tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
Bu şarj soketini temizlemenin bi yolu varmı acaba
Belkide bana çok isiniyor geliyordur?AİDA64 ten karsilastırabilirmiyiz değerleriTelefonunuzda sorun var acilen servise göstermenizi öneririm. Ben zorladım zorladım stress test yaptım ısıtamadım thermal throttling yapacak kadar.
Kuru Diş fırçası ile temizleyebilirsiniz .Bu şarj soketini temizlemenin bi yolu varmı acaba
Samsung mağazasından bulursun belki yenisini fakat 80 tl gibi birşey olması laızmNote 5 in kalemi catladi garanti yaparmi veya yenisi satiliyomu ve nerde satiliyor cevaplarsaniz sevinirim
Saol bakalim bide pahali ya kucucuk kalemSamsung mağazasından bulursun belki yenisini fakat 80 tl gibi birşey olması laızm
Küçücük kalem diyorsun da iPad Pro için Apple Pencil bak adam kaça satıyor.Saol bakalim bide pahali ya kucucuk kalem
Ben 4 saati anca geçiyorum, şarj süresini uzatmak için ne önerirsin. Birde hücre askıda bende %20'leri görüyor bunun için ne yapmalıyım.
Benim anlamadığım bu güncelleme neden bize gelmedi usta ?
Kullanıyoruz da bize neden gelmez bu güncelleme anlamadım gitti arkadasGear S2 kullanan arkadaşlar yeni güncelleme yayınlanmış baya iyileştirmeler var.
Valla benim de S7 de bozuldu aynı kulaklık ikiside benim de sol bozuldu sanırım hatırlamıyorumTelefonumun kulaklığı bozuldu. Yani yine bozuldu. Aldığım ikinci kulaklık bu. Orijinal kulaklığından bahsediyorum. Yeni bir kulaklık alacağım ama sizden sağlam kulaklık önerisi istiyorum. Bu orijinal kulaklıktan çok çektim. Sanki zaman ayarı var içinde 3 ay sonra birden sağ kulaklık bozuluyor. Neyse önerilerinizi bekliyorum.
Benim gear özel üretim s3 ile arasında yazılımsal fark yok.Kullanıyoruz da bize neden gelmez bu güncelleme anlamadım gitti arkadas))
Özel üretim s2 de ilk defa duyuyorum hocam nasıl oluyor hakikatenBenim gear özel üretim s3 ile arasında yazılımsal fark yok.
4 g den 3gye düşürebilirsin kullanmıyorsan yoğun bir şekilde.Ben 4 saati anca geçiyorum, şarj süresini uzatmak için ne önerirsin. Birde hücre askıda bende %20'leri görüyor bunun için ne yapmalıyım.
Hocam şaka yapıyorÖzel üretim s2 de ilk defa duyuyorum hocam nasıl oluyor hakikaten
Eminönü'nden de alabilirsiniz Tahtakale'de yedek parça satan yerlerden.Saol bakalim bide pahali ya kucucuk kalem
Orjinal mi ama orası sıkıntıEminönü'nden de alabilirsiniz Tahtakale'de yedek parça satan yerlerden.
Eee o zaman neden bize güncelleme gelmedi o kadar araştırdım bununla ilgili herhangi bir haber de yok.Hocam şaka yapıyor![]()
Yok yok kimseye gelmemiş arkadaşa nasıl gelmiş ilginçEee o zaman neden bize güncelleme gelmedi o kadar araştırdım bununla ilgili herhangi bir haber de yok.
Samsung sadece bana özel ürettiği için öyle oluyor hocamÖzel üretim s2 de ilk defa duyuyorum hocam nasıl oluyor hakikaten
55 60 lira gibi birşey di sanırım aynen dediğin gibi çakması yapılacak birşey değilOrjinal mi ama orası sıkıntı
Hoş onun sahtesini yapamazlar o ayrı mesele
Tabi tabi öyledir [emoji2] [emoji2] [emoji2]Samsung sadece bana özel ürettiği için öyle oluyor hocam
70 TL ye aldım bozulanı. Orjinal kulaklıktan başka bir kulaklık almak istiyorum. Çünkü 2 si de orjinaldi ve durup dururken bozuldu. Bir yıpranma vs olmadan. Bu yüzden bilen varsa kulaklık önersin diyorum.Ne kadar ekmek o kadar köfte. Kulaklıkta mantık bu
Müzik zevkim metal ve rock. Gerçi Metallica dışında herhangi bir grup dinlemiyorum yaklaşık iki yıldır ama rock hâlâ ihtimaller dahilinde. Bütçem ise 150 TL. Ve kulak içi kulaklık gerekiyor diğer kulak üstü modeller hiç kullanışlı değil benim için. Bas ve tiz ayrımını pek bilmem. Frekans aralığı geniş olsun ve birçok farklı ses detaylarını versin istiyorum.Bütçen nedir. Müzik dinleme şeklin nedir. Bassmı seversin tiz ağırlıklımı
Jbl kulaklık önerebilirim sana güzel çeşitleri var. Ben almıştım çok iyi basslı tok ses veriyodu. Ama kaybettimMüzik zevkim metal ve rock. Gerçi Metallica dışında herhangi bir grup dinlemiyorum yaklaşık iki yıldır ama rock hâlâ ihtimaller dahilinde. Bütçem ise 150 TL. Ve kulak içi kulaklık gerekiyor diğer kulak üstü modeller hiç kullanışlı değil benim için. Bas ve tiz ayrımını pek bilmem. Frekans aralığı geniş olsun ve birçok farklı ses detaylarını versin istiyorum.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir![]()