mahesvara
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Telefondaki vpn ayarı nasıl yapılıyor arkadaşlar ne facebook ne twitter çökmüş
Sislide ki servis note5 kablosu vermiyor bilginize note 4 kablosu veriyor.Birkaç kişide daha bu problem vardı.servis kabloyu degistiriyormus
Play store den vpn indireceksin.Telefondaki vpn ayarı nasıl yapılıyor arkadaşlar ne facebook ne twitter çökmüş
Türkiye romu mu sizin ki dostumBazı arkadaşlar şarj %20 nin altına inince su gibi akıyor falan demişti denemek için bekledim ama bende öyle birşey olmadı biraz hızlı gitti diyebilirim ama sizin gibi en fazla 20 dakika dayanıyor değil 1 saatte 20den 13 e düştü
EvetTürkiye romu mu sizin ki dostum
Artı bir uygulama yok dostum lolipop nasılsa aynıTurkiye romunda hangi gereksiz uygulamalar gömülü geldi? Yine çocuk vs. gereksiz uygulama geldi mi?
Ayarlar - diğer bağlantı ayarları orada vpn var oradan yapılamaz mı ?Play store den vpn indireceksin.
Yüzde 10ndan sonra nasıl ilerliyor peki o durum onu denermisin çünkü güncelleme sonrası oldu bende de
Proxy sini falan profilini biliyorsan olusturabilirsin. En kolay yontem playstoreAyarlar - diğer bağlantı ayarları orada vpn var oradan yapılamaz mı ?
Oradan yapılmaz, orası farklı vpn sever V.s bilgisi giriyorsun oraya vpn indireceksin, zenmate tavsiyedir.Ayarlar - diğer bağlantı ayarları orada vpn var oradan yapılamaz mı ?
Şarj %20 seviyelerine gelince battery test açıp ekran goruntusunu paylasirim.Yüzde 10ndan sonra nasıl ilerliyor peki o durum onu denermisin çünkü güncelleme sonrası oldu bende de
Tamam %10 altını bekleyeyim o zamanYüzde 10ndan sonra nasıl ilerliyor peki o durum onu denermisin çünkü güncelleme sonrası oldu bende de
Battery test mi *#0228# den statüs olanı mı diyosunuzŞarj %20 seviyelerine gelince battery test açıp ekran goruntusunu paylasirim.
Deneyin en azından bilgi sahibi olayım[emoji4]Tamam %10 altını bekleyeyim o zaman![]()
Note 4 geçti dün elime Sanki onun kablosu daha kalın ve daha uzun daha kaliteli gibi geldiSislide ki servis note5 kablosu vermiyor bilginize note 4 kablosu veriyor.
Yok yok program ile. Kac dk dayandigini gorebilmeniz icinBattery test mi *#0228# den statüs olanı mı diyosunuz
Doğrudur note 4 kablosu note 5 kablosundan kalın ama kalite hakkinda ne desem bilmiyorum.Note 4 geçti dün elime Sanki onun kablosu daha kalın ve daha uzun daha kaliteli gibi geldi
Tabii ki bilemeyiz ama daha iyi gibi duruyor diyelimDoğrudur note 4 kablosu note 5 kablosundan kalın ama kalite hakkinda ne desem bilmiyorum.
Daha kalın diyelim uzatmayalımTabii ki bilemeyiz ama daha iyi gibi duruyor diyelim
Factory firmware diye aratın google de belki vardir. Note 2 icin vardiÇok parçalı rom'u nereden buluyoruz? Sammobile hep tek parça sanki.
Testleri art arda yaptıysan dusuk puan çıkar, ama hep söylerim bu puanlara inanmayın parayı basan puanı arttırıyor. Markalar icin konuşuyorum.Arkadaşlar sizin note5 kaç puan alıyo antutuda ya 3 kez test ettim 66000 scor aldı aç kapa yaptım yine aynı ilk güncelleme yaptığımda 83000 küsür almıştı anlamadım