onemoretime
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
BenKnox kullanan varmı
BenKnox kullanan varmı
Kendinizin kernel,rom yapmanızı tavsiye etmiyorum. kuracaksanız hazır olanları kurun. Zamanında kötü sonuçlarla karşılaştım.n920c için kaynak kodundan kernel oluşturmama özelden yardım edebilecek birisi var mı ?
Oyunla alakali bir durum.Arkadaşlar grafiği yüksek oyunlarda hiçbirsıkıntı olmazken candy crush kafatopu gibi oyunlarda takılmalar oluyo sizdede mevcutmu ama çok hafif takılnalar bu optimizasyondanmı kaynaklı bilemedim
Gorilla glas 5 yokmuş hacı s7 de samsung açıklama yapmış grilla glass 4Kamerasi iyi islemcisi iyi
Micro sd girisi var boyle
He cok onemli olmayip olan artilari gorilla class 5 var ve su gecirmez. Bu kadar. Paran varsa canin istiyorsa git al. Yok diyorsan 1100 tl veremem cok bisey yokmus alma.
Gametuner kullanıyosan ve cozunurlugu degistirdiysen ondan kaynaklı olabilir. High 60fps yapmayı dene yada komple kaldır gametuner iArkadaşlar grafiği yüksek oyunlarda hiçbirsıkıntı olmazken candy crush kafatopu gibi oyunlarda takılmalar oluyo sizdede mevcutmu ama çok hafif takılnalar bu optimizasyondanmı kaynaklı bilemedim
Evet kullanıyorumGametuner kullanıyosan ve cozunurlugu degistirdiysen ondan kaynaklı olabilir. High 60fps yapmayı dene yada komple kaldır gametuner i
Bilgisayara bagla telefonun icindekileri bilgisayara kopyala yada smart swtich kullanarak yedekleTelefonu sıfırlayacağım yedeklemek icin tam olarak ne yapmam gerekli
Sakın rehberi sim e yada Google drive a falan yedeklemeyi unutmaTelefonu sıfırlayacağım yedeklemek icin tam olarak ne yapmam gerekli
5 diye soylendi hep.Gorilla glas 5 yokmuş hacı s7 de samsung açıklama yapmış grilla glass 4
Tarihler karismaz. Resimleri bilememSmart switich kullanirsam resimlerin sırası karışır mı tarihlerin karışmaması gerekli
Aynen hacı baştan abartmışlar[emoji2]5 diye soylendi hep.
Iyi bari eyvallah sagolasin![]()
1000 TL lik farkı söylermisin ? Ne tur iyileştirmesi var 1000 TL ye değecek ?Parasi olamayana mantiksiz eylem
Parasi olana degil kardesim
Adamin parasi var adi ustunde.
Sen bunu anca orta seviye insanlar icin mantiksiz diye bilirsin
Benim aylik 10 bin tl gelirim varsa
Ustune 1000 tl koymak gulerek cevaplamam gibi bir sey olur
Ama sana koyuyorsa bu olayi mantiksiz kilmaz
O kadar mantiklisiniz sanki surda evrenin olusumunu tartisiyoruzda bilimsel yanit vermis havasindasiniz
Mantiksiz mantiksizdir diye.
Zenginse mantiksiz olmuyor
100 tl maasin var 10 kurusluk ciklet aliyorsun
Mantiksiz mi hayir
Ama 20 kurus maasin var 10 kurusunu ciklete veriyorsan mantiksizdir
Sen yapınca resimlerin sırası karıştı mıTarihler karismaz. Resimleri bilemem
Micro sd su gecirmezlik islemci kamera. Arti batarya.1000 TL lik farkı söylermisin ? Ne tur iyileştirmesi var 1000 TL ye değecek ?
Bende siralari karisti. Ama tarihler ayniydiSen yapınca resimlerin sırası karıştı mı
Lazz amma şişirdin ha1000 TL lik farkı söylermisin ? Ne tur iyileştirmesi var 1000 TL ye değecek ?
İlk çektiğin şeyler en başa mi geldi o zaman yapmıyımBende siralari karisti. Ama tarihler ayniydi
Kendinizin kernel,rom yapmanızı tavsiye etmiyorum. kuracaksanız hazır olanları kurun. Zamanında kötü sonuçlarla karşılaştım.
O kadar degildi yaİlk çektiğin şeyler en başa mi geldi o zaman yapmıyım![]()
Evet ancak kimseye note 5 ini satip s7 aldi diye mantiksiz diyemezsin.Parası olan veya olmayan, ekonomik boyut gözetmeksizin, telefon performansı üzerinden yorumlayarak s6 ve note 5 serisinden s7 serisine geçmenin biz kullanıcılara hissettireceği bir fark yok. İşin mantık boyutu tamamen kişisel zevk ve renk olayı. Ben asgari ücrete çalışıp her yeni çıkan iphone modelini kullanan insanıda bilirim. Öyle mutlu olacaksa en mantıklısını yapmışbenim mantık çerçevemde ise note 5 satıp s7 almak beni mutlu etmez üzer gereksiz bir hareket olur.
Ya keyif diye bakıyorsan olaya ,keyif benim keyfim istediğim olayı yorumlarım. Yorumlayamazsin diyemezsin ,desem sana ne dersin?Evet ancak kimseye note 5 ini satip s7 aldi diye mantiksiz diyemezsin.
Cunku keyif herkesindir.
Symbianı küçümseme ben çok severdim [emoji1]Arkadaşlar bir mantık tartışmasıdır gidiyor. Şimdi adamın biri 2-3 milyon euro verip bugatti veyron alıyor araba zırh falanda yok 420 civarı hız yapıyor sadece. Araba son sürat gittiğinde 13 dakikada lastikleri eriyor ama zaten 8. Dakikada benzini bitiyor kısaca en önemli özelliği 8 dakika sürüyor ve millet trilyonlar veriyor bunlar zevk meselesi bu kadar uzatılmamalı yada bu araba ne alaka diyebilirsiniz o zaman sizden ricam Vertu marka telefonlara bakın symbian işletim sistemine sahip ama fiyatı 40 bin euro üstü onun özelliğine o para değer mi onu tartışın s7 altı üstü 3 bin lira adamlar symbian a 40 bin euro üstü veriyor
Bende şunu derim keyif insanlarin hakkini.Ya keyif diye bakıyorsan olaya ,keyif benim keyfim istediğim olayı yorumlarım. Yorumlayamazsin diyemezsin ,desem sana ne dersin?