tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
Bende öyle bi sorun yok
Normal ayarda hocam . Ana ekran görüntünüzü paylaşabilirmisiniz ? İlginç bi şekilde bu geç açma olayı ana ekranda oluyor.Animasyon ayarını hangi seviyede kullanıyorsun hızlandır biraz
Sen o ayarı geliştirici seçeneklerinden 0.5 yap bakalım durum ne olacakNormal ayarda hocam . Ana ekran görüntünüzü paylaşabilirmisiniz ? İlginç bi şekilde bu geç açma olayı ana ekranda oluyor.
Hepsini 0.5 yapınca sorun olmuyor zaten ilginç yanıda o ama görüntü kötü oluyor .Sen o ayarı geliştirici seçeneklerinden 0.5 yap bakalım durum ne olacak
Animasyon görüntüsü mu bence gayet hoş ben hep öyle kullanıyorumHepsini 0.5 yapınca sorun olmuyor zaten ilginç yanıda o ama görüntü kötü oluyor .
Animasyonlarda sıkıntı var galiba ondanmı gecikiyor hiç bilmiyorum. Şu sorun bi düzelmedi bendeAnimasyon görüntüsü mu bence gayet hoş ben hep öyle kullanıyorum
Arkadaşarlar Selamun Aleyküm. Bugün hepsiburada'dan Note5 sipariş ettim. Eskişehirde oturuyorum. Tahmini olarak ne zaman gelir? Bir de hesaplı kırılmaz cam ve kılıf öneriniz var mı acaba?
Teşekkür ederim.HB.com dan aldığın ürünlerde tahmini kargoya verilme süresi yazıyor, oradan takip edebilirsin. Gecikme yaşayabilirsin. Kargo takibi için yurt içi kargo sitesinden Gönderi detayı takibini yap.
Note 5 kullanıcısı olarak cam koruyucu veya kılıf kullanmıyorum. Kılıf düşünüyorsan samsung orjinal kılıflarını almayı düşünebilirsin.
Hayırlı olsun.
Hayırdır sıkıldın mı note 7 port romları var ama klavye tahmini berbatS.a beyler önerebileceğiniz güzel rom ve kernel varmı root atmayi dusunuyorum telefonuma
Yok sıkılmadımda telefoncuya gidip telefonumun fiyatını sorunca fikrim değişti belki satarken sorun olur diye root atmiyordum simdi atmaya karar verdim cok bile durdum rootsuz romsuzHayırdır sıkıldın mı note 7 port romları var ama klavye tahmini berbat
Klavye tahmini onemli degil benim icin kullanmiyorum desem yeri ordan secene kadar yazarim benHayırdır sıkıldın mı note 7 port romları var ama klavye tahmini berbat
Arnie v6 ile skyhigh kerneli baya iyi. Tafsiye ederim .Klavye tahmini onemli degil benim icin kullanmiyorum desem yeri ordan secene kadar yazarim ben
Bence 7.0i bir bekle beğenmezsen root atarsınS.a beyler önerebileceğiniz güzel rom ve kernel varmı root atmayi dusunuyorum telefonuma
Rahat bulunuyor zaten o zahmet etmeyinBeyler size android telefonlarin WhatsApp'ini cokerten mesaj atayimmi şaka amacli arkadaslariniza yollayin![]()
Hevesimi Kursagimda biraktin qweqweqRahat bulunuyor zaten o zahmet etmeyin
Valla iyi olur at sana ben isterimBeyler size android telefonlarin WhatsApp'ini cokerten mesaj atayimmi şaka amacli arkadaslariniza yollayin![]()
At attiktan sonra silbende isterim ama bize nasil atican wp den atarsan bizimki çokmesin ahaha![]()
sen nediyon benim telefon kafayi yedi kopyaladim mesaja s note den bakiyodum dondu bi ara [emoji23][emoji23][emoji28]
Yok temiz arkası ayna gibi 10 ay olduArkadaşlar sizde de telefonun arka tarafında ince çizikler var mı? Hayır sadece evde kılıfsız kullanıyorum telefonu alalı da fazla olmadı 1-2 küçük çizik görüyorum.