CardinaLe
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 18
Bende öyle bir durum olmadı...Güncelleme yaptıktan sonra telefon aramalarında karşı tarafı ararken ve konuşurken hoparlörden tizz bi ses geliyor. Sizede oldumu ?
Bende öyle bir durum olmadı...Güncelleme yaptıktan sonra telefon aramalarında karşı tarafı ararken ve konuşurken hoparlörden tizz bi ses geliyor. Sizede oldumu ?
Smart swich sıfırlama nasıl oluyor tarif edebilirmisinizDirekt olarak Smart Switch üzerinden cihaz sıfırlama yapmalısınız.
Yeni Galaxy cihazınıza veri aktarmanın en hızlı ve kolay yoluSmart swich sıfırlama nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz
Cihazı taktıktan sonra;Smart swich sıfırlama nasıl oluyor tarif edebilirmisiniz
Vallah çat diye aYanliz oyun acilislarinda cok bariz gecikme var.hatta clash of clans hala acilicak
Valla şu anda farketmedim çok kurcaladım akü olsa biterdi ☺pil tüketimi sizde de arttımı
Bilakis azaldi bende.pil tüketimi sizde de arttımı
Fabrika ayarlarına niye döneceksiniz ki gerek yok 1.3 gb yer varsa yüklerBen daha yüklemedim güncellemeyi. Güncellemeden önce mi format atmalıyım ve telefon ayarlarından fabrika ayarlarına dön desem yeterli olur mu sıfırlamak için ?
Bazı kişiler temiz kurulum yapmakta fayda var filan diyorlar o yüzden sordum.Fabrika ayarlarına niye döneceksiniz ki gerek yok 1.3 gb yer varsa yükler
Bu tema yı nerden buldun ustaBuda benim Nugat hayırlı olsun İnşallah
![]()
![]()
Benim telefonda aynı ben de merak ediyorum sorunun cevabınıBirleşik Arap Emirlikleri'nden gelen note 5 cihazım var. Güncellemeyi OTA üzerinden alamadım. OTA üzerinden gelmesini bekleyeyim mi yoksa ek bir yolu var mı? Ayrıca odinden kurarsam knox sayacı artar mı, bu konuda deneyimim yok.
Yazılımı sammobiledan indirip odin ile kurabilirsin sayaç artmazBirleşik Arap Emirlikleri'nden gelen note 5 cihazım var. Güncellemeyi OTA üzerinden alamadım. OTA üzerinden gelmesini bekleyeyim mi yoksa ek bir yolu var mı? Ayrıca odinden kurarsam knox sayacı artar mı, bu konuda deneyimim yok.
Telefonu kapat aç düzelirGüncellemeden sonra google play girmeye çalışan var mı?
Bende beyaz ekranda kalıyor
Onu yapıp yedek yüklemeden tüm uygulamalarını store'den çekmem yeterli diye düşünüyorum.( yedek olarak galeri müzik uygulama dışı veri yuklrgebilirsin)Arkadaşlar güncellemeyi telefona yükleyip sonra hard reset atsam üçlü tuş şeyiyle temiz kurulum yapmış olurmuyum
Telefonu kapat aç düzelir
--- Gönderi Güncellendi ---
Onu yapıp yedek yüklemeden tüm uygulamalarını store'den çekmem yeterli diye düşünüyorum.( yedek olarak galeri müzik uygulama dışı veri yuklrgebilirsin)
--- Gönderi Güncellendi ---
Güncellemeden sonra konuşma sesinde hissedilir kalite artışı var. Klavye mort.
Ico pack linkini paylasirmisinBuda benim Nugat hayırlı olsun İnşallah
![]()
![]()
Linki yok ama temalara gir orda simgeler var oraya tıkla yeni simgelerin içindeIco pack linkini paylasirmisin
Güncelleme sadece şuan türkiye için geldi beklemekten başka seçenek yok indirebileceginiz rom yok şuan icinBenim telefonda aynı ben de merak ediyorum sorunun cevabını
Rom var nette yükledim odinden az önceGüncelleme sadece şuan türkiye için geldi beklemekten başka seçenek yok indirebileceginiz rom yok şuan icin