mahesvara
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 20
Symbian efsane sözüm yok ama o kadar para bizim telefonla yaptıklarımızın kaçta kaçını yaparSymbianı küçümseme ben çok severdim [emoji1]
Symbian efsane sözüm yok ama o kadar para bizim telefonla yaptıklarımızın kaçta kaçını yaparSymbianı küçümseme ben çok severdim [emoji1]
Beynini kullandigin icinArkadaşlar bir mantık tartışmasıdır gidiyor. Şimdi adamın biri 2-3 milyon euro verip bugatti veyron alıyor araba zırh falanda yok 420 civarı hız yapıyor sadece. Araba son sürat gittiğinde 13 dakikada lastikleri eriyor ama zaten 8. Dakikada benzini bitiyor kısaca en önemli özelliği 8 dakika sürüyor ve millet trilyonlar veriyor bunlar zevk meselesi bu kadar uzatılmamalı yada bu araba ne alaka diyebilirsiniz o zaman sizden ricam Vertu marka telefonlara bakın symbian işletim sistemine sahip ama fiyatı 40 bin euro üstü onun özelliğine o para değer mi onu tartışın s7 altı üstü 3 bin lira adamlar symbian a 40 bin euro üstü veriyor
Bizim yaptıklarımızı yapamamak için o kadar para veriyorlar zaten [emoji1]Symbian efsane sözüm yok ama o kadar para bizim telefonla yaptıklarımızın kaçta kaçını yapar![]()
Symbianı küçümseme ben çok severdim [emoji1]
Bilgim yokbişey sorcam sizlere note 5 in sadece beyaz rengi parmak izi bırakmıyor diye bir video da izledim.sizce doğru mu? kullanan var mı?
sendeki hangi renkBilgim yok![]()
Senin benim cihazım ile derdin nedir ? 5s ile 6 arasındaki farkı söyliyeyim sana. En az 2 kat daha hızlı işlemci grafik işlemcisi de öyle ekranı büyük, bataryası geliştirilmiş. Geliştirilmiş ağır cekim modu ve dahası.Micro sd su gecirmezlik islemci kamera. Arti batarya.
Daha ne olabilir ki ne bekliyorsun ?
1 yilda daha ne bekliyordun
Senden bir sey rica edecegim iphone 6 ile 5s arasindaki muazzam fark ne?
Tasarim haric?
Beyaz olduğu icin fazla fark ettirmez ama dikkatli bakılınca gözükür.bişey sorcam sizlere note 5 in sadece beyaz rengi parmak izi bırakmıyor diye bir video da izledim.sizce doğru mu? kullanan var mı?
Beyaz olduğu icin fazla fark ettirmez ama dikkatli bakılınca gözükür.
Araba ile telefon kıyaslaması bravo [emoji1305]Arkadaşlar bir mantık tartışmasıdır gidiyor. Şimdi adamın biri 2-3 milyon euro verip bugatti veyron alıyor araba zırh falanda yok 420 civarı hız yapıyor sadece. Araba son sürat gittiğinde 13 dakikada lastikleri eriyor ama zaten 8. Dakikada benzini bitiyor kısaca en önemli özelliği 8 dakika sürüyor ve millet trilyonlar veriyor bunlar zevk meselesi bu kadar uzatılmamalı yada bu araba ne alaka diyebilirsiniz o zaman sizden ricam Vertu marka telefonlara bakın symbian işletim sistemine sahip ama fiyatı 40 bin euro üstü onun özelliğine o para değer mi onu tartışın s7 altı üstü 3 bin lira adamlar symbian a 40 bin euro üstü veriyor
Ne günlerdi be. Bende c7 ve 701 ( ikisininde tasarımı aynı 701 güncel sistemle çıkmıştı diye almıştım bekleyemedim güncellemeyi ) vardı ikisine 2.000 civarı vermiştim symbianı o kadar severdim işte.![]()
Şu telefon çıktığında 800 milyon vermiştim o zamanama gerçekten efsaneydi symbian
![]()
Tenezzül edip yazının tamamını okumadığın belli oldu bende sana teşekkür ederim.Araba ile telefon kıyaslaması bravo [emoji1305]
Araba ve telefon kıyaslayan neyse ya ne haliniz varsa görün.
Bende şunu derim keyif insanlarin hakkini.
Mantigini.
Ozgurlugunu. Elestirmek olamaz.
Elestiri hakaret iceremez. Siz suan butun note 5 ten s7 gecenler mantiksiz diye yorumlayamazsiniz ve kendinizide bu sekilde 1100 tl fark var diye hakli cikartamazsiniz
Nerde o 6600 [emoji2]Symbianı küçümseme ben çok severdim [emoji1]
Beyaz renk kullanıyorum ve parmak izi bırakmıyor.bişey sorcam sizlere note 5 in sadece beyaz rengi parmak izi bırakmıyor diye bir video da izledim.sizce doğru mu? kullanan var mı?
6600 tek başına efsaneydi ben symbianı n8 c7 701 gibi nokia'nın son modellerine doğru sevdim baya gelişmişti o zamanlar.Nerde o 6600 [emoji2]
Beyaz renk kullanıyorum ve parmak izi bırakmıyor.
Bedede 603 vardı bir güncelleme gelmişti gps iptal olmuştu bağlanmıyodu[emoji2]6600 tek başına efsaneydi ben symbianı n8 c7 701 gibi nokia'nın son modellerine doğru sevdim baya gelişmişti o zamanlar.
Off super yaSenin benim cihazım ile derdin nedir ? 5s ile 6 arasındaki farkı söyliyeyim sana. En az 2 kat daha hızlı işlemci grafik işlemcisi de öyle ekranı büyük, bataryası geliştirilmiş. Geliştirilmiş ağır cekim modu ve dahası.
Ee ben nediyorum sabahtan beri 10 kisiden 7 ye sormak nedir kardesimBurada Ali'nin ne aldığı, Ahmet'in neye para verdiği kimsenin umrunda değil. Kimsenin üzerine de vazife olamaz zaten. Çok uç örnekler de vermeyeceğim. 22k altın telefonlar var, parası olan alır. İster keyif için, ister hava için, buna kimse karışamaz. Buradaki konu şu ki; burada araştırma yapsak, 10 kişiden 7'si gereksiz bulur. Ne kadar tartışırsak tartışalım, bu bir gerçek. Aynı şekilde sen de bu kişileri eleştirebilirsin fakat yargılayamazsın. Ne demişler hayvanlar koklaşa koklaşa, insanlar konuşa konuşa...
Ağır cekim ile çektiğim 15-20 video var kıllandım kullanıyorum merak etme. Ne halt yersen ye bilen cihazlari biliyor. Tartışmak istiyorsan konu aç tartışmalım her turlu burada olmaz konu gidişatını bozuyor.Off super yane kadar farkli her gun agir cekim yapiyorum zaten. Kesin alinmali
S7 bataryasi gelistirilmis islemcisi de daha iyitekli cekirdek performansini zaten soylemeye gerek yok 2300 lerde note 5 in 2000 bile degil nouldu simdi
5s den 6 yi gecenlerin sebebi ile note de s7 gecenler cok farkli degil be..
He arkadaslar agir cekim cok gerekli
Ben burda saydigim farklar micro sd yok efendim su gecirmez bunlar farklilik degil diyenler
Ağır cekim video cekmek cok onemli
Hayatinizda umarim 1 kere kullanirsiniz
Islemcisi
Kamerasi
Tasarimi degisti diye 5sten 6 ya gecenler mantikli
Islemcisi
Kamerasi
Micro sd
Su gecirmezlik
Icin note 5 den s7 gecenler mantiksiz
Hayat boyle istesonuc ortada heralde
Ne halt yersen yeAğır cekim ile çektiğim 15-20 video var kıllandım kullanıyorum merak etme. Ne halt yersen ye bilen cihazlari biliyor. Tartışmak istiyorsan konu aç tartışmalım her turlu burada olmaz konu gidişatını bozuyor.
Boşuna münakaşaya girme arkadaş yazdığımı bile tam okumadan araba ile telefonu karşılaştırdığımı söyledi. Lazzz arkadaşım geçenlerde yine senin sözünden dolayı bayağı tartışma çıkmıştı ben seni haklı bulmuştum iPhone tartışmasında ama bugün verdiğin cevaplar yorumları dahi okumadan cevap vermen gösterdi ki çok bilen çok aldanırNe halt yersen yeben simdiye kadar boyle konusmadim neyse uslup bozmam
Kullan ne guzel bende telefonu mutfakta yemek yerke haberleri okuyorum ekmek kirintisi geliyor. Sonra suda yikamayi cok seviyorum (ornek) su gecirmezlik vazgecilmezim.
Seninki ile ayni mantikta
Ikiside mantiksiz olamaz dimi
Sen o zaman s7 al ben note 5'imi sana vereyim üstüne 300 vereyim takas yapalım ? Şaka yapıyorum tabiki.s6 s7 arası 1000 TL mi var s6 2400 den s7 2700 den çıktı 300 TL fark var ve bu farka değiştirilebilir ve note 5 s7 ikiside çıkış fiyatı eşit ayrıca s7 performans olarak daha üstün
Ee ben nediyorum sabahtan beri 10 kisiden 7 ye sormak nedir kardesim
Zenginim ben sanane derler adama
Nouldu simdi 10 kisiden 7 kisiden biride hadi cok biliyorsa cevap versin
Bilimsel teori degil bu 10 kisiden 7si gerekli bulur gereksiz bulur.
Gidin sorun bakalim cok paraniz var her sene telefon degistirir misiniz diye kac kisi evet diyecek
Anketi yapmasini bileceksin senin anket bastan tarafli
Altini sevmeyen insanlar var
Altin olan telefonlari bilmeyen dolu insan var
Gosteris sevmeyen insanlar var.
Ama anket her sene en iyi telefonu kullanir misiniz derseniz 10 7 sonucu cikmaz.
Eminim adim kadar
Evet, bilimsel teori değil fakat buradaki çoğu kişinin yazdığı yorumlara dayanarak da söyledim bunu![]()
Okumadığımı nereden biliyorsun sen ? İnsan okur ve o metinden bir anlam çıkartır bende çıkarttığım anlama göre cevabımı verdim anlayan anlar anlamayan anlamaz.Boşuna münakaşaya girme arkadaş yazdığımı bile tam okumadan araba ile telefonu karşılaştırdığımı söyledi. Lazzz arkadaşım geçenlerde yine senin sözünden dolayı bayağı tartışma çıkmıştı ben seni haklı bulmuştum iPhone tartışmasında ama bugün verdiğin cevaplar yorumları dahi okumadan cevap vermen gösterdi ki çok bilen çok aldanır