Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Ömer Poşluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim

Ömer Poşluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hem PC de dursun lazım olur yazılım
Vallahi tuğrul kardeşim sabah saat 10 dan beri uğraşıyorum. Telefonun downloading modunun üzerinde kırmızı renkte odin modu yazıyor tekrar tekrar smart switch ile uğraştım. Şimdi odin falan indiriyorum inşallah tertemiz kurulumunu yapmayı becerebilirim.

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Dream league soccer oynarken surekli atti. Guncellemeden once boyle sorun yoktu

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Vallahi tuğrul kardeşim sabah saat 10 dan beri uğraşıyorum. Telefonun downloading modunun üzerinde kırmızı renkte odin modu yazıyor tekrar tekrar smart switch ile uğraştım. Şimdi odin falan indiriyorum inşallah tertemiz kurulumunu yapmayı becerebilirim.
Yada samfirm denen bi program var 3.6 sürümünü indir xda da Google da arattır bulursun onu indir aç sol üstteki cihaz adına SM-N920C yaz hemen altına TUR yaz sağ alt kısımda download yazan yere tıkla indir bayada hızlı indiriyor

Ömer Poşluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yada samfirm denen bi program var 3.6 sürümünü indir xda da Google da arattır bulursun onu indir aç sol üstteki cihaz adına SM-N920C yaz hemen altına TUR yaz sağ alt kısımda download yazan yere tıkla indir bayada hızlı indiriyor
Knox sayacı diye birşey varmış telefon garantiden çıkma ihtimali varmı peki bu programları kullandığım zaman?

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Güncellemeden sonra google play girmeye çalışan var mı?
Bende beyaz ekranda kalıyor
Uygulama ayarlarında goole play uygulama ön belleğini verilerini sıfırla bende sorun olmadı
--- Gönderi Güncellendi ---
Dream league soccer oynarken surekli atti. Guncellemeden once boyle sorun yoktu
Bendede aynısı oluyo oyunun nougat uyumu olmamasından kaynaklanabilir

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
Valla dayanamayıp sabah yükledim şu an itibari ile pil kullanımında gayet gözle görülür bir artış var. Ve hızlandı telefon. Ama ayarlar kısmının arayüzünü pek sevmedim ama zamanla alışırız diye düşünüyorum. Klavye konusunda ise sanki biraz yazarken takılıyor ama fazla hissettirmiyor. Yanı genel olarak 10 üzerinden 9.5 şu an ama aylık olarak gelen güncellemelerle daha da stabil hale gelecektir. Ha birde wipe data factory reset yaptığın zaman gmail adresi girmeden telefonun kurulumunu yapıyorsunuz bence yapilamamali çünkü telefon kötü niyetli birinin eline geçince çok basit bir şekilde sıfırlayabilir. O hoşuma gitmedi. Yanı genel anlamda memnun kaldim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Smart manager ı kaldırmışlar. Yerine uygulama getirdiler mi? Pil grafiklerini görmek için v.s.

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Arkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Tam bunu yazmak için girmiştim foruma ki bu sorunla karşılaşan tek ben değilmişim :) Smart Switchden sıfırlama yaparak güncellemek için 3 kez denedim. Üçünde de 93% kaldı. Mecburen Odin üzerinden yapmak zorunda kaldım. Ota veya odin üzerinden yapmanızı tavsiye ederim.

Bu arada neden herkes klavyeyi kötülüyor :D Ben pek bir değişiklik göremedim klavyede öncekine kıyasla.

Ömer Poşluk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar çok şükür cihazı açtım. Yalnız Toplam hafıza 16 GB gösteriyor! Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Nasıl düzeltebilirim?

Vedat1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Beyler spen tutukluk yapıyor bi çaresi var mı bunun veya servis ücretsiz değişim yaparmi

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar çok şükür cihazı açtım. Yalnız Toplam hafıza 16 GB gösteriyor! Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Nasıl düzeltebilirim?
28a414d56a6dc1ee5ffb7017e52f04cf.jpg

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
guc tasarrufuna alınca bıldırım seslerı gelmıyor nasıl olacak gelmesı ıcn.

Vedat1903

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar fifa mobile oyunum yüklü oldugu halde menude simgesini goremiyorum. Ayarlar-uygulumalardan bakinca gozukuyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Beyler spen tutukluk yapıyor bi çaresi var mı bunun veya servis ücretsiz değişim yaparmi
Ben serviste ücretsiz degistirttim.
--- Gönderi Güncellendi ---
Evet yapıyorlar, s pen yayından bahsediyorsanız, bir defaya mahsus olmak üzere servis ücretsiz bakıyor.
Ilk defasi diye birşey yok:)
Bozulduğunda değiştirmek zorunda. Ben 2-3 kez değiştirenleri biliyorum.

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar bu veri tasarrufu nerde bi türlü bulamadım