Kısaca arayüz diyebiliriz samsung arayüz olarak touchwiz kullanıyor. Daha önceden Sony kullandığım için ahkam kesemez ama sıkıntılı bir arayüz olduğu hakkında bayağı şikayet vardı ama note 5 te eski Samsung kullanıcıları touchwiz sorun çıkarmadığını söylüyor. Kişisel olarak nova launcher'ın daha sade pratik ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ve yine bana kalırsa ram ve batarya kullanımı bakımından touchwiz e göre daha başarılıBu nova nedir arkadaşlar
Biraz bilgi verirmisiniz.
Teşekkür ederim ucretliyi alıcam acaba guvenilirmidirKısaca arayüz diyebiliriz samsung arayüz olarak touchwiz kullanıyor. Daha önceden Sony kullandığım için ahkam kesemez ama sıkıntılı bir arayüz olduğu hakkında bayağı şikayet vardı ama note 5 te eski Samsung kullanıcıları touchwiz sorun çıkarmadığını söylüyor. Kişisel olarak nova launcher'ın daha sade pratik ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ve yine bana kalırsa ram ve batarya kullanımı bakımından touchwiz e göre daha başarılı
Dusundurmesin problem cikmazTeşekkür ederim ucretliyi alıcam acaba guvenilirmidir
Kredi kartı falan vermek düşündürüyor
Yada bu tarz internet işlemleri için sanal kart kullanabilirsin ki cengover05 in yaptığı gibi küçük limitli bi kart bile işini görürTeşekkür ederim ucretliyi alıcam acaba guvenilirmidir
Kredi kartı falan vermek düşündürüyor
Sanal kartı kullanmak mantıklı ☺ teşekkür ederimDusundurmesin problem cikmaz
Birde yuksek bakiyeli kartlatinizi guvenmiyorsaniz kullanmayin bende 200 tl lik var istiyorlarsa soysunlar cokta umrumda![]()
Evet öyle yapayım daha iyi ☺ teşekkür ederimYada bu tarz internet işlemleri için sanal kart kullanabilirsin ki cengover05 in yaptığı gibi küçük limitli bi kart bile işini görür
Rica ederimSanal kartı kullanmak mantıklı ☺ teşekkür ederim
Gmail de ki 2 adımlı doğrulama bana yeterince güvenli geliyor içim rahat o yöndenRica ederim![]()
Zekayi kullaninca her platform her sey guvenli olursadece zeka
![]()
Hattın faturalı ise ödeme ekranı çıktığında ödeme seçenekleri mevcut ordan mobil ödemeyi seçip ödeyebilirsin. Kod ile ilgili bilgim yok.Beyler kredi karti yok bu kod işide neyse bi cozemedim simdi nasil satin alicam uygulamayi bi anlatsaniz rica etsem
satın al dediğinde mobil ödeme yöntemi çıkması lazım benim hat avea diğer hatlarda varmı bilmiyorumBeyler kredi karti yok bu kod işide neyse bi cozemedim simdi nasil satin alicam uygulamayi bi anlatsaniz rica etsem
Sanal kartı yüklerken yetkilendirme hatası veriyor Wallet sitesindeDusundurmesin problem cikmaz
Birde yuksek bakiyeli kartlatinizi guvenmiyorsaniz kullanmayin bende 200 tl lik var istiyorlarsa soysunlar cokta umrumda![]()
Sanal kart iş ben önerdim ama kullanmadığım için yardım edemem kusura bakmaSanal kartı yüklerken yetkilendirme hatası veriyor Wallet sitesinde
Az kotali bir kredi kartini kullan gitsin sanal karti falan bosverSanal kartı yüklerken yetkilendirme hatası veriyor Wallet sitesinde
Yok faturali degil sadece kredi karti ve kod kullanma secenegi cikiyoHattın faturalı ise ödeme ekranı çıktığında ödeme seçenekleri mevcut ordan mobil ödemeyi seçip ödeyebilirsin. Kod ile ilgili bilgim yok.
Hattim vodafone yok oyle bir secenek cikmiyosatın al dediğinde mobil ödeme yöntemi çıkması lazım benim hat avea diğer hatlarda varmı bilmiyorum
O zamn yapçak bişey yokHattim vodafone yok oyle bir secenek cikmiyo
Kredi kartı tek seçenek yada işte sanal kart dene bilmiyorum onu benO zamn yapçak bişey yok
Ben mobil odeme sisteminin sadece turkcell de oldugunu biliyorumYok faturali degil sadece kredi karti ve kod kullanma secenegi cikiyo
Eyvallah sagolasinKredi kartı tek seçenek yada işte sanal kart dene bilmiyorum onu ben
Aveada da vardıBen mobil odeme sisteminin sadece turkcell de oldugunu biliyorum
Hiçbir fikrim yok Google görsellerde baktım birşey bulamadım adını öğrenirsen bizde söyle güzel bir oyuna benziyorEkli dosyayı görüntüle 738
Arkadaşlar ekrandaki oyunu bilen varMI
Aynen +1 [emoji1]Hiçbir fikrim yok Google görsellerde baktım birşey bulamadım adını öğrenirsen bizde söyle güzel bir oyuna benziyor
KatılıyorumHiçbir fikrim yok Google görsellerde baktım birşey bulamadım adını öğrenirsen bizde söyle güzel bir oyuna benziyor