murpphy
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
Katılıyorum. Burada s7 edge icin Nougat geldi alan bin pisman gibisinden yorumlarla karsılasıyorum. Bir de s7 forumlarını acıp kontrol ediyorum tam tersi genellikle iyi olduguna dair yorumlar görüyorum. Nougat guncellemesi marshmallow a kıyasla iyi olduğu aşikar. Sürekli Samsungu karalama görüyorum fakat Apple ın da ne yaptıgı ortada full stabil (!) olan iphone 6da kac kere kasma yaşamışımdır.s7 edge guncellemesi yeterince iyiydi. Forumu açın okuyun lütfen. 2.si karamsarlığın lüzumu yok. Yok berbatlasacak yok bu olacak yok şu olacak. Samsung'un şuan note 5'i bozacağı falan yok sadece abartıyorsunuz. Dünyada 7.5 milyar insan var. Gidipte çok satış yapması için bu sene note 5 i bozayım onlarda s8 alsınlar kafası olamaz. Avrupa'da Abd'de telefon değiştirmek çok kolay durumlar. Ücretler ucuz. Ondan dolayı eskiyi kötülestirmesine ihtiyacı yok. Iyi telefon yap zaten peynir ekmek gibi satar. Bir telefonu guncelleme ile bozmaktan ziyade telefon ömrü 2 3 senedir. Daha fazlasında da kullanabilirsin. Ama ufak tefek sorunlar artar. Onun için guncellemeyi bam diye kuracak biri olarak sonuçları yazarım. Korkanın çocuğu olmazmış.