M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Arkadaşlar sizin note5 kaç puan alıyo antutuda ya 3 kez test ettim 66000 scor aldı aç kapa yaptım yine aynı ilk güncelleme yaptığımda 83000 küsür almıştı anlamadım
Arkadaşlar sizin note5 kaç puan alıyo antutuda ya 3 kez test ettim 66000 scor aldı aç kapa yaptım yine aynı ilk güncelleme yaptığımda 83000 küsür almıştı anlamadım
Takilma bunlara![]()
Evet şimdi çektim uygulama içindeki güncellemeyi yapmayınca
Benim bildiğim kadarıyla derin uyku Yani telefonun power tuşuyla kapanmasından sonra işlemci saatlerinin tamamen çalışmadığını gösterir fakat bizim işlemcide en düşük 400 megahertz civarına düşüyor Bu daha farklı bir şey resmini paylaştığınız snapdragon işlemcili bir fotoğraf ama bizim Samsung'ların işlemcileri daha farklı çalışıyor demek ki tamamen durmuyorBirsey soracagim bazi telefonlarda islemcilerin bazisi boştayken duruyor calismiyor bu bizde niye boyle degil ? Deep sleep dedikleri şey aslinda bumu ? Kafama takılıyor günlerdir
Demek istedigim bunun gibi işte
Ornek olarak attim samsungun islemcilerdede oluyor bu
Gulucuk isaretine basili tutup klavyeyi secKlavyemi nasıl düzelte. bilirim
Şu an %3 kaldıDeneyin en azından bilgi sahibi olayım[emoji4]
Eyvallah sağol ilk defa başıma geldiği için yapamadımGulucuk isaretine basili tutup klavyeyi sec
Anladım sağol fakat benim gibi problem yaşayanlar var sanırım bu güncelleme kaynaklı bakalım bekleyelim görelimŞu an %3 kaldı
Aynı sıkıntı bende de var dostum muhtemelen güncelleme kaynaklı senden ricam yeni rom at ırak romunu falan ben müsait değilim malum bacak kırıkTelefonum yine %20 nin altına inince eriyip gitti şarj, üstelik şarja takınca %20 den başlıyor şarj etmeye. Çözümü bulan ya da bilen varsa yardımcı olursa sevinirim![]()
Ben biraz nete baktım konuyla ilgili bir yazı bulamadım ancak sammobile üzerinden romunu yüklediğim ülkenin (Fransa) güncellemelerini takip ediyorum henüz güvenlik güncellemesi almadı.Zaten ben bu Türkiye romun'dan birşey... kodları farklı yapım tarihleri farklı ben yine suud romuna geçeceğim tabi bu tek parçalı romların güncelleme alıp almadığı konusu bir netliğe kavuşsa daha iyi olacak
Tek romlarda aliyor.Zaten ben bu Türkiye romun'dan birşey anlamış değilim. Gerçi ben Irak kullanıyorum ama yeni gelen güncellemelere bakıyorum hepsinin kodları aynı bir tek Türkiye'nin csc pda kodları farklı yapım tarihleri farklı ben yine suud romuna geçeceğim tabi bu tek parçalı romların güncelleme alıp almadığı konusu bir netliğe kavuşsa daha iyi olacak
Sende hangi rom var fransa rom görmedim rusya var bu taraflardaBen biraz nete baktım konuyla ilgili bir yazı bulamadım ancak sammobile üzerinden romunu yüklediğim ülkenin (Fransa) güncellemelerini takip ediyorum henüz güvenlik güncellemesi almadı.
benim telefon s6 edge Fransa romu yüklüSende hangi rom var fransa rom görmedim rusya var bu taraflarda
Öyle desenebenim telefon s6 edge Fransa romu yüklü
Benim rom la uğraşacak bilgim yok açıkçası, birde eğer pc den yapılıyorsa benim pc de bozuk çalışmıyorAynı sıkıntı bende de var dostum muhtemelen güncelleme kaynaklı senden ricam yeni rom at ırak romunu falan ben müsait değilim malum bacak kırık
EYVALLAHBenim rom la uğraşacak bilgim yok açıkçası, birde eğer pc den yapılıyorsa benim pc de bozuk çalışmıyoranlayacağın benden pek bi çözüm gelmez .
Bekliycez o zaman benim ayaklanmama 10 gün var daha[emoji17]Benim rom la uğraşacak bilgim yok açıkçası, birde eğer pc den yapılıyorsa benim pc de bozuk çalışmıyoranlayacağın benden pek bi çözüm gelmez .