Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
S7 edge kullanıyorum. :) ama note 7 patladı diye aldım açıkçası. Note 8 i sabırsızlıkla bekliyorum. :)

Gulsen74

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
WhatsApp ta kameralı görüşme yapmak istediğimde karşı tarafa sesim gitmiyor normal aramada sesim gidiyor nasıl düzeltebilirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
bataryası canımı sıkıyor 3saat ekran suresı gercekten az kankı s7 edge arkadaslarda var bataryası gercekten ıyı gidiyor.
Emin ol s7 edge 5 saatten fazla ekran sunmaz. Normal günlük kullanım şartlarından bahsediyorum. Zaten neredeyse her amiral gemisi Youtubeden wifi ile durmadan video izlesen minimum 5 saat ekran süresi alırsın ki. Note 5 ten bir başka samsung cihaza geçmek istiyorsan 29 martı bekle derim. S8 serisi geliyor.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ben 7.0'ı yükleyip bir kaç ay kullanıp cihaz değiştireceğim:) 7.0 telefonun içine edecek zaten bu Android sistemde böyle işliyor, biliyorsun her Android telefon 2 yıl sonra yavaşlayıp sorun çıkarmaya başlıyor :)
icine falan etmez. gelince görürsünüz:).

izmir_35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Cihazım Eylül 2015 sabah 6.5 saatlerde ekran süresi gördüm

fatih KK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba.
2016 yılı Eylül ayında aldığım Note 5'i, arızasından dolayı iade ettim. Yaklaşık 5 ay kullandığım telefondan arızası dışında memnun kaldığımdan, fiyat artışı olmasına rağmen, tercihimi, yine Note 5'ten yana kullandım. Cihazı alıp eve gelince fark ettim ki, renkler canlı değil, özellikle fotoğraf bakarken, video izlerken özellikle de siyah ve siyaha yakın renklerde iyi görüntü vermediğini gördüm. Adeta 720P gibi, daha düşük çözünürlük varmış gibi, görüntü sunuyordu. Bir önceki cihaz ile aradaki farkı net olarak hissediyorum. Fabrika ayarlarını sıfırladım, ancak düzelmedi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim. İyi günler.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Herkese merhaba.
2016 yılı Eylül ayında aldığım Note 5'i, arızasından dolayı iade ettim. Yaklaşık 5 ay kullandığım telefondan arızası dışında memnun kaldığımdan, fiyat artışı olmasına rağmen, tercihimi, yine Note 5'ten yana kullandım. Cihazı alıp eve gelince fark ettim ki, renkler canlı değil, özellikle fotoğraf bakarken, video izlerken özellikle de siyah ve siyaha yakın renklerde iyi görüntü vermediğini gördüm. Adeta 720P gibi, daha düşük çözünürlük varmış gibi, görüntü sunuyordu. Bir önceki cihaz ile aradaki farkı net olarak hissediyorum. Fabrika ayarlarını sıfırladım, ancak düzelmedi. Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar paylaşımda bulunursa sevinirim. İyi günler.
Ekran ayarlarında ekran modu uyarlanabilir yap öyle bi dene

mmorcali3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Android 7 ne zaman gelecek. bekle bekle agac olsuk

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Bence beklememeniz daha mantıklı olurdu. Bu Nougat S7 ile S7 edge'de bile pili mahvetti. Kim bilir Note5'imize neler yapacak. Daha doğrusu Samsung'un bizim cihazlarımızla işi bitti S7'nin aldığı o aşırı kötü güncellemenin 2 kat kötüsüne hazır olun kısaca. Otomatik güncelleme seçeneğini kapattım sabırsızlıkla bekliyorum Samsung'un bu cihaza yapacağı son ama en büyük sürprizini. Cihazımdan aşırı derecede memnunum ama pil konusunda vermesi gereken potansiyelin çok çok altında. Bu güncelleme de bu durumu değiştirmeye yetmeyecek aksine kötü gidişata tam destek verecek gibi duruyor. Zaten alacağımız son güncelleme de bu. S7 bizden farklı olarak sadece 8.0 alıp yürüyen cesede dönüşecek.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bence beklememeniz daha mantıklı olurdu. Bu Nougat S7 ile S7 edge'de bile pili mahvetti. Kim bilir Note5'imize neler yapacak. Daha doğrusu Samsung'un bizim cihazlarımızla işi bitti S7'nin aldığı o aşırı kötü güncellemenin 2 kat kötüsüne hazır olun kısaca. Otomatik güncelleme seçeneğini kapattım sabırsızlıkla bekliyorum Samsung'un bu cihaza yapacağı son ama en büyük sürprizini. Cihazımdan aşırı derecede memnunum ama pil konusunda vermesi gereken potansiyelin çok çok altında. Bu güncelleme de bu durumu değiştirmeye yetmeyecek aksine kötü gidişata tam destek verecek gibi duruyor. Zaten alacağımız son güncelleme de bu. S7 bizden farklı olarak sadece 8.0 alıp yürüyen cesede dönüşecek.
Katılıyorum.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bu arada n7 s7 edge kullanıcısı olarak gayet başarılı geldi. Sizin telefonlar için güncelleme nasıl olur bilmiyorum ama benim ve forum açısından gayet sağlam. Ufak tefek eksikleri elbette var ki zamanla kapatacaktır samsung bunu güncellemeler ile.

oguzokman

Asistan
Reaksiyon puanı
35
bu arada n7 s7 edge kullanıcısı olarak gayet başarılı geldi. Sizin telefonlar için güncelleme nasıl olur bilmiyorum ama benim ve forum açısından gayet sağlam. Ufak tefek eksikleri elbette var ki zamanla kapatacaktır samsung bunu güncellemeler ile.

sonerozkaynak

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Bir s7 kullanıcısı olarak eski versiyona göre pil daha iyi gidiyor önceden 5 ve 5.5 saat anca ekran süresi alabiliyordum. Şimdi çözünürlüğü full hd yaptigimda gözle görülür fazla bir düşüş hissetmiyorum ve 7.5 saat ekran süresini çok rahat alıyorum hemde youtubeden video izlerken 5 saat

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bir s7 kullanıcısı olarak eski versiyona göre pil daha iyi gidiyor önceden 5 ve 5.5 saat anca ekran süresi alabiliyordum. Şimdi çözünürlüğü full hd yaptigimda gözle görülür fazla bir düşüş hissetmiyorum ve 7.5 saat ekran süresini çok rahat alıyorum hemde youtubeden video izlerken 5 saat
Youtube'den video izlerken daha fazla süre alman gerekir normalde. Sende nasıl tam tersi olmuş enteresan. Youtube'den video izlerken mobil veri mi kullandın Wifi mi?

Taylan Özgün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
18
Samsung Güncelleme Takvimi

content://com.sec.android.app.sbrowser/readinglist/0222230801.mhtml

tr-newsImg-61490221.jpg

--- Gönderi Güncellendi ---
Arkadaşlar telefonum şarjı %1 olunca kapattım sonra şarja taktığımda %8 oldu bianda ve şarj olma süresine 2 saat 30 dk süre verdi sorun ne ilk defa başıma geldi 4 ve 5 saat arasında ekran süresi alıyorum
Şarj süresinde ani bir artma yaşadıysanız problem çok büyük ihtimalle şarj kablosundadır değiştirip süreyi tekrar kontrol edin

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhaba arkadaşlar, aslında telefondan genel olarak çok memnunum fakat son zamanlarda bir sıkntım var.
Telefon durup dururken sim kart çıktı yeniden başlat diye uyarı veriyor ve bunu 4 5 defa tekrarlıyor gün içinde. İş yerinde telefon sürekli masada hareket bile etmiyor neredeyse. Fikri olan varmı ?

Ekli dosyalar

• NOte.png
    NOte.png
    2.7 MB · Görüntüleme: 623

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Merhaba arkadaşlar, aslında telefondan genel olarak çok memnunum fakat son zamanlarda bir sıkntım var.
Telefon durup dururken sim kart çıktı yeniden başlat diye uyarı veriyor ve bunu 4 5 defa tekrarlıyor gün içinde. İş yerinde telefon sürekli masada hareket bile etmiyor neredeyse. Fikri olan varmı ?
Sim kartın eski yada ezik&bükülmüş olabilir banada oluyordu değiştirince olmadı hiç

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
65f87a54378bb46861bf58a1a69c2c75.jpg
7ba23a46b9ce46217233984d4394f0df.jpg
Abartılacak birşey yok herhalde daha iyi olacağına inanıyorum :)

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bugün %40 şarjla okula gittim, biraz takıldım telefonla filan son derste %7'ye düşmüştü şarjım. Sonra eve gittiğimde %5'e düşmüş, wifi açtım evde biraz Chrome'da takıldım %4'e düştü ve 1 dakika geçmeden telefon kapandı. Tekrar açmaya çalıştım ama açıldım, şarja taktım %0'dan şarj olmaya başladı. Geçen hafta yine buna benzer bir şey olmuştu; %5'te iken telefon kapanmıştı ama açtığımda şarjı %6 gösteriyordu, batarya kalibrasyonu yapmıştım, ekran süresi artmıştı biraz kalibrasyon yaptıktan sonra ama hâlâ erken kapanma sorunu devam ediyor. Ne yapmam lazım ?

Reaksiyon puanı
35
Bugün %40 şarjla okula gittim, biraz takıldım telefonla filan son derste %7'ye düşmüştü şarjım. Sonra eve gittiğimde %5'e düşmüş, wifi açtım evde biraz Chrome'da takıldım %4'e düştü ve 1 dakika geçmeden telefon kapandı. Tekrar açmaya çalıştım ama açıldım, şarja taktım %0'dan şarj olmaya başladı. Geçen hafta yine buna benzer bir şey olmuştu; %5'te iken telefon kapanmıştı ama açtığımda şarjı %6 gösteriyordu, batarya kalibrasyonu yapmıştım, ekran süresi artmıştı biraz kalibrasyon yaptıktan sonra ama hâlâ erken kapanma sorunu devam ediyor. Ne yapmam lazım ?
Telefonun pilini sonuna kadar kullanmamaya çalışın yüzde 15 e geldiğinde takın şarja aynı sorun bende de var

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
S-pen'ı tutukluk yapan varsa serviste ücretsiz yeni s-pen veriyorlar haberiniz olsun :)