Sürelerin bana göre gayet iyi. Benim ekran sürem %100'den %15'e kadar filan 3 saat anca oluyor.Turşu gibi şuan genelde bitmeye yakin 5 saat ekran veriyor![]()
![]()
Sürelerin bana göre gayet iyi. Benim ekran sürem %100'den %15'e kadar filan 3 saat anca oluyor.Turşu gibi şuan genelde bitmeye yakin 5 saat ekran veriyor![]()
![]()
arkadaslar s peni kullaninca uc kisminda kokuya rastlayan oldu mu hic? sizce normal mi?
Parfüm sık hocam güzel kokmuyosa kurula sonraevet biraz tuhaf biliyorum gece bir not almak icin cikardim ve kokuyu aldım ilk defa karsilastigm icin de şaşırdım pek guzel kokmuyordu acikcasi)
cok yaraticisinParfüm sık hocam güzel kokmuyosa kurula sonra![]()
Normal bir durum. Kalem bataryanın hemen yanında yer aldığı için bataryadan kaleme siniyor koku. Olağan normal bir durum.arkadaslar s peni kullaninca uc kisminda kokuya rastlayan oldu mu hic? sizce normal mi?
katılıyorum.Ben edge olayını seviyorum. Ekrana daha bi derinlik katıyor.
bende ona bagladim durumu ancak bir suphe de olmadi degilNormal bir durum. Kalem bataryanın hemen yanında yer aldığı için bataryadan kaleme siniyor koku. Olağan normal bir durum.
bende ona bagladim durumu ancak bir suphe de olmadi degil
Aldığım ilk günden kokuyu fark etmiştim.arkadaslar s peni kullaninca uc kisminda kokuya rastlayan oldu mu hic? sizce normal mi?
Evde kendin yapabilirsin hocam ne gerek var nette aramaya [emoji5]Arkadaslar şu vestel deki cay karistirma zil sesini bulabilen varmı
Sadece s6 edge imiş hocamS6 ve S6 edge Nougat güncellemesine kavuştu hayırlı ve uğurlu olsun inşallah
Eyvallah hocam bilgilendirme için. Sağol biz de mal gibi bekleyelim hala hayret bişey yaaSadece s6 edge imiş hocam
Ama şimdilik oda çok yakinda onada gelir
S6 edge Nougat güncellemesine kavuştu hayırlı ve uğurlu olsun inşallah
Android uyumlu olmayan kulaklıkların kulaklık üzerindeki butonları Android cihazlarda çalışmaz. Aynı şekilde ios uyumlu olmayan kulaklıklarım kulaklık üzerindeki butonları da ios ta çalışmaz.arkadaşlar apple kulaklik aldim fakat ses acma ve ses kısma calişmiyo bunun bi ayari filan veya bi yolu varmi nasil caliştirabilirim
bende oyle dusunuyodum fakat kulakligin orta tusu arama yanitlama ve muzik durdurma gibi işlevleri yapiyosa diger tuslarida calistirabiliriz benceAndroid uyumlu olmayan kulaklıkların kulaklık üzerindeki butonları Android cihazlarda çalışmaz. Aynı şekilde ios uyumlu olmayan kulaklıklarım kulaklık üzerindeki butonları da ios ta çalışmaz.
Maalesef o özellikleri Apple cihazla çalışıyor bende kullanıyorum ses acma kapama kullanamıyorumarkadaşlar apple kulaklik aldim fakat ses acma ve ses kısma calişmiyo bunun bi ayari filan veya bi yolu varmi nasil caliştirabilirim
Yazının devamı ?