tugrul_27
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 116
İsmini hatırlamıyorum
Çok saolasın wala oldu açıldı :-DGalaxy button lights 2 uygulamasini denermisin default ayarda yaniyormu?
Bu problemi yaşayan başka arkadaş varmış burdaysan duy sesimiYalnız benim cihazda bi problemmi var anlamadım hala sanki güç tasarruf modundaki gibi uygulamaları geç açıyor ara sıra . Sanki chrome uygulamasına basarsın beklersin ya açılmasını öyle oluyor işte . Bu sorunu bi çözemedim . İşin aksi kimsede olmuyormuş bu . Lollipopta yoktu sıkıntı neden MM de oldu ki . Burnumdan getirdi bu cihaz benim.
Demekki sorun açıp kapama ayarının olmamasından tekrardan allah razı olsun...yalnız bu uygulama cihaza zarar vermez dimiGalaxy button lights 2 uygulamasini denermisin default ayarda yaniyormu?
Tuşların ışıkları çalışıyorsa fprmat at sorun çözülecektirO biraz sıkıntılı tel açılırken ışık açılıyor ama sonra açılmıyor yani tuşlara dokunduğumda
Gerek kalmadı bi uygulamayla halletim hatta uygulamayı kaldırdım yine çalışıyor yani aktif oldu artık sorun kalmadı olursa yine o uygulamayı yükler kaldırırım:-DTuşların ışıkları çalışıyorsa fprmat at sorun çözülecektir
SevindimKardeşim
Çok saolasın wala oldu açıldı :-D
Yok kesinlikle sorun yapmaz aylardir kapali olarak kullaniyorum bir skintisini gormedimDemekki sorun ayarın olm
Demekki sorun açıp kapama ayarının olmamasından tekrardan allah razı olsun...yalnız bu uygulama cihaza zarar vermez dimi
Yok kesinlikle sorun yapmaz aylardir kapali olarak kullaniyorum bir skintisini gormedim
Saatte % kaç sarj tuketiyor dstmCihazda root varsa daha iyi tavsiye ederim gençler kullanın
Çok pil yer oCihazda root varsa daha iyi tavsiye ederim gençler kullanın
Hocam stock romdamısınız ? Bu arada sanırım bu geç açma olayı animasyonlarla alakalı . Cihazın animatör hızını 0.5 e getirince şak şak açmaya başladı.Buda pil kullanımı 2 saat oldu kuralı
![]()
Ben zaten hep 0.5 te kullanıyorum ki hem hızlı hemde daha akıcı animasyon uygulamalar vsHocam stock romdamısınız ? Bu arada sanırım bu geç açma olayı animasyonlarla alakalı . Cihazın animatör hızını 0.5 e getirince şak şak açmaya başladı.
Hepsi 0.5 demi peki hocam ? Hangileri 0.5 deBen zaten hep 0.5 te kullanıyorum ki hem hızlı hemde daha akıcı animasyon uygulamalar vs
Pek düşüceğini sanmıyorum çünkü note 7 çok pahalı çıktıArkadaşlar bayram boyunca Vatan'da note5 2199 tl imiş. Kışa doğru daha fiyat düşer mi sizce iyi fiyat mı??? VR kampanyasına da dahil olmuş oluruz hem ???
zperia z2 kullanıyorum artık telefonu değiştirmek istiyorum. 32 gb 6s ile note5 arasında kalmıştım ama note5 ağır bastı. fiuatla ilgili yorumunuzu merak ediyorum
Kurdum çok başarılı bir uygulama. Tavsiye.
Ne almayı düşünüyorsunuzarkadaşlar 9 aylık note 5 imi 1825 liraya sattım. Hatamı yaptım bilmiyorum.Bakalım yeni telefonum nasıl olacak.
Hocam içim gitti valla geçmiş olsunGözümden sakındığım note 5 imin hali![]()