M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Bu arada hayirli cumalar cumleten
Buyuk ihtimal duzelir.Bunun aynisi n7 romunda kernel kurunca oluyor paylastigin dosyayi kursam duzelirmi hocam ?
Arter 97 kernel de yüklü gelmiyor hocam ara sıra bazı kernellerde oluyorBuyuk ihtimal duzelir.
Ama genelde kerneller supersu yuklu olur.belki su güncellemesi gerekiyor der onu da marketten gunceleme yapabilirsin.
Ekran kalitesi verilen görüntüye göre çok yüksek görüntü çok yayılıyo bu yüzden öyle gözüküyo skaype dene onda güzel gözüküyonote 5 kullanıyorum görüntülü konuşmada ön ve arka kamera s4 ten kötü görüntü veriyo hem 4.5g hem wifi denedim. Bunun bi ayarı var mı ya da sizdede böyle mi?
Xda den yüklediğiniz sıkıntı olmazBen note 5 note 7 arayüzünü yükledim. güzelde göründü, öncekine göre de hızlı çalışıyordu. Bu kadar iyi ve güzel şey bedava verilmez. Arkasında casus yazılım vs olabilir diye eskiye geri döndüm. Bu tür casus yazılımlar olabilir mi?
Neden olsun ki? Adam parada kazanıyor ondan yillardir var boyle seylerBen note 5 note 7 arayüzünü yükledim. güzelde göründü, öncekine göre de hızlı çalışıyordu. Bu kadar iyi ve güzel şey bedava verilmez. Arkasında casus yazılım vs olabilir diye eskiye geri döndüm. Bu tür casus yazılımlar olabilir mi?
Casus yazılım mi yok daha neler adamlar bu işten baya baya para kazanıyorlar niye böyle yapsın kiBen note 5 note 7 arayüzünü yükledim. güzelde göründü, öncekine göre de hızlı çalışıyordu. Bu kadar iyi ve güzel şey bedava verilmez. Arkasında casus yazılım vs olabilir diye eskiye geri döndüm. Bu tür casus yazılımlar olabilir mi?
Full modlu amaInfinity romun yenisi cikmis bu gun
He tamam eyvallah sagolasin hocamHpm şarj voltajı ile alakalı kardeşim elleme öyle kalsın
Maşallaah sevindim duzeldigine. Bende telefonumu seviyodum romdan sonra daha farkli boyuta geçti 1 seneyi devirdik 2 3 daha gideri varNe hikmetse benim stock rom performansı baya iyileşti bu geç açma olayı gitti cihazdan zevk almaya başladım gerçekten maşallah diyeyimde nazar degmesin![]()
İnşallah bakalımMaşallaah sevindim duzeldigine. Bende telefonumu seviyodum romdan sonra daha farkli boyuta geçti 1 seneyi devirdik 2 3 daha gideri vargider insallah
![]()
Arkadaşlar bu akıllı saati almak istiyorum. Yorumlarınız bekliyorum. Saygilar.![]()
Hocam herkez diyor hizlanmis telefon son guncelleme ile eylul patch i ileNe hikmetse benim stock rom performansı baya iyileşti bu geç açma olayı gitti cihazdan zevk almaya başladım gerçekten maşallah diyeyimde nazar degmesin![]()