• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Arkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim

Hem PC de dursun lazım olur yazılım
Vallahi tuğrul kardeşim sabah saat 10 dan beri uğraşıyorum. Telefonun downloading modunun üzerinde kırmızı renkte odin modu yazıyor tekrar tekrar smart switch ile uğraştım. Şimdi odin falan indiriyorum inşallah tertemiz kurulumunu yapmayı becerebilirim.

Dream league soccer oynarken surekli atti. Guncellemeden once boyle sorun yoktu

Vallahi tuğrul kardeşim sabah saat 10 dan beri uğraşıyorum. Telefonun downloading modunun üzerinde kırmızı renkte odin modu yazıyor tekrar tekrar smart switch ile uğraştım. Şimdi odin falan indiriyorum inşallah tertemiz kurulumunu yapmayı becerebilirim.
Yada samfirm denen bi program var 3.6 sürümünü indir xda da Google da arattır bulursun onu indir aç sol üstteki cihaz adına SM-N920C yaz hemen altına TUR yaz sağ alt kısımda download yazan yere tıkla indir bayada hızlı indiriyor

Yada samfirm denen bi program var 3.6 sürümünü indir xda da Google da arattır bulursun onu indir aç sol üstteki cihaz adına SM-N920C yaz hemen altına TUR yaz sağ alt kısımda download yazan yere tıkla indir bayada hızlı indiriyor
Knox sayacı diye birşey varmış telefon garantiden çıkma ihtimali varmı peki bu programları kullandığım zaman?

Valla dayanamayıp sabah yükledim şu an itibari ile pil kullanımında gayet gözle görülür bir artış var. Ve hızlandı telefon. Ama ayarlar kısmının arayüzünü pek sevmedim ama zamanla alışırız diye düşünüyorum. Klavye konusunda ise sanki biraz yazarken takılıyor ama fazla hissettirmiyor. Yanı genel olarak 10 üzerinden 9.5 şu an ama aylık olarak gelen güncellemelerle daha da stabil hale gelecektir. Ha birde wipe data factory reset yaptığın zaman gmail adresi girmeden telefonun kurulumunu yapıyorsunuz bence yapilamamali çünkü telefon kötü niyetli birinin eline geçince çok basit bir şekilde sıfırlayabilir. O hoşuma gitmedi. Yanı genel anlamda memnun kaldim

Smart manager ı kaldırmışlar. Yerine uygulama getirdiler mi? Pil grafiklerini görmek için v.s.

Arkadaşlar Smart Switch den sıfırlama yaptım. İndirdi Yükleme Ekranında %93 de takıldı telefonu açamıyorum yardım ederseniz sevinirim
Tam bunu yazmak için girmiştim foruma ki bu sorunla karşılaşan tek ben değilmişim :) Smart Switchden sıfırlama yaparak güncellemek için 3 kez denedim. Üçünde de 93% kaldı. Mecburen Odin üzerinden yapmak zorunda kaldım. Ota veya odin üzerinden yapmanızı tavsiye ederim.

Bu arada neden herkes klavyeyi kötülüyor :D Ben pek bir değişiklik göremedim klavyede öncekine kıyasla.

Arkadaşlar çok şükür cihazı açtım. Yalnız Toplam hafıza 16 GB gösteriyor! Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Nasıl düzeltebilirim?

Beyler spen tutukluk yapıyor bi çaresi var mı bunun veya servis ücretsiz değişim yaparmi

Arkadaşlar çok şükür cihazı açtım. Yalnız Toplam hafıza 16 GB gösteriyor! Bu sorunla karşılaşanlar oldu mu? Nasıl düzeltebilirim?
28a414d56a6dc1ee5ffb7017e52f04cf.jpg

guc tasarrufuna alınca bıldırım seslerı gelmıyor nasıl olacak gelmesı ıcn.

Arkadaşlar fifa mobile oyunum yüklü oldugu halde menude simgesini goremiyorum. Ayarlar-uygulumalardan bakinca gozukuyor