Ömer Poşluk
Öğrenci
Arkadaşlar, bana önerebiliceğiniz yazıları daha küçük gösteren yazı tipi varmı? Telefondan en küçük yapmama rağmen büyük geliyor gözüme. Yardımcı olursanız sevinirim.
Evet şu an rootluRoot yaptınız mı peki telefona,? Ben biraz araştırdım pek bir şey bulamadım 7.0 root saygılar
Evet şu an rootluRoot yaptınız mı peki telefona,? Ben biraz araştırdım pek bir şey bulamadım 7.0 root saygılar
6.01 den 5.1.1 e dönenler vardı. 4 parçalı rom ve pit doayası ile ama bu işleöde knox sayacınız artabilir. Çünkü bootloader ile birlikte knox sürümüde güncelleniyor. Ayrıca 4 parçalı romda hata yapıp cihazın brick olma durumuda söz konusu. Cihazı zaten rootlu olanlar deneyebilir. Ama geneli için tavsiye etmiyorumBen döndüm geçen nasıl dönemezsiniz 3 gün önce döndüm hatta twrp üzerinden yedek alıp tekrar 7.0 yükledim
Root nasıl yaptınız.? Internette araştırdım 7,0 halkında pek root bilgisi yok ,Evet şu an rootlu
Ya allah aşkına tamam uğraşamam. Siz daha kime ne cevap yazdigimi dahi okuamıyordunuz ağzından düşmeyen sensin cevabını ben laza cevap vermedim dikkatli bakın lazdan sonra ki iki kişiye dedim ben cevabı onlar alınmıyorsa size cevap hakkı nerden doguryor anlamadım kapatın bu konuyu uzamasınSonerbey lazz akrabam değil tanıdığım değil. Ama sezarın hakkı sezara olayı. Adam sizin hiç bir mesajınıza cevap yazmamış yada alıntı yapmamış. Neden tartışma ortamı yaratıyorsunuz güzel hemşehrim.
![]()
![]()
![]()
İşte bende ondan bahsediyorum. Siz dikkatli okusanız yazmazdınız. Ağzından düşmüyor yazan lazz. Hemde size değil başkasına yazdı. Alınıp cevap ceren sizsiniz. Neyse iyi forumlar. Aslında kimsede sizinle uğraşacak halde değil[emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6]Ya allah aşkına tamam uğraşamam. Siz daha kime ne cevap yazdigimi dahi okuamıyordunuz ağzından düşmeyen sensin cevabını ben laza cevap vermedim dikkatli bakın lazdan sonra ki iki kişiye dedim ben cevabı onlar alınmıyorsa size cevap hakkı nerden doguryor anlamadım kapatın bu konuyu uzamasın
Xda da var root konusuRoot nasıl yaptınız.? Internette araştırdım 7,0 halkında pek root bilgisi yok ,
Hotmail hesabı sadece eposta lar için Gmail hesabı ise Google play ve hizmetleri için gerekliArkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Iosdan androide geçmek istiyoeum ama şu gmail meselesi varmış. Androidde şimdi benim ıosdaki hotmail hesabım androiddeki telefonumda olurmu? Illa gmail hesabımı açmak lazım?
Turkcell'de Note 5 için destek yok şu anVolte özelliğini kullananlar hangi operatördeler acaba şimdiye kadar Vodafone duydum.
Ben Türk Telekomdayım destek yok henüz acaba Turkcell de durum nedir ?
Türk Telekom kullanıcıları lütfen mail atın destek için ben attım ve sosyal medyadan ise fena bastırdım sizlerden de destek bekliyorum.Facebook tan Türk Telekom a bu konu hakkında herkes yazsın lütfen.
Klavye için Swiftkey kullan hocam Samsung klavye ye on basar beşe böler geri kalanını da elini verir markete yollarArkadaşlar yaklaşık bir haftadır android 7 yüklü bir biçimde kullanıyorum telefonumu ve gördüğüm ya da yaşadığım şeyleri anlatmak istedim
Öncelikle tasarım android 7 ile birlikte çok daha elit(tabiri caizse) olmuş. Yani amiral gemi dediğin böyle olmalı dedim ilk gördüğümde. Klavye tasarımı için de aynısı geçerli ama şöyle bi sorun varki android 6 'daki klavye çok daha akıcı ve tahminleri de çok daha iyiydi. Tabi bu eksiğin gelen bi kaç güncelleme ile düzeleceği aşikar ama düzelene kadar belli bi süre eziyet edecek orası kesin. En çok canımı sıkan konu ise şarj performansı oldu. Kesinlikle gözle görülür bi düşüş var ve nedenini anlamadım. Belli ki bi şeyler ters gidiyor) bu sorun da gelen birkaç güncelleme ile çözülür umarım yoksa bu şekilde çekemem telefonu. Daha önce hep söyledim ekran sürem 5.5 saat civarı olurdu hep ama android 7 yükledikten sonra 4.5 e düştü ve kullanımım hala aynı. Yani önceden ne yapıyorsam yine onu yapıyorum ama ekran sürem 1 saat asahi düşmüş durumda. Diğer bir sorun bildirim ledi ve bildirim sesiydi ama telefonu bi kere kapatıp açınca düzeldi. Hala yaşayan varsa bi kapatıp açsın
birde hızlı şarj sorunum var artık. Umarım kablo kaynaklıdır
eğer yazılım kaynaklı bi sorunsa baya can sıkıcı. Bir iki güne yeni kablo alacağım o zamn yine yazarım buraya. Şimdilik gördüklerim bunlar. Bana göre yaşadığım sorunlar bir iki güncelleme paketi ile de düzelecek şeyler dolayısıyla beğendiğim bi güncelleme diyebilirim
![]()
Klavye için Swiftkey kullan hocam Samsung klavye ye on basar beşe böler geri kalanını da elini verir markete yollar
Bakalım Turkcell'den ne zaman blok yicez
Volte'ye bu kadar düşkümsen Vodafone geç kasma bu kadar. TT'de Note5'e volte verdiklerinde TT'ye geri geçersinİnanın aynı durumdayız bende Türk Telekomun sosyal medyada her açtığı konunun altına bu soruyu sordum belkide dediğiniz gibi blok yiyecem bende
Hayır söylediğinizin mantıklı bir yanı yok ben 1999 yılından beri kullanıyorum ve operatörüme sık sık yazarak olayı faaliyete daha çabuk geçirmeye çalışıyorum.Operatörümden memnunum başkasına geçmem kaçıp sonra dönmek mantıklı değil devamlı yazarak olayı hızlandırmak daha mantıklıVolte'ye bu kadar düşkümsen Vodafone geç kasma bu kadar. TT'de Note5'e volte verdiklerinde TT'ye geri geçersin
Hayır söylediğinizin mantıklı bir yanı yok ben 1999 yılından beri kullanıyorum ve operatörüme sık sık yazarak olayı faaliyete daha çabuk geçirmeye çalışıyorum.Operatörümden memnunum başkasına geçmem kaçıp sonra dönmek mantıklı değil devamlı yazarak olayı hızlandırmak daha mantıklı
Katılıyorum.Hocam ne kaçması yauv :/ altı üstü daha iyi hizmet almak için operatör değişin denmiş. Operatör tercihinizi fazla içselleştirmişsiniz bence![]()
Klavyeden öyle çok büyük bi beklentim yok açıkçası. Yalnızca android 6 'daki seviyesine dönsün yeter benim için. Hele bi klavye için uygulama indirip telefona yük olmayı da hiç sevmembu yüzden güncelleme ile kendine gelmesini bekleyeceğim
![]()
Tabiki 7 ye ait ne varsa hepsi ama son güncelleme 8 yok7.1.1 güncellemesini bizde alacak mıyız??
Bende senin gibi onu merak ediyorum dostum. Galiba alacağız ki almamız lazım çünkü bir sürü sorun var. Nougat yüzünden telefona format atmak zorunda kaldım. Az daha telefon elden gidiyordu...7.1.1 güncellemesini bizde alacak mıyız??
Evet 8 kesinlikle yok. Ama keşke olsaydı...Tabiki 7 ye ait ne varsa hepsi ama son güncelleme 8 yok
Malesef olamaz halbuki Android 8 i kaldırır mı bence kaldırır çünkü donanım güçlü fakat gel görki Samsung AOD u bile vermemişken kaldıki Android 8 i versin her zaman bi bahaneleri vardır satış politikası adam note 5 e Android 8 verse nasıl ekmek yer millet yeni telefon alır mı ben olsam almamBende senin gibi onu merak ediyorum dostum. Galiba alacağız ki almamız lazım çünkü bir sürü sorun var. Nougat yüzünden telefona format atmak zorunda kaldım. Az daha telefon elden gidiyordu...
--- Gönderi Güncellendi ---
Evet 8 kesinlikle yok. Ama keşke olsaydı...![]()