• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

note 5 kullanıyorum görüntülü konuşmada ön ve arka kamera s4 ten kötü görüntü veriyo hem 4.5g hem wifi denedim. Bunun bi ayarı var mı ya da sizdede böyle mi?

note 5 kullanıyorum görüntülü konuşmada ön ve arka kamera s4 ten kötü görüntü veriyo hem 4.5g hem wifi denedim. Bunun bi ayarı var mı ya da sizdede böyle mi?
Ekran kalitesi verilen görüntüye göre çok yüksek görüntü çok yayılıyo bu yüzden öyle gözüküyo skaype dene onda güzel gözüküyo

Ben note 5 note 7 arayüzünü yükledim. güzelde göründü, öncekine göre de hızlı çalışıyordu. Bu kadar iyi ve güzel şey bedava verilmez. Arkasında casus yazılım vs olabilir diye eskiye geri döndüm. Bu tür casus yazılımlar olabilir mi?

Ben note 5 note 7 arayüzünü yükledim. güzelde göründü, öncekine göre de hızlı çalışıyordu. Bu kadar iyi ve güzel şey bedava verilmez. Arkasında casus yazılım vs olabilir diye eskiye geri döndüm. Bu tür casus yazılımlar olabilir mi?
Xda den yüklediğiniz sıkıntı olmaz

Neden olsun ki? Adam parada kazanıyor ondan yillardir var boyle seyler

Casus yazılım mi yok daha neler adamlar bu işten baya baya para kazanıyorlar niye böyle yapsın ki

Ayrıca p7 Çin yazılımı çoğu kısımlar ingilizcedir muhtemelen yüklemenizi pek tavsiye etmem

Birşey farkettim mesela Whatsapptan bildirim geldigi anda hemen bi uygulamaya girmeye çalıştığınızda geç giriyor.

Arkadaşlar böyle ekranı cift tıklama ile açma ve kapama uygulaması falan var mi?

657c98bd3c85883d38792213b7046475.jpg
Bu programdaki hpm voltage control ne ise yariyor arkadaslar ?

Undervoltun bi zararı olmazki overvolt overclock un zararı olur fazla yaparsan.degerleri fazla dusurursen zaten cihaz donar res atar kendine

Hani yok digerlerinin ne oldugunu biliyorumda onun ne oldugunu bilmiyordum sorayim dedim bilen biri varsa

Hpm şarj voltajı ile alakalı kardeşim elleme öyle kalsın

Ne hikmetse benim stock rom performansı baya iyileşti bu geç açma olayı gitti cihazdan zevk almaya başladım gerçekten maşallah diyeyimde nazar degmesin :D

dd22eb9acca7dbd25f19e4fffc3f84ff.jpg
Arkadaşlar bu akıllı saati almak istiyorum. Yorumlarınız bekliyorum. Saygilar.

Ne hikmetse benim stock rom performansı baya iyileşti bu geç açma olayı gitti cihazdan zevk almaya başladım gerçekten maşallah diyeyimde nazar degmesin :D
Maşallaah sevindim duzeldigine. Bende telefonumu seviyodum romdan sonra daha farkli boyuta geçti 1 seneyi devirdik 2 3 daha gideri var :D gider insallah :D

Hocam böyle saatlere para vereceğinize biraz daha biriktirip gear s2 alabilirsiniz

Hocam herkez diyor hizlanmis telefon son guncelleme ile eylul patch i ile

Bataryanın ömrünü uzatmak ve şarjın uzun süre gitmesini sağlamak için neler yapabilirim. Uzun süre şarjda durması sıkıntılı diye duydum. Benim bildiğim kadarıyla sık sık şarja takmak zarar vermiyor ama zarar veriyor diyenler de var. Siz ne önerirsiniz?