• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Banada gelmedi. Sürüm bilgileri bu.
904f46388fd7e3192ab03be5977ee4b0.jpg
Cihazın güncel.

Bana güncelleme geldi ama tt nin gönderdiği acil arama gelmesine rağmen arama yapamıyorum. Bu sıkıntıyı yaşayan var mı?

7vrgJW.png

Birde bütün Türk Telekom hatlılarda mobil ağlar da erişim noktası adları bölümünde bu 2 si var mı?yeni görüyorum ben

Eskiden açık programları gösteren widgetteki
Widget vardı, şimdi onu ben mi bulamıyorum yoksa kaldırıldı mı?

Arkadaşlar konu ile alakası yok biliyorum ama kusura bakmayın. Uçak ile bi yere gitseniz anadolu jeti mi seçersiniz pegasusu mu ? Bu arada ben de note5 kullandığım için bu forumu takip ediyorum ve onun için buraya sordum.

THY den başka firma ile yolculuk yapmadım ama Anadolu jet ve pegasus arasında pek fark olduğunu sanmıyorum

Arkadaşlar konu ile alakası yok biliyorum ama kusura bakmayın. Uçak ile bi yere gitseniz anadolu jeti mi seçersiniz pegasusu mu ? Bu arada ben de note5 kullandığım için bu forumu takip ediyorum ve onun için buraya sordum.
AnadoluJet tartışmasız.
Thy nin firması zaten.

Arkdaşlar şu 4 parçalı romun linkini tekrar paylaşırmısınız? Millet 6-7 saat ekran alıyor, ben 3-4 saat alıyorum. Birde ben şu 4 parçalı romu kurup kaç saat ekran veya kullanım alacağım merak ediyorum :)

Ekran süresi nasıl bakılıyor :D Bende bakayım :D
Deme böyle taşlarlar :D

şaka bir yana Smart manager'den pil'e bas, sornasında pil kullanımı var ona tıkla hemen orada ekran var ona da tıkladığında gözüken süre ekran süresi oluyor.