Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar ben geç katıldım aranıza ama sizleri tebrik etmek lazım forumda en çok mesaj atılan klüp burası 6172 bize en yakın note 4 4500 mesaj diğer markalar yaklasamıyor bile :) daha 1 yıl bile olmadı bence kulübün programına teşekkür etmek lazım ve ilginenlere :) @cengover05 @hkndmrlp42 ve @Lazzz benim gördüğüm kadarıyla herkes ile en çok ilgilenen arkadaşlar
Geç olsun güç olmasın [emoji1] elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz paylaşmak güzel şey. Sende aramızda yenisin ama takiptesin ilgilisin.

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Nova kullanan arkadaşlara bir soru sorayım forrest of illusion temasını yükledim ama oradaki iconlar olmadı telefonda nasıl yapılacağını bilen var mı

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Peki ben bu launchera tema storedan tema indirince nasil uygulayacam simgelere

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Biraz kurcalayayim ama suan bir sey diyemem
Sana tavsiye vereyim bir alt paneli kesinlikle kullan birde uygulama menüsünde uygulamaları gizle var ben mesela çektiğim her fotoğraf one drive anında yükleniyor ve bildirimi kapattığım için fotoğraf yüklendi gibi bildirim gelmiyor one drive gizledim ve kimse uygulamalarda görmüyor sonra nova ayarlardan hareket kısmından çift parmak saat yönünün tersine çevirince direkt one drive açılıyor çok güzel bence :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sana tavsiye vereyim bir alt paneli kesinlikle kullan birde uygulama menüsünde uygulamaları gizle var ben mesela çektiğim her fotoğraf one drive anında yükleniyor ve bildirimi kapattığım için fotoğraf yüklendi gibi bildirim gelmiyor one drive gizledim ve kimse uygulamalarda görmüyor sonra nova ayarlardan hareket kısmından çift parmak saat yönünün tersine çevirince direkt one drive açılıyor çok güzel bence :)
Bende gizlemeyi actim o parmak olaylarida guzel ben ilk once alt panele 7 uygulama ekleyi yaptım biri sosyal medya biri oyunlar ikiside klasor yaptim geri kalan galeri kamera rehber sanirsam uygulamalar sayfasini ben artik hic acmam birde internette altta:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aydinlik duvar kagidi kullaniyorsaniz ust tarafi golgeleme ozelligide cok guzel

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Bende gizlemeyi actim o parmak olaylarida guzel ben ilk once alt panele 7 uygulama ekleyi yaptım biri sosyal medya biri oyunlar ikiside klasor yaptim geri kalan galeri kamera rehber sanirsam uygulamalar sayfasini ben artik hic acmam birde internette altta:)
Aynen bende uygulama sayfasını açmıyorum artık ve alışınca çok daha rahat ve seri birde ekranın sade kalması hoşuma gidiyor. Ben koyu kullanıyorum sıkıntı yok o yönden işte tek sorun temada ki iconlar gelmiyor sende farkettin:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Aynen bende uygulama sayfasını açmıyorum artık ve alışınca çok daha rahat ve seri birde ekranın sade kalması hoşuma gidiyor. Ben koyu kullanıyorum sıkıntı yok o yönden işte tek sorun temada ki iconlar gelmiyor sende farkettin:)
Evet o sıkıntı ama ben memnun kaldim tema gelmesede olur cok sade abi:)

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
7 tane çok fazla bence 5e düşür zaten ikisininde 3. Tuşu uygulama sayfasını koy kaydırmalı halde 2 alt panel ekranı daha rahat olur

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Evet o sıkıntı ama ben memnun kaldim tema gelmesede olur cok sade abi:)
Tesla unread ı indirmeyi unutma :) aslında nova uyumlu icon pack bulsak çok iyi olur söyle sade renksiz ama o paketlerde yetersiz kalıyor yarısı renkli yarısı renksiz o sinir bozucu :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Tesla unread ı indirmeyi unutma :) aslında nova uyumlu icon pack bulsak çok iyi olur söyle sade renksiz ama o paketlerde yetersiz kalıyor yarısı renkli yarısı renksiz o sinir bozucu :)
Onu indirmedim suan cok guzel temalar var mi

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Forrest ı kullanıyorum :) caf caflı renkli falan çok sevmiyorum

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Oh be yarin tamponlar çıkıyor özgür burnum olucak:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar ben geç katıldım aranıza ama sizleri tebrik etmek lazım forumda en çok mesaj atılan klüp burası 6172 bize en yakın note 4 4500 mesaj diğer markalar yaklasamıyor bile :) daha 1 yıl bile olmadı bence kulübün programına teşekkür etmek lazım ve ilginenlere :) @cengover05 @hkndmrlp42 ve @Lazzz benim gördüğüm kadarıyla herkes ile en çok ilgilenen arkadaşlar
Bu mesajinida gormemisim rica ederim :) forum cambazlari buradi daha cok mesaji gorecek hosgeldin (gec oldu biraz ama olsun)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Geçmiş olsun tekrar doktor banada ameliyat olmalısın dedi ama o tamponları göze alamadığım için olmadım :)
Tampon sistemi degisti artik gidip olabilirsin sargi bezi yok disardan burnumda bir sey oldugu bile anlasilmiyor slikon var icinde nefes dahi alabiliyorsun burnundan. Sagolasin:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Az önce kamerayı açtım gece manzara çekiyim dedim görüntü net değildi kapatayım dedim kamerayı telefon kendini resetledi.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar line launcherri deneyin derim bence hepsinden hızlı novayı satın aldım ama line kadar hızlı değil bildirimler simgelerin üzerinde otamatik çıkıyo

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar bir de nova launcherda hareket ve işaretler bölümünde çift tıklayarak ekranı kapatma özelliği var çok hoşuma gitti tabi diğer hareketlerlede kısayol atılabiliyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sebek durumunu 3g/2gden lte/3g/2g ye cektim yine bir fark gormedim sarjda lte hatta daha iyi

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Sebek durumunu 3g/2gden lte/3g/2g ye cektim yine bir fark gormedim sarjda lte hatta daha iyi