büçç
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Telefondan kaynaklanan bir hataymış ve geri göndermeleri lazımmış servislik bi durum değilmiş yoksa deli miyim soğuyayım hemen
O zaman geri gondersinler efendim.Telefondan kaynaklanan bir hataymış ve geri göndermeleri lazımmış servislik bi durum değilmiş yoksa deli miyim soğuyayım hemen
45 gun bekletilemem diye söyleyin. Yada samsungun direk servisine gidin aldigini yer elçi sadece.ben 45 gün ne telefon kullanayım not serisinin hepsini kullandım en kötüsü bu malesef :\
Size gönderilen ürün hatalı demekki,aynısına benzer bi sorun bende oldu 1 Hafta geçmeden götürdüm yenisi iade etmişlerdi bana.ben 45 gün ne telefon kullanayım not serisinin hepsini kullandım en kötüsü bu malesef :\
Kimse size ne yapmanız gerektiğini anlatmamış, yapmanız gerekenler şunlar;İki ay da soğuyamaz bi insan telefondan not 3 bile daha iyiydi
Bence bu serviste bir problem var yada sizde bir karalama kampanyası varSanırım anlamıyosunuz servisin elinden bişey gelmiyormuş
Karalama kampanyası ? Saçmalamanın luzmü yok.Bence bu serviste bir problem var yada sizde bir karalama kampanyası var
Ne oldu iphoncu cevabı beyenmedinmiKaralama kampanyası ? Saçmalamanın luzmü yok.
iPhonecu?Ne oldu iphoncu cevabı beyenmedinmi
Kullanmak zorunda değilsin. Sdn uygulaması var, veya mobil web sürümünü kullanabbilirsin.Arkadaşlar bu arada ya şu tapatalkı kullanmak zorundamıyız sürekli oraya yönlendiriyo
Lazz ya git be kardeşim ben yedim beynimi peynir ekmekle rahatladınmıSaçma saçma konuşma o zaman. Karalama kampanyasıymış v.s. beyninizi peynir ekmekle mi yediniz?
Tarayıcıyı masaüstü yapmadan sürekli tapatalka yönlendiriyoKullanmak zorunda değilsin. Sdn uygulaması var, veya mobil web sürümünü kullanabbilirsin.
Evet masaüstü görünüm yatığımda tarayıcıyı bu sayfa açılıyo ama mobl görünüm dediğimde direk tapatalka yönleniyoSamsung web browser dene.
![]()
Google'de sdn forum diye arama yap, çıkan sayfada sdn foruma tıklama alt balık var samsung yazıyor ona tıkla forumun mobil sitesine gidersin.Evet masaüstü görünüm yatığımda tarayıcıyı bu sayfa açılıyo ama mobl görünüm dediğimde direk tapatalka yönleniyo
Tamm kardeşim neyse pek önemli değilde sende böyle tapatalka yönlenmiyomuGoogle'de sdn forum diye arama yap, çıkan sayfada sdn foruma tıklama alt balık var samsung yazıyor ona tıkla forumun mobil sitesine gidersin.
Ya trol falan diyip seni itham etmek istemiyorum ama telefonum 6-7 aylık ve bahsettiğin sorunların zerresi yok. Eğer ciddiysen bu telefonun bozuk olduğu anlamına gelir. Git servise götür burda sızlanacağına.Geri tuşum bile çalışmıyo![]()
Bence troll değilse bile servis troll.Ya trol falan diyip seni itham etmek istemiyorum ama telefonum 6-7 aylık ve bahsettiğin sorunların zerresi yok. Eğer ciddiyet bu telefonun bozuk olduğu anlamına gelir. Git servise götür burda sızlanacağına.
Trolün önde gideni bence servisin verdiği cevaba bak karalamak için gelmiş servis öyle cevap verirmiYa trol falan diyip seni itham etmek istemiyorum ama telefonum 6-7 aylık ve bahsettiğin sorunların zerresi yok. Eğer ciddiysen bu telefonun bozuk olduğu anlamına gelir. Git servise götür burda sızlanacağına.
Servis bunu demişSanırım anlamıyosunuz servisin elinden bişey gelmiyormuş
Yönlendiriyor ama.zaten tapatalk kullanıyorum.Tamm kardeşim neyse pek önemli değilde sende böyle tapatalka yönlenmiyomu