Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

devocator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
n920c için kaynak kodundan kernel oluşturmama özelden yardım edebilecek birisi var mı ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
n920c için kaynak kodundan kernel oluşturmama özelden yardım edebilecek birisi var mı ?
Kendinizin kernel,rom yapmanızı tavsiye etmiyorum. kuracaksanız hazır olanları kurun. Zamanında kötü sonuçlarla karşılaştım.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar grafiği yüksek oyunlarda hiçbirsıkıntı olmazken candy crush kafatopu gibi oyunlarda takılmalar oluyo sizdede mevcutmu ama çok hafif takılnalar bu optimizasyondanmı kaynaklı bilemedim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar grafiği yüksek oyunlarda hiçbirsıkıntı olmazken candy crush kafatopu gibi oyunlarda takılmalar oluyo sizdede mevcutmu ama çok hafif takılnalar bu optimizasyondanmı kaynaklı bilemedim
Oyunla alakali bir durum.
Eger cihazla olsaydi her oyunda ayni seyi yapardi.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Kamerasi iyi islemcisi iyi
Micro sd girisi var boyle
He cok onemli olmayip olan artilari gorilla class 5 var ve su gecirmez. Bu kadar. Paran varsa canin istiyorsa git al. Yok diyorsan 1100 tl veremem cok bisey yokmus alma.
Gorilla glas 5 yokmuş hacı s7 de samsung açıklama yapmış grilla glass 4

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Gametuner kullanıyosan ve cozunurlugu degistirdiysen ondan kaynaklı olabilir. High 60fps yapmayı dene yada komple kaldır gametuner i

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Telefonu sıfırlayacağım yedeklemek icin tam olarak ne yapmam gerekli

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Smart switich kullanirsam resimlerin sırası karışır mı tarihlerin karışmaması gerekli

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Parasi olamayana mantiksiz eylem
Parasi olana degil kardesim
Adamin parasi var adi ustunde.
Sen bunu anca orta seviye insanlar icin mantiksiz diye bilirsin
Benim aylik 10 bin tl gelirim varsa
Ustune 1000 tl koymak gulerek cevaplamam gibi bir sey olur :)
Ama sana koyuyorsa bu olayi mantiksiz kilmaz
O kadar mantiklisiniz sanki surda evrenin olusumunu tartisiyoruzda bilimsel yanit vermis havasindasiniz
Mantiksiz mantiksizdir diye.
Zenginse mantiksiz olmuyor
100 tl maasin var 10 kurusluk ciklet aliyorsun
Mantiksiz mi hayir
Ama 20 kurus maasin var 10 kurusunu ciklete veriyorsan mantiksizdir
1000 TL lik farkı söylermisin ? Ne tur iyileştirmesi var 1000 TL ye değecek ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
1000 TL lik farkı söylermisin ? Ne tur iyileştirmesi var 1000 TL ye değecek ?
Micro sd su gecirmezlik islemci kamera. Arti batarya.
Daha ne olabilir ki ne bekliyorsun ?
1 yilda daha ne bekliyordun
Senden bir sey rica edecegim iphone 6 ile 5s arasindaki muazzam fark ne?
Tasarim haric?

devocator

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendinizin kernel,rom yapmanızı tavsiye etmiyorum. kuracaksanız hazır olanları kurun. Zamanında kötü sonuçlarla karşılaştım.

yapmayı biliyorum da takıldığım yerlerde soru soracak biri lazım oluyor ona ihtiyacım var. daha önce yapmışlığım var da zaman geçti birçok şey değişmiş olabilir. bilen biri varsa sorular sormak gerekiyor uğraşırken. gene tavsiye için sağol hehe

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Parası olan veya olmayan, ekonomik boyut gözetmeksizin, telefon performansı üzerinden yorumlayarak s6 ve note 5 serisinden s7 serisine geçmenin biz kullanıcılara hissettireceği bir fark yok. İşin mantık boyutu tamamen kişisel zevk ve renk olayı. Ben asgari ücrete çalışıp her yeni çıkan iphone modelini kullanan insanıda bilirim. Öyle mutlu olacaksa en mantıklısını yapmış :) benim mantık çerçevemde ise note 5 satıp s7 almak beni mutlu etmez üzer gereksiz bir hareket olur.

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar telefonun şarjı çok iyi ama bi sıkıntı var yüzde 15 altına düşünce şarj, 1 dk da yüzde 3 gidiyor ve telefon 5 dk içinde kapanıyor. Şarja takınca da yüzde 14 şarj varmış gibi gösteriyor ordan devam ediyor. Var mıdır bir çözüm bilen? Marshmallow yükledikten sonra oldu bu.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Parası olan veya olmayan, ekonomik boyut gözetmeksizin, telefon performansı üzerinden yorumlayarak s6 ve note 5 serisinden s7 serisine geçmenin biz kullanıcılara hissettireceği bir fark yok. İşin mantık boyutu tamamen kişisel zevk ve renk olayı. Ben asgari ücrete çalışıp her yeni çıkan iphone modelini kullanan insanıda bilirim. Öyle mutlu olacaksa en mantıklısını yapmış :) benim mantık çerçevemde ise note 5 satıp s7 almak beni mutlu etmez üzer gereksiz bir hareket olur.
Evet ancak kimseye note 5 ini satip s7 aldi diye mantiksiz diyemezsin.
Cunku keyif herkesindir.

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar bir mantık tartışmasıdır gidiyor. Şimdi adamın biri 2-3 milyon euro verip bugatti veyron alıyor araba zırh falanda yok 420 civarı hız yapıyor sadece. Araba son sürat gittiğinde 13 dakikada lastikleri eriyor ama zaten 8. Dakikada benzini bitiyor kısaca en önemli özelliği 8 dakika sürüyor ve millet trilyonlar veriyor bunlar zevk meselesi bu kadar uzatılmamalı yada bu araba ne alaka diyebilirsiniz o zaman sizden ricam Vertu marka telefonlara bakın symbian işletim sistemine sahip ama fiyatı 40 bin euro üstü onun özelliğine o para değer mi onu tartışın s7 altı üstü 3 bin lira adamlar symbian a 40 bin euro üstü veriyor

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar bir mantık tartışmasıdır gidiyor. Şimdi adamın biri 2-3 milyon euro verip bugatti veyron alıyor araba zırh falanda yok 420 civarı hız yapıyor sadece. Araba son sürat gittiğinde 13 dakikada lastikleri eriyor ama zaten 8. Dakikada benzini bitiyor kısaca en önemli özelliği 8 dakika sürüyor ve millet trilyonlar veriyor bunlar zevk meselesi bu kadar uzatılmamalı yada bu araba ne alaka diyebilirsiniz o zaman sizden ricam Vertu marka telefonlara bakın symbian işletim sistemine sahip ama fiyatı 40 bin euro üstü onun özelliğine o para değer mi onu tartışın s7 altı üstü 3 bin lira adamlar symbian a 40 bin euro üstü veriyor
Symbianı küçümseme ben çok severdim [emoji1]

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya keyif diye bakıyorsan olaya ,keyif benim keyfim istediğim olayı yorumlarım. Yorumlayamazsin diyemezsin ,desem sana ne dersin?
Bende şunu derim keyif insanlarin hakkini.
Mantigini.
Ozgurlugunu. Elestirmek olamaz.
Elestiri hakaret iceremez. Siz suan butun note 5 ten s7 gecenler mantiksiz diye yorumlayamazsiniz ve kendinizide bu sekilde 1100 tl fark var diye hakli cikartamazsiniz