onemoretime
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 58
Hayır yani daha servislik olması için neler olması gerekiyor ki
Hayır yani daha servislik olması için neler olması gerekiyor ki
Durdugu yerde parende atmasi lazimHayır yani daha servislik olması için neler olması gerekiyor ki![]()
Yaz google amcaya bakalim![]()
Bu 10299 nedir arkadaslar pilden yemis ?
Emin olmamakla birlikte tus kilidi sesi olabilir. Ve de diger sistem sesleri. Ama sesle alakali oldugunu okumustum![]()
Bu 10299 nedir arkadaslar pilden yemis ?
Bende lazzz turkiye romuna donecek misinDiğer ülkelerin android 6 sürümlerini kullanırken 10299 diye birşey yoktu. Ben hiç denk gelmedim böyle birşeye.
Var ustam ben şimdi yaptımnote 5 5.1.1 batarya check yapılabiliyordu (*#0228#)
marsallow sürümünde bu yok sebebi ne olabiliracaba
Var ustam ben şimdi yaptım
Ne işe yarıyor o batarya check ?note 5 5.1.1 batarya check yapılabiliyordu (*#0228#)
marsallow sürümünde bu yok sebebi ne olabiliracaba
Batarya kalibrasyonu yapıyo ve bataryanın gerçek güç değerini gösteriyoNe işe yarıyor o batarya check ?
Teli aç kapayı denedeniyorum mmı hatalı diyor ama
Bende sıkıntı yok
İstersen bi format at ama sen bilirsinok demekki benim telefonda sorun varr
Telefona guncellemeden sonra yedekleyip format attin miarkadaslar dun guncellemeden sonra guc tasarrufunda expoleri acinca ag baltisi yok mobil veri kapali uyarisi cikiyor guc tasarrufunu devre disi biraktigimda boyle bir uyari cikmiyor yardim ede bilecek biri varmi.
Telefonda değil Kamboçya Romunu kurduysanız o romda kodlar çalışmıyor.ok demekki benim telefonda sorun varr
Yok o kurmadi diye biliyorum.Telefonda değil Kamboçya Romunu kurduysanız o romda kodlar çalışmıyor.
Note 5 yok bendeBende lazzz turkiye romuna donecek misin