Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
s7 edge guncellemesi yeterince iyiydi. Forumu açın okuyun lütfen. 2.si karamsarlığın lüzumu yok. Yok berbatlasacak yok bu olacak yok şu olacak. Samsung'un şuan note 5'i bozacağı falan yok sadece abartıyorsunuz. Dünyada 7.5 milyar insan var. Gidipte çok satış yapması için bu sene note 5 i bozayım onlarda s8 alsınlar kafası olamaz. Avrupa'da Abd'de telefon değiştirmek çok kolay durumlar. Ücretler ucuz. Ondan dolayı eskiyi kötülestirmesine ihtiyacı yok. Iyi telefon yap zaten peynir ekmek gibi satar. Bir telefonu guncelleme ile bozmaktan ziyade telefon ömrü 2 3 senedir. Daha fazlasında da kullanabilirsin. Ama ufak tefek sorunlar artar. Onun için guncellemeyi bam diye kuracak biri olarak sonuçları yazarım. Korkanın çocuğu olmazmış.
Katılıyorum. Burada s7 edge icin Nougat geldi alan bin pisman gibisinden yorumlarla karsılasıyorum. Bir de s7 forumlarını acıp kontrol ediyorum tam tersi genellikle iyi olduguna dair yorumlar görüyorum. Nougat guncellemesi marshmallow a kıyasla iyi olduğu aşikar. Sürekli Samsungu karalama görüyorum fakat Apple ın da ne yaptıgı ortada full stabil (!) olan iphone 6da kac kere kasma yaşamışımdır.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Katılıyorum. Burada s7 edge icin Nougat geldi alan bin pisman gibisinden yorumlarla karsılasıyorum. Bir de s7 forumlarını acıp kontrol ediyorum tam tersi genellikle iyi olduguna dair yorumlar görüyorum. Nougat guncellemesi marshmallow a kıyasla iyi olduğu aşikar. Sürekli Samsungu karalama görüyorum fakat Apple ın da ne yaptıgı ortada full stabil (!) olan iphone 6da kac kere kasma yaşamışımdır.
Nougat s7 ve s7 edgeyi bozdu diyen ağır apple fanatiğidir ajandır. Kendimde S7 hocamda S7 Edge var cihazlar alındığı günden daha hızlı özellikle hocamın ki 6.0.1 ile arasında ciddi derecede hız farkı var.
Burdaki S7 kulübünde nougattan performans olarak memnun olmayan tek bir kişi bile yok.

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
IMG_0502.PNG

--- Gönderi Güncellendi ---
05 Mart'ta liste tekrar güncellenmiş

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
O liste tekrar güncellenir 20 sine falan atar sonra nisana en sonunda mayıs başı gibi gelir telefonu sinirden değiştirmezseniz görürsünüzo_O:)

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
s7 edge guncellemesi yeterince iyiydi. Forumu açın okuyun lütfen. 2.si karamsarlığın lüzumu yok. Yok berbatlasacak yok bu olacak yok şu olacak. Samsung'un şuan note 5'i bozacağı falan yok sadece abartıyorsunuz. Dünyada 7.5 milyar insan var. Gidipte çok satış yapması için bu sene note 5 i bozayım onlarda s8 alsınlar kafası olamaz. Avrupa'da Abd'de telefon değiştirmek çok kolay durumlar. Ücretler ucuz. Ondan dolayı eskiyi kötülestirmesine ihtiyacı yok. Iyi telefon yap zaten peynir ekmek gibi satar. Bir telefonu guncelleme ile bozmaktan ziyade telefon ömrü 2 3 senedir. Daha fazlasında da kullanabilirsin. Ama ufak tefek sorunlar artar. Onun için guncellemeyi bam diye kuracak biri olarak sonuçları yazarım. Korkanın çocuğu olmazmış.

Ahahahahaha :D katılıyorum. haberini gördüğüm an indirmeyi başlatırım bende :D

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Sanki bir yerde haber gördüm sanırım artık androidler apple dan daha stabil diye yanlışmı hatırlıyorum

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar forumda görüyorum da ekran süreleri 5/6 saat olanlar var bunu neye göre anlıyorsunuz ... %84'de 44 dk gösteriyor

Ekli dosyalar

• IMG_0503.JPG
    IMG_0503.JPG
    81.6 KB · Görüntüleme: 470

Legend5858

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Full sarjdan sonra sarj bitene kadar olan ekran süresi kisaca.yuzde 5 6 civari sarjin kaldiginda fotodaki yere tekrar gelirsen 3 4 5 saatleri yazdigini görürsün.

ardaberk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumun normal sarjının tamamlanması 2 saat 30 dk civarında sürüyor hızlı sarja aldığımda problem yok format falan atsam düzelirmi kablo yada şarj aletinde hiçbir deforme yok

murat8550

Asistan
Reaksiyon puanı
10
bugün yine güncellendi 13-17 mart... nisanı bulur heralde... iyimser bakıyorum...dah geçte olabilir... düzgün gelsinde...

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Android O geliyor! - ShiftDelete.Net

Samsung kullanıcıları olarak hala Android 7 bekleyelim:D
Bu işin en güzel yanı bizim beklemeyecek olmamız Oreo'yu.

Artık 2. Nougat faciası yaşamazsak (İsimlendirme tuhaflığı bu olsa gerek) yeni sürümün adı Oreo olur gibime geliyor. Olips de olabilirdi ama neyse.

O değil de bizim Note5ler Edge furyasından etkilenmeyen son nesil. Kıymetini daha çok bilmeye başladım istemsizce cihazın.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bu işin en güzel yanı bizim beklemeyecek olmamız Oreo'yu.

Artık 2. Nougat faciası yaşamazsak (İsimlendirme tuhaflığı bu olsa gerek) yeni sürümün adı Oreo olur gibime geliyor. Olips de olabilirdi ama neyse.

O değil de bizim Note5ler Edge furyasından etkilenmeyen son nesil. Kıymetini daha çok bilmeye başladım istemsizce cihazın.
Ben edge olayını seviyorum. Ekrana daha bi derinlik katıyor.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Nerden bakıyonuz güncelleme tarihlerine gençler link verebilirmisiniz

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar bir sorunmu nedir gözüme çarptı mesela telefonun şarjı %100 doluyor ya dolduktan sonra tekrar takinca cihaz yine şarj olmaya başlıyor 20 kere denedim 20 sindede şarj oluyor bir gariplik yokmu sizcede ?

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar bir sorunmu nedir gözüme çarptı mesela telefonun şarjı %100 doluyor ya dolduktan sonra tekrar takinca cihaz yine şarj olmaya başlıyor 20 kere denedim 20 sindede şarj oluyor bir gariplik yokmu sizcede ?
Doluyor gözüktükten 15-30 saniye sonra doldu gösteriyorsa normal ama 5-10 dk daha doluyorsa normal değil.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Doluyor gözüktükten 15-30 saniye sonra doldu gösteriyorsa normal ama 5-10 dk daha doluyorsa normal değil.

Mesela ilk doldu diyelim hocam yesil yaniyor bildirim felan cikariyorum sarjdan hemen geri takiyorum cihaz 5dk daha sarj oluyor dedigin gibi bunu 20 kere denedim belki boşluğu kalmıştır üstünü doldursun diye benzin araba misali :D :D ama yine ayni sürekli doluyor doluyor cikariyorum 5dk daha doluyor bu döngü devam ediyor sürekli

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Mesela ilk doldu diyelim hocam yesil yaniyor bildirim felan cikariyorum sarjdan hemen geri takiyorum cihaz 5dk daha sarj oluyor dedigin gibi bunu 20 kere denedim belki boşluğu kalmıştır üstünü doldursun diye benzin araba misali :D :D ama yine ayni
*#0228# yap bi batarya yüzdesi ne olacak bakalım. (not:durmadan *#0228# yapılmasını önermem)

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
*#0228# yap bi batarya yüzdesi ne olacak bakalım. (not:durmadan *#0228# yapılmasını önermem)
Onuda denemiştim sarjdan cikartip 30 kere falan quickstart yaptim sarj inmemişti hiç bende biraktim oyle ertesi gün bu gözüme çarptı işte olmadı rootlu yöntemle denemeye çalışacağım

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Onuda denemiştim sarjdan cikartip 30 kere falan quickstart yaptim sarj inmemişti hiç bende biraktim oyle ertesi gün bu gözüme çarptı işte olmadı rootlu yöntemle denemeye çalışacağım
Günlük pil kullanım grafiğini paylaşırmısın sürelerini merak ettim:)