Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Okumadığımı nereden biliyorsun sen ? İnsan okur ve o metinden bir anlam çıkartır bende çıkarttığım anlama göre cevabımı verdim anlayan anlar anlamayan anlamaz.
Araba ile telefon kıyaslaması bravo [emoji1305] <br /> <br />Araba ve telefon kıyaslayan neyse ya ne haliniz varsa görün.

Tam okusaydın ısrarla araba ile telefonu karşılaştırdığımı vurgulamazdın. O yazıyı okuyan kişi ve üzerine alan kişi Vertu marka telefona cevap vermesi gerekirdi ne kadar mantıklı olup olmadığı ile ilgili

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar günde 3 defa şarja takıyorum benim telefondamı sorun anlamadım mesela 15 dakika periskop ta durdum şarjım %85 den %55 düşmüş
Screenshot_20160319-194252.png

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ekran kilidini eskiden sadece parmak izi yapabiliyordk. Şimdi parmak izi var ayrıca kaydırıncada şifre yada pinle giriş yapabiliyorsun. Bunu eski hale yani sadece parmak iziyle giriş yapmaya (ard arda girilen yanlış parmak izinden sonraki şifre hariç) nasıl ayarlayabilirim bulamadım

Cuma öztaç

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Tamam normalde telefon görüşmesi 15 dk YouTube facebook twitter sdn Google 15 dakika müzik wassap 1.2 defada kamera fotoğraf çekme hepsi bu ve günde 3 defa şarj

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar ekran kilidini eskiden sadece parmak izi yapabiliyordk. Şimdi parmak izi var ayrıca kaydırıncada şifre yada pinle giriş yapabiliyorsun. Bunu eski hale yani sadece parmak iziyle giriş yapmaya (ard arda girilen yanlış parmak izinden sonraki şifre hariç) nasıl ayarlayabilirim bulamadım
Bende irak romunda direk parmak izi ile aciliyor ama turkiyeye geleni bilemem

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Bildiğim kadarı ile onu kapatmıyorsun. Parmak izinden sonda illa bir tanesi kalacak.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ya benim hanımda s6 var ona gelmedi güncelleme 6.0 s6 formunada bakmadım açıkcası

Yktrnslv

Doçent
Reaksiyon puanı
141
Bende irak romunda direk parmak izi ile aciliyor ama turkiyeye geleni bilemem
Cenk geçen burada tek parça rom yüklemeyle ilgili olarak: güncelleme almıyor vs diye bir mevzu oldu haberin var mı senin bu durumdan? Geçen gün de yazdım konu hararetliydi cvp gelmedi.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Yalnız samsung bu sefer çok şaşırttı beni s6 şarj etmiyordu telefon buz gibi şarja takınca ısı uyarısı verip kapatıyordu kendini servise götürdüm telefonun şarj haznesi ni değiştirdiler ücretsiz garantisi var daha 1 gün sürdü perşembe verdim cuma sabah 9 da aldım önceden 15 güne çıkmazdı şaşırdım valla

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Cenk geçen burada tek parça rom
yüklemeyle ilgili olarak: güncelleme almıyor vs diye bir mevzu oldu haberin var mı senin bu durumdan? Geçen gün de yazdım konu hararetliydi cvp gelmedi.
Evet bu aralar bende baya bir şey yazdım ama cevap gelmedi Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum.

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
En azından bunu bilelim de dört parçalı rom yükleyelim hiç olmazsa güvenlik güncellemesi veya stabilizasyon için verilen Güncellemeleri alırız

b.kilicaslanbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar, sarja takdigimda fast charginge gecmiyor. 4 5 kere tak cikar yapinca oluyor. Ama buda telefona zarar veriyor. Servise gitsem sorunu cozerler mi ? Istanbulda hangi servisi onerirsiniz? Anadolu yaka tercihim

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaslar, sarja takdigimda fast charginge gecmiyor. 4 5 kere tak cikar yapinca oluyor. Ama buda telefona zarar veriyor. Servise gitsem sorunu cozerler mi ? Istanbulda hangi servisi onerirsiniz? Anadolu yaka tercihim
Birkaç kişide daha bu problem vardı.servis kabloyu degistiriyormus

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kabloyu değiştirmen gerek aynısı bendede oldu adaptörde sıkıntı yok ama herhangi uyumlu kablo buldum hızlı şarj olarak şarj ediyorum problem olmadı.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sisli servisi avrupayi oneririm kabloyu degistiriyorlar

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Gerçi bende kablosuz şarjda var cengo bilir çekilişte çıkmıştı baya kullanışlı :)

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bazı arkadaşlar şarj %20 nin altına inince su gibi akıyor falan demişti denemek için bekledim ama bende öyle birşey olmadı biraz hızlı gitti diyebilirim ama sizin gibi en fazla 20 dakika dayanıyor değil 1 saatte 20den 13 e düştü