Charmander1903
Doçent
Tamam sıkıntı olmaz o zaman geçebilirsiniz ama geçmeden forumdaki tariflere kampanyalara ve insanların o operatör hakkında düşündüklerine bakarsanız iyi olur.Istanbul
Tamam sıkıntı olmaz o zaman geçebilirsiniz ama geçmeden forumdaki tariflere kampanyalara ve insanların o operatör hakkında düşündüklerine bakarsanız iyi olur.Istanbul
Mobil verideyken kullandığınızda mi yoksa wifi da mı oluyor ?Merhaba arkadaşlar dün note5 aldım ısıma sorunu var sanırım instada gezerken falan hafif bi ısınma oluyor modern combat5 de baya ısınıyor sizce bu normalmi
WifiMobil verideyken kullandığınızda mi yoksa wifi da mı oluyor ?
Kılıfsız kullandığın için ısıyı sana hissettiriyor. Isı ölçerin vb varsa ısısına bak o kadar ısınmadığını anlarsın.Merhaba arkadaşlar dün note5 aldım ısıma sorunu var sanırım instada gezerken falan hafif bi ısınma oluyor modern combat5 de baya ısınıyor sizce bu normalmi
Ya Adaptörde yada başka bileşnde kısa devre olabilir. İlk defa sizden duydum böyle bir olayı.Selamlar, Sarj ile sıkıntım var. telefonu şarja takıyorum. siyah bir ekran çıkıyor , ekranın önce sağ alt sonra sol altta x işareti çıkıyor sonra normale dönüyor fakat sarj olmuyor. 2 - 3 kere kapatıp açtıktan sonra sarj oluyor. Sebebi nedir ne yapmam lazım fikri olan varmı ?
ADaptorde yoktur çunku aydı şarj ile başka telefonu sarj edebiliyorum oda note 5. bakalım bugun servise götürcem ne diyecekler.Ya Adaptörde yada başka bileşnde kısa devre olabilir. İlk defa sizden duydum böyle bir olayı.
Başka bir şarj aleti ile şarj etmeyi denedin mi?ADaptorde yoktur çunku aydı şarj ile başka telefonu sarj edebiliyorum oda note 5. bakalım bugun servise götürcem ne diyecekler.
Denedim ama değişen bişey olmadı.Başka bir şarj aleti ile şarj etmeyi denedin mi?
Bence normal yaz aylarındaki sıcak ile telefonun sıklığı birleşince böyle olur10 dk mortal combat 5 oynadım ısı böyle oldu instada youtube gezince ısı 32° oluyor normalmi
Değerler gayet normal. Bu ısı şeyine hiç takılmayın cihazda ısınma sorunu yok sadece cam kasa olduğu için hissettiriyor.10 dk mortal combat 5 oynadım ısı böyle oldu instada youtube gezince ısı 32° oluyor normalmi
Ama millett tek yürek olarak neyin ne olduğunu gösterdi bu milleti asla sindiremezler bu millet tek yürek tek nefes erkek kadın çoluk çocuk demeden milli iradenin ne olduğunu gösterdi gururu duyuyorum bu milletin bi ferdi olduğum içinAllah ülkemize zeval vermesin. Dün geceki darbe girişimi çok çiddi bir olaydı.
Android güvenlik yaması düzeyi kaç sende ve sürüm kaç oldu.Güncelleme gelmiş
Nasıl bakıyorumAndroid güvenlik yaması düzeyi kaç sende ve sürüm kaç oldu.
Ayarlar > cihaz hakkında > yazılım bilgisiNasıl bakıyorum
Önceki mesajıma ekledim 1 temmuz görünüyor. Ben bugün farkettim güncelledim galibaAyarlar > cihaz hakkında > yazılım bilgisi
Teşekkür ederim.Önceki mesajıma ekledim 1 temmuz görünüyor. Ben bugün farkettim güncelledim galiba