• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Hocam yardımların için teşekkür ederim. Saadece saate format attim bağlandı. Seviyorum bu formu bos adam yok herkes yardim sever :))
Rica ederim. Ya saatte yada telefonda oldugu belliydi zaten ufak seyler bunlar :)

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
b481d36c9d5914ab0a80ff91adfd9d78.jpg

Ben mi yaptim yani bunu

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Note 3 kullaniyordum bundan once kasasi bildigin berbat oldu garanti degistirdi ama bunada almak zorundaydi ama almadi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Oraya goturdum zaten
Garantiye göndermeye çalıştıysan gitmez. Tamir ettireceğini söyle. Oradaki elemanları ilkokul talebesi gibi göreceksin. Basit bir şekilde izah etmeyince anlamazlar. Onlar kesin, ücretsiz yaptırmak istediğini zannetmiştir.

Hatemzo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sonunda kaptim note 5 i. Saatlerdir oynuyorum kurulum yapiyorum inceliyorum gizel telefon. Sadece guncelleme yaparken isindi okadar. Note 6 yi bekliyecektim fakat onceki telefonum erken pes etti note 3 yani. Bu arada SDN nin forum uygulamasini indirdim fakat bir turlu giremedm sizdedemi oyle ?

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sonunda kaptim note 5 i. Saatlerdir oynuyorum kurulum yapiyorum inceliyorum gizel telefon. Sadece guncelleme yaparken isindi okadar. Note 6 yi bekliyecektim fakat onceki telefonum erken pes etti note 3 yani. Bu arada SDN nin forum uygulamasini indirdim fakat bir turlu giremedm sizdedemi oyle ?
Ben tapatalk uygulamasından bağlanıyorum. Sorun yok. Deneyebilirsiniz

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Tapatalk kullan sdn forum uygulamasına girmiyor

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Telefona recovery yuklerken hata verdi ve telefon acilmiyor firmware upgrade encountered an issue hatasi verdi. Bilgilerimi nasil kurtarabilirim?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
İşyerine yeni internet kuruldu wifi bağlantısına bağlanamıyorum. Ip adresi alınamıyor hatası veriyor. Yanımdaki arkadaşlar bağlanabiliyor samsung marka kullanan 2 kişiyiz bağlanamıyoruz. Çözüm öneri sunabilecek varsa yardımlarınızı bekliyoruz.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İşyerine yeni internet kuruldu wifi bağlantısına bağlanamıyorum. Ip adresi alınamıyor hatası veriyor. Yanımdaki arkadaşlar bağlanabiliyor samsung marka kullanan 2 kişiyiz bağlanamıyoruz. Çözüm öneri sunabilecek varsa yardımlarınızı bekliyoruz.
Yeniden başlattin mi bende wifi problemi olmustu oyle cozulmustu?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Odinle yazilimi tekrar kurdum smart switch gormedi cihazi. Android yukseltiliyor hala inşallah dosyalar gitmez
Hadi ya smart kotu olmus
Odinle tekrar kuruyorsan ustune kuruyorsundur
Gitmez. Sonucu buraya yazda doğru mu biliyorum bakayim