Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
cde43c313332d2b0637a5b8d956f1255.jpg
522db9a6acac6c8a515b7d81c5bedcee.jpg
Ben 4 saati anca geçiyorum, şarj süresini uzatmak için ne önerirsin. Birde hücre askıda bende %20'leri görüyor bunun için ne yapmalıyım.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Telefonumun kulaklığı bozuldu. Yani yine bozuldu. Aldığım ikinci kulaklık bu. Orijinal kulaklığından bahsediyorum. Yeni bir kulaklık alacağım ama sizden sağlam kulaklık önerisi istiyorum. Bu orijinal kulaklıktan çok çektim. Sanki zaman ayarı var içinde 3 ay sonra birden sağ kulaklık bozuluyor. Neyse önerilerinizi bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonumun kulaklığı bozuldu. Yani yine bozuldu. Aldığım ikinci kulaklık bu. Orijinal kulaklığından bahsediyorum. Yeni bir kulaklık alacağım ama sizden sağlam kulaklık önerisi istiyorum. Bu orijinal kulaklıktan çok çektim. Sanki zaman ayarı var içinde 3 ay sonra birden sağ kulaklık bozuluyor. Neyse önerilerinizi bekliyorum.
Valla benim de S7 de bozuldu aynı kulaklık ikiside benim de sol bozuldu sanırım hatırlamıyorum
Bende bekliyorum beyler çok pahalı olmasın

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bütçen nedir. Müzik dinleme şeklin nedir. Bassmı seversin tiz ağırlıklımı
Müzik zevkim metal ve rock. Gerçi Metallica dışında herhangi bir grup dinlemiyorum yaklaşık iki yıldır ama rock hâlâ ihtimaller dahilinde. Bütçem ise 150 TL. Ve kulak içi kulaklık gerekiyor diğer kulak üstü modeller hiç kullanışlı değil benim için. Bas ve tiz ayrımını pek bilmem. Frekans aralığı geniş olsun ve birçok farklı ses detaylarını versin istiyorum.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir:)

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Müzik zevkim metal ve rock. Gerçi Metallica dışında herhangi bir grup dinlemiyorum yaklaşık iki yıldır ama rock hâlâ ihtimaller dahilinde. Bütçem ise 150 TL. Ve kulak içi kulaklık gerekiyor diğer kulak üstü modeller hiç kullanışlı değil benim için. Bas ve tiz ayrımını pek bilmem. Frekans aralığı geniş olsun ve birçok farklı ses detaylarını versin istiyorum.
Umarım açıklayıcı olabilmişimdir:)
Jbl kulaklık önerebilirim sana güzel çeşitleri var. Ben almıştım çok iyi basslı tok ses veriyodu. Ama kaybettim :D