varki android 6 'daki klavye çok daha akıcı ve tahminleri de çok daha iyiydi. Tabi bu eksiğin gelen bi kaç güncelleme ile düzeleceği aşikar ama düzelene kadar belli bi süre eziyet edecek orası kesin. En çok canımı sıkan konu ise şarj performansı oldu. Kesinlikle gözle görülür bi düşüş var ve nedenini anlamadım. Belli ki bi şeyler ters gidiyor:)) bu sorun da gelen birkaç güncelleme ile çözülür umarım yoksa bu şekilde çekemem telefonu. Daha önce hep söyledim ekran sürem 5.5 saat civarı olurdu hep ama android 7 yükledikten sonra 4.5 e düştü ve kullanımım hala aynı. Yani önceden ne yapıyorsam yine onu yapıyorum ama ekran sürem 1 saat asahi düşmüş durumda. Diğer bir sorun bildirim ledi ve bildirim sesiydi ama telefonu bi kere kapatıp açınca düzeldi. Hala yaşayan varsa bi kapatıp açsın ;) birde hızlı şarj sorunum var artık. Umarım kablo kaynaklıdır :D eğer yazılım kaynaklı bi sorunsa baya can sıkıcı. Bir iki güne yeni kablo alacağım o zamn yine yazarım buraya. Şimdilik gördüklerim bunlar. Bana göre yaşadığım sorunlar bir iki güncelleme paketi ile de düzelecek şeyler dolayısıyla beğendiğim bi güncelleme diyebilirim :)
Klavye için Swiftkey kullan hocam Samsung klavye ye on basar beşe böler geri kalanını da elini verir markete yollar

drag27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben note 5 i bimden aldim delta servis garantili babana hala 7.0 gelmedi bu iyi mi kötü mü anlamadım

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Klavye için Swiftkey kullan hocam Samsung klavye ye on basar beşe böler geri kalanını da elini verir markete yollar

Klavyeden öyle çok büyük bi beklentim yok açıkçası. Yalnızca android 6 'daki seviyesine dönsün yeter benim için. Hele bi klavye için uygulama indirip telefona yük olmayı da hiç sevmem :) bu yüzden güncelleme ile kendine gelmesini bekleyeceğim :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
efaf6358f1a6c39a9c6753c5ee9030a9.jpg

e3252555aaf54d20b9ea1fb639728ead.jpg

Bu günkü pil performansım. %65 den sonrasında wifi ile 3 saat youtube var. Sosyal ağlar var. Ekran fhd sadece

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bakalım Turkcell'den ne zaman blok yicez

Ekli dosyalar

• Screenshot_20170327-121959.jpg
    Screenshot_20170327-121959.jpg
    354.9 KB · Görüntüleme: 522

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
İnanın aynı durumdayız bende Türk Telekomun sosyal medyada her açtığı konunun altına bu soruyu sordum belkide dediğiniz gibi blok yiyecem bende
Volte'ye bu kadar düşkümsen Vodafone geç kasma bu kadar. TT'de Note5'e volte verdiklerinde TT'ye geri geçersin

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Volte'ye bu kadar düşkümsen Vodafone geç kasma bu kadar. TT'de Note5'e volte verdiklerinde TT'ye geri geçersin
Hayır söylediğinizin mantıklı bir yanı yok ben 1999 yılından beri kullanıyorum ve operatörüme sık sık yazarak olayı faaliyete daha çabuk geçirmeye çalışıyorum.Operatörümden memnunum başkasına geçmem kaçıp sonra dönmek mantıklı değil devamlı yazarak olayı hızlandırmak daha mantıklı

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Hayır söylediğinizin mantıklı bir yanı yok ben 1999 yılından beri kullanıyorum ve operatörüme sık sık yazarak olayı faaliyete daha çabuk geçirmeye çalışıyorum.Operatörümden memnunum başkasına geçmem kaçıp sonra dönmek mantıklı değil devamlı yazarak olayı hızlandırmak daha mantıklı

Hocam ne kaçması yauv :/ altı üstü daha iyi hizmet almak için operatör değişin denmiş. Operatör tercihinizi fazla içselleştirmişsiniz bence :)

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Klavyeden öyle çok büyük bi beklentim yok açıkçası. Yalnızca android 6 'daki seviyesine dönsün yeter benim için. Hele bi klavye için uygulama indirip telefona yük olmayı da hiç sevmem :) bu yüzden güncelleme ile kendine gelmesini bekleyeceğim :)

Bende aynı şeyden şikayetçiyim,klavye öngörü ve kullanımı çok kötü olmuş umarım düzelir. Şimdilik swiftkey indirdim taaki düzelene kadar.

alesker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Benim not5 hızlı sarjdan sonra sarj soketinden yanık kokusu geliyor. Bu normal mıdır? Ayrıca sarj aleti ve sokete giriş kısmı çok ısınıyor.

Engin Örsel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
7.1.1 güncellemesini bizde alacak mıyız??
Bende senin gibi onu merak ediyorum dostum. Galiba alacağız ki almamız lazım çünkü bir sürü sorun var. Nougat yüzünden telefona format atmak zorunda kaldım. Az daha telefon elden gidiyordu...:disappointed:
--- Gönderi Güncellendi ---
Tabiki 7 ye ait ne varsa hepsi ama son güncelleme 8 yok
Evet 8 kesinlikle yok. Ama keşke olsaydı...:persevere:

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Bende senin gibi onu merak ediyorum dostum. Galiba alacağız ki almamız lazım çünkü bir sürü sorun var. Nougat yüzünden telefona format atmak zorunda kaldım. Az daha telefon elden gidiyordu...:disappointed:
--- Gönderi Güncellendi ---

Evet 8 kesinlikle yok. Ama keşke olsaydı...:persevere:
Malesef olamaz halbuki Android 8 i kaldırır mı bence kaldırır çünkü donanım güçlü fakat gel görki Samsung AOD u bile vermemişken kaldıki Android 8 i versin her zaman bi bahaneleri vardır satış politikası adam note 5 e Android 8 verse nasıl ekmek yer millet yeni telefon alır mı ben olsam almam