Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bu nova nedir arkadaşlar
Biraz bilgi verirmisiniz.
Kısaca arayüz diyebiliriz samsung arayüz olarak touchwiz kullanıyor. Daha önceden Sony kullandığım için ahkam kesemez ama sıkıntılı bir arayüz olduğu hakkında bayağı şikayet vardı ama note 5 te eski Samsung kullanıcıları touchwiz sorun çıkarmadığını söylüyor. Kişisel olarak nova launcher'ın daha sade pratik ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ve yine bana kalırsa ram ve batarya kullanımı bakımından touchwiz e göre daha başarılı

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Kısaca arayüz diyebiliriz samsung arayüz olarak touchwiz kullanıyor. Daha önceden Sony kullandığım için ahkam kesemez ama sıkıntılı bir arayüz olduğu hakkında bayağı şikayet vardı ama note 5 te eski Samsung kullanıcıları touchwiz sorun çıkarmadığını söylüyor. Kişisel olarak nova launcher'ın daha sade pratik ve kullanışlı olduğunu söyleyebilirim ve yine bana kalırsa ram ve batarya kullanımı bakımından touchwiz e göre daha başarılı
Teşekkür ederim ucretliyi alıcam acaba guvenilirmidir
Kredi kartı falan vermek düşündürüyor

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
İndirime girmeden önce 12 TL civarında galiba yanlış hatırlamıyorsam. Çoğu kişi alıyor sıkıntı çıkmaz sadece mail adresini sağlam tut yeter Google play giriş yaptığın gmail e 2 adımlık güvenli giriş ayarını yaparsan içinde hiç kuşku kalmasın:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Teşekkür ederim ucretliyi alıcam acaba guvenilirmidir
Kredi kartı falan vermek düşündürüyor
Dusundurmesin problem cikmaz
Birde yuksek bakiyeli kartlatinizi guvenmiyorsaniz kullanmayin bende 200 tl lik var istiyorlarsa soysunlar cokta umrumda:)

Murat yilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Beyler kredi karti yok bu kod işide neyse bi cozemedim simdi nasil satin alicam uygulamayi bi anlatsaniz rica etsem

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Beyler kredi karti yok bu kod işide neyse bi cozemedim simdi nasil satin alicam uygulamayi bi anlatsaniz rica etsem
Hattın faturalı ise ödeme ekranı çıktığında ödeme seçenekleri mevcut ordan mobil ödemeyi seçip ödeyebilirsin. Kod ile ilgili bilgim yok.

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hatta turkcellde 5tl hediye veriyordu google play icin. Ben almistim

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
2016-03-09 20.48.35.png

Arkadaşlar ekrandaki oyunu bilen varMI

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Vallah bende katılıyorum bulamadım samsun j 1 modeli çıkartçakmış onun ekranına koymuş ama böyle bir oyun hiç bulamadım bir tek beac bugy racing i andırıyo

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
nova yı az önce satın aldım. turkcel mobil ödemeyle.Hattınızın mobil ödemesini açtırıp işlem yapabiliyoruz.fakat okudugum kadarıyla 2,99 tl yıllık aidatı varmış mobil ödemenin.Faturalı yada hazırkart farketmiyor