Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Saat şuan çok seri apple watch da var abimde onla karsilastirdim bunun kadar seri değil. Heleki saati kapatirsan yandin 5 dkda açılıyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Saat şuan çok seri apple watch da var abimde onla karsilastirdim bunun kadar seri değil. Heleki saati kapatirsan yandin 5 dkda açılıyor.
Tizen farkı
Watch OS gerçekten yavaş daha 3-4 ay önce güncelleme aldı Watch 7 kat hızlandırıldi diye haber çıktı düşün

M

Murat Burç

SDN Okuru
Tizen farkı
Watch OS gerçekten yavaş daha 3-4 ay önce güncelleme aldı Watch 7 kat hızlandırıldi diye haber çıktı düşün
Samsung exynoslara Tizeni de androidi de çok iyi optimize ediyor artık

AwpDeagle.25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haziran ayında note 5 aldim ilk 2 ay gayet iyidi CM lock indirdim. Sarj somrulmeye basladi uygulamayi silmeme ragmen o gun bugundur sarj cabuk bitiyo. Hicbise yapmasam bile 8 9 saat acik kalsin en az 50 60 sarj gidio. Tavsiye ve goruslerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler...

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Haziran ayında note 5 aldim ilk 2 ay gayet iyidi CM lock indirdim. Sarj somrulmeye basladi uygulamayi silmeme ragmen o gun bugundur sarj cabuk bitiyo. Hicbise yapmasam bile 8 9 saat acik kalsin en az 50 60 sarj gidio. Tavsiye ve goruslerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler...
Sıfırlayabilirsin,kökten çözüm olması açısından.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Samsung kullanan Gördüğüm aynı şeyi kimde görsem yapıyor sonra samsung kasıyor diyorlar. Abi milleti kandırarak prim yapıyorlar ya .Yok telefon hızlandırıcı yok şarj hızlandırıcı yok batarya ömrü uzatıcı.Hiçbir işe yaradıkları yok külliyen yalan hepsi. Mevzuya gelecek olursak batarya koruma ram temizleme (Clean master,Battery Doctor vs.) Kullanmayın.Cihazınızda bunların hepsini yapan uygulama var zaten SmartManager. Boşu boşuna şarjınız gidiyor telefonu zorluyor gereksiz uygulamalar. Telefonunuzu yedek alıp fabrika ayarlarına döndürün bu tarz uygulamalardanda uzak durun mümkünse.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bu note 5 e neden note 7, özellıklerı vermezki samsung..

AwpDeagle.25

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung kullanan Gördüğüm aynı şeyi kimde görsem yapıyor sonra samsung kasıyor diyorlar. Abi milleti kandırarak prim yapıyorlar ya .Yok telefon hızlandırıcı yok şarj hızlandırıcı yok batarya ömrü uzatıcı.Hiçbir işe yaradıkları yok külliyen yalan hepsi. Mevzuya gelecek olursak batarya koruma ram temizleme (Clean master,Battery Doctor vs.) Kullanmayın.Cihazınızda bunların hepsini yapan uygulama var zaten SmartManager. Boşu boşuna şarjınız gidiyor telefonu zorluyor gereksiz uygulamalar. Telefonunuzu yedek alıp fabrika ayarlarına döndürün bu tarz uygulamalardanda uzak durun mümkünse.

Uygulamayi sildim hatta bi kez format attim. Ama duzelmedi. Batarya sisik olabilir dediler. Ama batarya bi uygulama yuzunden sismez heralde. Ayrica sarjdaykende fazla kullanmam telefonu

Gokhan_akten

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben 1 haftadır note 4 é geçtim inşallah hep bunda kalirim. fakat oyun yüklerken sorun var. modern combat 5 yüklerken hata veriyo neden acaba. yardımcı olursanız sevinirim

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Note 4 başlığında daha fazla yardım bulabilirsiniz. Ama buradada hatanın ekran görüntüsünü koysaydınız birşeyler söyleyebilirdik

TheIceStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar minotauros rom öneren var mı acaba? Geliştiricisi s7 edge e geçmiş galiba.

TheIceStorm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Kullanıyorum ben 3 haftadır ufak tefek sorunları var ama genel olarak güzel nougat gelene kadar dururum sanki bu romda.
Sorunları nedir acaba ? Cihaz rootsuz şuanda fakat arka cam çatlak. Zaten şubata kadar garantisi yok. Sonrasında kaskodan yaptıracağım için garantiyi çokta kafama takmıyorum açıkçası.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Sorunları nedir acaba ? Cihaz rootsuz şuanda fakat arka cam çatlak. Zaten şubata kadar garantisi yok. Sonrasında kaskodan yaptıracağım için garantiyi çokta kafama takmıyorum açıkçası.
Çok nadir bazen durum çubuğu açılmıyor

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Bende ekranı patlattıktan sonra rom attım nedense hep öyle oluyor :D
Pişman değilim ama

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Pil kullanımında hücre askıda diye bir şey var %23 şarj yemiş. Ekran süresi 2 saat 40 dk olmasına rağmen şarjım %10 kaldı şu anda. Normalde 4-5 saat alıyordum ekran süresi.

ersan02

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar note 5 kullanıyorum.Telefon aşırı isiniyor buna bağlı olarak ta performans düşüyor.Sizde durum nedir?Telefonum antutudan çok ısınmış ken 45000 puan aldığı oldu ama normalde isinmiyorken 85000 puan falan alıyor.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar note 5 kullanıyorum.Telefon aşırı isiniyor buna bağlı olarak ta performans düşüyor.Sizde durum nedir?Telefonum antutudan çok ısınmış ken 45000 puan aldığı oldu ama normalde isinmiyorken 85000 puan falan alıyor.
Telefonunuzda sorun var acilen servise göstermenizi öneririm. Ben zorladım zorladım stress test yaptım ısıtamadım thermal throttling yapacak kadar.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
cde43c313332d2b0637a5b8d956f1255.jpg
522db9a6acac6c8a515b7d81c5bedcee.jpg

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Arkadaşlar şarj soketindemi bi sorun var veya şarj aletindemi bilmiyorum ama telefonu şarja takıyorum bi şarja giriyor bi girmiyor sonra kendi kendine tekrar şarja giriyor nolu yor anlamadım varmı fikri olan bu konuda