Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Yahu objektif yorum yapılmıyor bizim Türk milleti kendi malını üstün tutmayı sever kimse itiraz etmesin çoğu kişi böyledir.
Kısmen haklısın kameraların yazılımsal olayları farklı. Biri gerçekçi diğeri pastel tonlarını yakın sonuçlar çıkarıyor. Göreceli bir durum ama bende şahsen samsungun ön kamerayı beğenemiyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Yahu objektif yorum yapılmıyor bizim Türk milleti kendi malını üstün tutmayı sever kimse itiraz etmesin çoğu kişi böyledir.
Tamam lazz butun testler yalan senin goz tek dogru bizim goz tarafli dogru:)
Kim neyi seviyorsa oyle kullansin
Herkesin gozune hos gelen farklidir

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Suan iphone6 nin durumu kotuye gidiyor hergun yeni bir bug glitch ile karşı karşıyayim. Mesela bugün animasyonlar isinlaniyor hareketler acik oldugu halde 0 animasyon gozukuyor ekrani kilitledigindede yanip sonup tekrar kapaniyor.
Telefonu kapatip acinca 1 gun falan duzeliyo sonra tekrar ayni sey. Stabil stabil diye ovunup duruyor bide millet

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Evet var, tavsiye ederim ama bu ay bütün note 5 lere Android 6 güncellemesi vereceğini duyurdu sammobileda.
Duymak istediğim haber :) sadece bir yorum ile iPhone note 5 yorumu yapacam kamera falan pek ilgilendirmiyor iPhone almamakta ki en büyük sebep seni çok kısıtlıyor ama Android ise yeri geldiğinde bilgisayar gibi herşeyi yap bu özgürlüğünü seviyorum

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar iyi kötü ayrım yapmadan ön kamera ile çekilmiş bir resim atıcam ne iphone ne de samsung böyle ön kamera deneyimi sunmuyor. O nedenle ikisininde en iyi olmadığını biliyoruz artık [emoji1]

Sanırım resmi görmüşsünüzdür kötü emellere alet olmasın diye kaldırdım [emoji1] [emoji1]

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Nedir üstün tarafı öğrenebilirmiyim bu arada ?
Yani çok merak ediyorumda
Yuksek grafikli oyunlarda sahneler arası sık sık takılma yapan kamerasinda gren dolu mükemmel cihazin

Son düzenleme:

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ozaman ben 5s ten hic geçmeseydim note 5 e 5s daha iyiymiş ya daha stabil hic kasmiyor hic klavye donmuyor whatsapptayken cogu zaman kameraya basinca donup atmıyor parmak izi super calisiyor uygulamalardan hic atmiyor kamerası dslr kamerası pil desen kusursuz . Değil mi. applenin hatalari hata degil samsungunkiler mi hata.

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Emin ol senden fazla kullandim iphone
Neyin ne oldugunu iyi bilirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ozaman ben 5s ten hic geçmeseydim note 5 e 5s daha iyiymiş ya daha stabil hic kasmiyor hic klavye donmuyor whatsapptayken cogu zaman kameraya basinca donup atmıyor parmak izi super calisiyor uygulamalardan hic atmiyor kamerası dslr kamerası pil desen kusursuz . Değil mi. applenin hatalari hata degil samsungunkiler mi hata.
Dahil olmayayım dedim de, bir kaç sayfadır yorumlarını okuyorum, çıkardığım sonuç: Replika iPhone kullanıyorsun kardeşim sen. Anlattıklarının elle tutulur bir yanı yok. iPhone'u az çok herkes biliyor, bu kadar da gömülmez. Fanboyluk uğruna yapmadığınız kalmıyor..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ya bos konusmuyorum ben burda 2 cihazda suan elimde.her karsilastirmayi yapabilirim
Dostum ben ne diyorum sen ne diyorsun. Dene gör. Detaylı bir resmi çek gerçek sonuçlar ortaya çıkar. Ön kamera için konuşuyoruz, Samsung ön kameraları pastel tonda ve kesinlikle seviyesi yerlerde. Gerçekçi resimler çekemiyor.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Note 5'inizle size mutluluklar bazı gerçekler var ister kabullenin ister kabullenmeyin. Bu konuya daha yorum yapmıyorum, hepinize iyi forumlar.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kendimi tutamıyorum yahu arkadaşım sen hala megapiksel olayında kalmışsın. Birşey demiyorum, diyecek birşey bulamadım desem daha iyi. Bu bu konudaki yorumumun sonuncusu hadi eyvallah.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Şu konuya Note 5 harici bir telefon yazılmasın arkadaş yukarıda ne yazıyor ona göre hareket edin Note 5 ile ilgili olsun bütün her şey karşılaştırma yapmayın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Akıl var mantık var. Replika telefon kullanacak kadar aptal mıyım yada replika telefonu orjinal sanacak kadar. 5s imi elimden cikartmasaydim ispatta ederdim. Suan 6 var ve oda bug dolu benim soylediklerim kelimesi kelimesine dogrudur kardes oku . 2side babamin oglunun firmasi degil herhangi birini savunmak elime birsey gecirmez kesinlikle fanboyluk yapmiyorum burda. Gercekler neyse onu soyluyorum. Apple boyamis gözünüzü.
Apple, benim gözümü boyayamaz. Hiç de sevmem. En son 4 yıl önce iPhone 4 kullanmıştım, ondan sonra da kullanmadım. Öyle bir işletim sistemini de kullanmayı düşünmüyorum ama çevremde azımsanmayacak kadar iPhone kullanıcısı var. Sıkıntı iPhone'da değil, bence sıkıntı sende.

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Apple, benim gözümü boyayamaz. Hiç de sevmem. En son 4 yıl önce iPhone 4 kullanmıştım, ondan sonra da kullanmadım. Öyle bir işletim sistemini de kullanmayı düşünmüyorum ama çevremde azımsanmayacak kadar iPhone kullanıcısı var. Sıkıntı iPhone'da değil, bence sıkıntı sende.
Tamam kardeşim kapat konuyu kapattım ben uzatmanın manasi yok

.:EmR@H:.

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar uygulama yöneticisindeki çalışan uygulamalar dan durdurmak gerekiyormu pil tasarrufu icin

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Dostum ben ne diyorum sen ne diyorsun. Dene gör. Detaylı bir resmi çek gerçek sonuçlar ortaya çıkar. Ön kamera için konuşuyoruz, Samsung ön kameraları pastel tonda ve kesinlikle seviyesi yerlerde. Gerçekçi resimler çekemiyor.

Katiliyorum. Bu konu hakkinda sana danismisligim vardi simdi hatirladim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ya ne abarttiniz.
Masallah hepinize arkadasim note5 kulubu burasi iphone daha iyi bulan gidip iphone kullansin sürekli note 5 ile bir telefonu mu karşılastiracaz? Yok o pastel gibi yok iphone daki şöyle
Iphone forumunda neden hic karsilastirma yok gerek yok.
Insan bir seyi aldiysa onu sevdigi onun ozellikleri hosuna gittigi icin alır
Kafasi iphoneda olan gitsin alsin efendim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
4 saat 13 dakika ekran suresi
%34 kalan sarj
Parlaklik 30 40 larda otomatikte
Nova launcher var
Yarisinda surekli mobil veri yarisinda surekli wifi acikti:) durum bu

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
4 saat 13 dakika ekran suresi
%34 kalan sarj
Parlaklik 30 40 larda otomatikte
Nova launcher var
Yarisinda surekli mobil veri yarisinda surekli wifi acikti:) durum bu
Bende de 4 saat 14 dakika şuanda, wifi 3g karışık (tabi wifi ile kullanım daha fazlaydı) nova falan yok :D,şuan da %30 şarj var.

Murat yilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Google play ilk defa bir uygulama satin alicam ama kredi karti numarasi filan istiyo baska yolu yok mu bunun

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
uploadfromtaptalk1457528754774.png
uploadfromtaptalk1457528762291.png

Nasil sizce