cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Gerekli ise verKurmayayım o zaman
Gerekli ise verKurmayayım o zaman
Yedek alıp smart switch den temiz bir kurulum ile sıfırlamanızı öneririm. Kurcalanmis a benziyor. Sorununuz buyuk ihtimalle cozulecektir. Root yaptiysaniz ondanda olabilir dedigim seyi yapiniz sorununuzu cozerbenim note5 te acayip bir performans problemi yaşıyorum. Donmalar, kasmalar, touch wiz durduruldu hataları, kendiliğinden kapanıp açılıyor, şarjda takılıyken dolu gösteriyo çeker çekmez 92 lere düşüyor. Uygulamalar sürekli durduruldu hatası veriyor. Mesaj yazarken klavye donuyor veya yazılar sonradan geliyor. Şarjıda çok hızlı bitiyor. ayrıntılara baktığım zaman çok şarj yiyen bir uygulama da görünmüyor. Telefonum 4-6 aylık heralde tam tarihini bilmiyorum. Çok fazla uygulamam yok. telefonumda müzik ve fotografım çok olmasına rağmen yaklaşık 12 gb boş alan da var. Bu sorunları nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
Yedek alıp smart switch den temiz bir kurulum ile sıfırlamanızı öneririm. Kurcalanmis a benziyor. Sorununuz buyuk ihtimalle cozulecektir. Root yaptiysaniz ondanda olabilir dedigim seyi yapiniz sorununuzu cozer
Wipe falan at en baştan yazılım kurbenim note5 te acayip bir performans problemi yaşıyorum. Donmalar, kasmalar, touch wiz durduruldu hataları, kendiliğinden kapanıp açılıyor, şarjda takılıyken dolu gösteriyo çeker çekmez 92 lere düşüyor. Uygulamalar sürekli durduruldu hatası veriyor. Mesaj yazarken klavye donuyor veya yazılar sonradan geliyor. Şarjıda çok hızlı bitiyor. ayrıntılara baktığım zaman çok şarj yiyen bir uygulama da görünmüyor. Telefonum 4-6 aylık heralde tam tarihini bilmiyorum. Çok fazla uygulamam yok. telefonumda müzik ve fotografım çok olmasına rağmen yaklaşık 12 gb boş alan da var. Bu sorunları nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
Peki açıklamalı nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz bir deneyeyimWipe falan at en baştan yazılım kur
Klasik seyler bunlar olur yazilimsal
Ilk once telefonunu smart switchle pc ye yedeklePeki açıklamalı nasıl yapılacağını anlatabilir misiniz bir deneyeyim
O sorun kablodan git servise degistiriyorlarBir de ilk aldığım günden beri hızlı şarj problemi yaşıyorum. Hızlı şarj olması için bir kaç kere çıkarıp tekrar takmak gerekiyor. o sorunda düzelir mi ?
Kablolar kaynaklı olma olasılığı yüksek başka bir kablo ile denemeni tavsiye ederim bende aynı sıkıntı ile karşılaştım kablo değişince ortadan kalktiBir de ilk aldığım günden beri hızlı şarj problemi yaşıyorum. Hızlı şarj olması için bir kaç kere çıkarıp tekrar takmak gerekiyor. o sorunda düzelir mi ?
Ustam sen ne yaptın ya git telefonu ver paranı geri al bizde bu problemlerin hiçbiri yokBir de ilk aldığım günden beri hızlı şarj problemi yaşıyorum. Hızlı şarj olması için bir kaç kere çıkarıp tekrar takmak gerekiyor. o sorunda düzelir mi ?
Farkli bisey demedikYazilimsal abi onlarin hepsi servislik durum yok kendi de yapabilir
Hayirli olsun olur boyle seyler teknoloji bu şans isi simdi gule gule kullanArkadaşlar merhaba sizi bir süredir takip ediyorum. Aslında aranıza 1 ay önce katılacaktım ama aldığım telefon sorunlu çıktı. Telefonu servise gönderdim değişim onayı geldi bugün gidip aldım bende de öyle bir şans varki bugün aldığım kendini resetleyip duruyordu çıldırdım aldığım mağazayı aradım mağaza kapanmadan gidersem değişim yapacaklarını yoksa servise göndermem gerekeceğini söylediler gittim bu sefer siyah renk almak zorunda kaldım ama telefon bir harika
Hayırlı olsun öncelikle. Aynı olay bende note 4 te oldu.ama iyiki olmuş o sayede note5 aldımArkadaşlar merhaba sizi bir süredir takip ediyorum. Aslında aranıza 1 ay önce katılacaktım ama aldığım telefon sorunlu çıktı. Telefonu servise gönderdim değişim onayı geldi bugün gidip aldım bende de öyle bir şans varki bugün aldığım kendini resetleyip duruyordu çıldırdım aldığım mağazayı aradım mağaza kapanmadan gidersem değişim yapacaklarını yoksa servise göndermem gerekeceğini söylediler gittim bu sefer siyah renk almak zorunda kaldım ama telefon bir harika
Arada fps dusuklugu oluyor cok yuksek ayarlarda oynamaFifa 16 da sorun var mı ?
Arada fps dusuklugu oluyor cok yuksek ayarlarda oynama
Game turner indir google playden boylelikle oyunlarin fps ayarlayabilirsin
Gltools indirin derim çok daha fazla işe yarıyor.Arada fps dusuklugu oluyor cok yuksek ayarlarda oynama
Game turner indir google playden boylelikle oyunlarin fps ayarlayabilirsin
Root gerekli ondaGltools indirin derim çok daha fazla işe yarıyor.
Game turner indir samsung kendi programi oyunlari ne seviyede oynayabilecegini ayarlayabiliyorsunÇok yüksek ayarlar derken ? Bunları nerden kısabiliriz
Game turner indir samsung kendi programi oyunlari ne seviyede oynayabilecegini ayarlayabiliyorsun
Evet. Guc gerekmediginde grafikleri kisip tasarruf edebiliyorsunuzBu mudur?
Hacı sen telefonu bu zamana kadar niye servise vermedin ki ?benim note5 te acayip bir performans problemi yaşıyorum. Donmalar, kasmalar, touch wiz durduruldu hataları, kendiliğinden kapanıp açılıyor, şarjda takılıyken dolu gösteriyo çeker çekmez 92 lere düşüyor. Uygulamalar sürekli durduruldu hatası veriyor. Mesaj yazarken klavye donuyor veya yazılar sonradan geliyor. Şarjıda çok hızlı bitiyor. ayrıntılara baktığım zaman çok şarj yiyen bir uygulama da görünmüyor. Telefonum 4-6 aylık heralde tam tarihini bilmiyorum. Çok fazla uygulamam yok. telefonumda müzik ve fotografım çok olmasına rağmen yaklaşık 12 gb boş alan da var. Bu sorunları nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı ?
EvetBu mudur?
AynenHacı sen telefonu bu zamana kadar niye servise vermedin ki ?