Drogba39
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 381
Kabloyu değiştirdim sorunsuz şarj ediyor fakat hızlı şarj etmiyor.Kabloyu değiştir düzelir
Kabloyu değiştirdim sorunsuz şarj ediyor fakat hızlı şarj etmiyor.Kabloyu değiştir düzelir
Sen Hepsiburada'dan mı aldın AliExpress'den mi ?Kardesim linkteki urun Hizli sarj yapiyor bende var guzel urun kaliteli acelen yoksa almak istersen 1 ay gibi surede geliyor
[Fast Charge Wireless Charger]QI Fast Wireless Charging Pad for Galaxy Note 7,S7,S7 Edge,Note 5,S6 Edge+,All Qi Enabled Devices-in Chargers & Docks from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com | Alibaba Group
Hızlı şarj ayarın açıkmıKabloyu değiştirdim sorunsuz şarj ediyor fakat hızlı şarj etmiyor.
Açık.Hızlı şarj ayarın açıkmı
Aliexpress ten aldim. Turkiyede hizli sarj yapan kablosuz adaptorler 200 lira civarindaSen Hepsiburada'dan mı aldın AliExpress'den mi ?
Başka kablo daha dene olmazsa servise ver ustam
Samsung un kendi mağazasından aldım. hızlı şarjlı olan 89 TL. ye alınabilir.hem kablo uzunluğuda 1.5 m dir [emoji6]Aliexpress ten aldim. Turkiyede hizli sarj yapan kablosuz adaptorler 200 lira civarinda
Şu an ki fiyatı da öyle mi yoksa indirimde miydi ? Birde internetten mi aldın?Samsung un kendi mağazasından aldım. hızlı şarjlı olan 89 TL. ye alınabilir.hem kablo uzunluğuda 1.5 m dir [emoji6]
Ben bursa kentmeydanı samsung tan aldım yanlış hatırlamıyorsam nprmal şarz cihazıyla 20-25 tl fark vardıŞu an ki fiyatı da öyle mi yoksa indirimde miydi ? Birde internetten mi aldın?
Yanliz bu kablosuz sarj pad i degil.Bildigin sarj aleti.Şu an ki fiyatı da öyle mi yoksa indirimde miydi ? Birde internetten mi aldın?
Normal sarj aleti 60, hizli sarj 89, kablosuz sarj pad ide 169 tl idi gecen gun samsung bayisindeBen bursa kentmeydanı samsung tan aldım yanlış hatırlamıyorsam nprmal şarz cihazıyla 20-25 tl fark vardı
Suan o fiyat gecerli degil amaSamsung un kendi mağazasından aldım. hızlı şarjlı olan 89 TL. ye alınabilir.hem kablo uzunluğuda 1.5 m dir [emoji6]
Samsung Kentmeydanı ndan satın alabilirsiniz ellerinde var. güncel fiyat fast 89 - norm 60.Suan o fiyat gecerli degil ama
Bunlari alma ben aldim sen alma urunu zar zor deistirdim baska markanin hizli sarj aletini aldim 1000 kat daha iyi199 TL'den 49 TL'ye düşmüş. Satıcı da Hepsiburada. Samsung Wireless Fast Charger (Kablosuz Hızlı Şarj Cihazı) Fiyatı bunda Fast Charger yazıyor, Note 5 uyumlu mu bu ?
Kardesim senin soyledigin normal sarj aleti. Bu butun samsung bayilerinde bu sekilde zaten. Kablosuz sarj istasyonlari 169 tlSamsung Kentmeydanı ndan satın alabilirsiniz ellerinde var. güncel fiyat fast 89 - norm 60.
Ne marka aldın özelden yazar mısın?Bunlari alma ben aldim sen alma urunu zar zor deistirdim baska markanin hizli sarj aletini aldim 1000 kat daha iyi
Always on özelliği hiç bi zaman note 5 e gelmez a8 de olması sadece bi satış tekniği nasıl ki note 5 in tema desteği note 4 e gelmedi ise note 5 e de always on özelliği gelmez sadece ux arayüzü ve bi kaç değişiklik başka bişey yokalways on özelliği note 5 gelirmi bence gelir çünkü yeni çıkaracagı galaxy a8 2016 da grace UX kullanılmış ve always on özelliğine yer verilmiş sizin düsüncelriniz ne cevaplarsanız sevinirim
Gelmez arkadaşım pinti çakal uyanık samsung vermezalways on özelliği note 5 gelirmi bence gelir çünkü yeni çıkaracagı galaxy a8 2016 da grace UX kullanılmış ve always on özelliğine yer verilmiş sizin düsüncelriniz ne cevaplarsanız sevinirim
Hocam stock romdan devam mı ?Always on özelliği hiç bi zaman note 5 e gelmez a8 de olması sadece bi satış tekniği nasıl ki note 5 in tema desteği note 4 e gelmedi ise note 5 e de always on özelliği gelmez sadece ux arayüzü ve bi kaç değişiklik başka bişey yok
Valla hocam şu animasyonun gecikme olayı devam ediyor bende . Mesela bi uygulamadayım home tuşuna basıp ana ekrana geliyorum ordan bi uygulamaya basıyorum animasyon gecikiyor dolayısıyla geç açıyor uygulama . Sürekli olmuyor gerçi . Ne yapsam bilemedim.Aynen bi kaçtane port rom kurdum çok hoşuma gitti klavye takıntısı yoksa mutlaka kur ve dene lamlazy v2 infinity p6 ama klavye tahmini berbat onu söyleyim
Animasyon ayarını hangi seviyede kullanıyorsun hızlandır birazValla hocam şu animasyonun gecikme olayı devam ediyor bende . Mesela bi uygulamadayım home tuşuna basıp ana ekrana geliyorum ordan bi uygulamaya basıyorum animasyon gecikiyor dolayısıyla geç açıyor uygulama . Sürekli olmuyor gerçi . Ne yapsam bilemedim.