Şarj olurken telefon tahmini dolma süresi örn bi 35 dk yazıyor bi 25 dk yazıyor Nougatta da güç tasarrufu sarj olurken otomatik olarak kapanmıyor acaba ondan da olabilir mi. Birde şarjdayken led bazen kıpkırmızı oluyor bazende sönük yanıyor
Güç tasarrufuyla şarj olması sakıncalı mı?Şarj olurken telefon tahmini dolma süresi örn bi 35 dk yazıyor bi 25 dk yazıyor Nougatta da güç tasarrufu sarj olurken otomatik olarak kapanmıyor acaba ondan da olabilir mi. Birde şarjdayken led bazen kıpkırmızı oluyor bazende sönük yanıyor
İlginiz için teşekkür ederim sorun düzeldi.Kameraya girip ayarlardan Kamera ayarlarını sıfırlayın. Sorununuz düzelicektir![]()
böyle bir durumu bende gözlemliyorum yüzde doksan doluluk oranında 20 dk kaldı diyor(hızlı şarj modunda) 3 5 saniye sonra 9 dakika kaldı olarak düzeltiyor.Şarj olurken telefon tahmini dolma süresi örn bi 35 dk yazıyor bi 25 dk yazıyor Nougatta da güç tasarrufu sarj olurken otomatik olarak kapanmıyor acaba ondan da olabilir mi. Birde şarjdayken led bazen kıpkırmızı oluyor bazende sönük yanıyor
Normal bir kullanım ile ne kadar gidiyor henüz ben de tespit edemedim. Malum güncelleme yeni olduğundan herkes normalden fazla kurcalıyordur telefonu. Ama şimdilik anormal bir pil tüketimi görmedim.İyi günler. Yorumlara baktığıma göre pil durumunun iyileştirildiği görülüyor. Ama bende tersi oldu gibi. Bana mı öyle geliyor acaba. Bir de pilin az gitmesi için birkaç öneriniz olabilir mi?
Bende de aynı şekil, ekran süresi düştü. Önceden 4.5-5 saat ekran süresi alırken şimdi 4-4.5 saat ekran süresi alıyorum. Çözünürlüğü 1080p'de kullanıyorum, %50'den sonra güç tasarruf moduna aldım, ekran çözünürlüğünü 720p'ye düşürdü, anca 4.5 saati gördüm. Hep 720p kullanmak da istemiyorum, oyunlarda filan belli oluyor fark.İyi günler. Yorumlara baktığıma göre pil durumunun iyileştirildiği görülüyor. Ama bende tersi oldu gibi. Bana mı öyle geliyor acaba. Bir de pilin az gitmesi için birkaç öneriniz olabilir mi?
Evet klavyede takılmalar var. Android 6 'daki kadar stabil değil bence. Android 6 ya dönüş imkanı varsa hemen geri döneceğim. Android 7 yi pek sevemedim.Bende indirme islemini bi kac gun sonra mi yapsam acaba diye dusunuyorum.Cunku okudugum yorumlarda klavyede takilmalar var diyen arkadaslar olmus,t9 kullanmiyorum.Sahiden de takilma yasaniyor mu?Genel olarak yorumlar nasil, 7 ile ilgili ilk izlenimleriniz olumlu mu?
Evet klavyede takılmalar var. Android 6 'daki kadar stabil değil bence. Android 6 ya dönüş imkanı varsa hemen geri döneceğim. Android 7 yi pek sevemedim.
Değerli arkadaşım bi klavye için de koskaca sistemi yakma yani bence dene içinde kalmasın zira Android 7 bence Android 6 dan hem daha iyi hem daha hızlı ve batarya süresi de oldukça iyi ve tabiki gelişmiş bir çok özellikle içinde cabasıAnliyorum hocam siz cok memnun kalmamissiniz,ben de madem acele etmeyeyim.Acaba sonraki guncellemelerle hallolur mu?Bir yandan da merak ediyorum acikcasi.Dedigim gibi klavyenin stabil olmasi onemli fakat yeni gelen ozellikler de cazip gibi.En iyisi beklemede kalayim biraz daha![]()
Değerli arkadaşım bi klavye için de koskaca sistemi yakma yani bence dene içinde kalmasın zira Android 7 bence Android 6 dan hem daha iyi hem daha hızlı ve batarya süresi de oldukça iyi ve tabiki gelişmiş bir çok özellikle içinde cabası
O performans düşüşünün sebebi ekran çözünürlüğünü HD ye çekiyorlar ardından güç tasarrufunu açıyorlar ee hayaliyle performans düşüyor tabiBatarya suresi olarak performansin dustugunu soyleyenler de var okudugum kadariyla.Tabii ki dedigim gibi ben de merak ediyorum ama bu kadar gun bekledik zaten,bir kac gun daha beklesem bi sey olmaz diye dusunuyorum.
6 dada vardıAndroid Nougatla gelen Samsung Pass ozelligi harika olmuş. Istediğim siteye parmak izi ile uye girisi yapabiliyorum
Daha once bu ozelligi oldugunu bilmiyordum. Ama ilk defa karşılastim bununla6 dada vardı
Klavye bende herseyle aynı ben olayı cozemedım hıc kasma donma fark yok benımkınde.Arkadaşlar bu klavye nasıl düzelecek eskisi daha güzeldi
Tahminler nasılKlavye bende herseyle aynı ben olayı cozemedım hıc kasma donma fark yok benımkınde.
tahmınler bende marsmallow dada bundada kapalı oldugu ıcın oda aynıTahminler nasıl
Vardı fakat bu şekilde kayıtlı sitelere bakılamıyordu. Şimdi Samsung Pass üzerinden kayıtlı sitelerin şifreleri vs değiştirebiliyor. O yönden iyi olmuş gerçekten.6 dada vardı
Bende hiç takılma olmuyo aksine eskisi takılıyodu hafifBende indirme islemini bi kac gun sonra mi yapsam acaba diye dusunuyorum.Cunku okudugum yorumlarda klavyede takilmalar var diyen arkadaslar olmus,t9 kullanmiyorum.Sahiden de takilma yasaniyor mu?Genel olarak yorumlar nasil, 7 ile ilgili ilk izlenimleriniz olumlu mu?