2 saat en fazla maksimum 4 saat alıyorum.Irak romu yükleyip de 3g de ekran sureleri nasil acaba bana sanki 5.1.1 e gore daha hizli gidiyor gibi geldi.
2 saat en fazla maksimum 4 saat alıyorum.Irak romu yükleyip de 3g de ekran sureleri nasil acaba bana sanki 5.1.1 e gore daha hizli gidiyor gibi geldi.
Neden ?O zaman gel vazgeç bu sevdadan diyorum sana![]()
Parmak izi sıkıntısı yoksa kalınlık hissi vermiyorsa sıkıntı ne ki ? Bırak kalsınlar cihazı koruyorlar . Güzel bir şey degil mi bu ?Neden ?
Sen su cihazi servise ver dedik kac kereŞu note 5 e karşılık 2 tane g4 alabilsem direk veririm telefonu bu ekran surelerinden sonra.
Sıkıntı yok ama içime sinmiyor.Parmak izi sıkıntısı yoksa kalınlık hissi vermiyorsa sıkıntı ne ki ? Bırak kalsınlar cihazı koruyorlar . Güzel bir şey degil mi bu ?
Asdfghjk ,iyi geldi akşam akşamBen sarj yuzdesini kapattim en azindan gorupte moralim bozulmuyor : )
Hayırlı olsun ,hoşgeldin![]()
Hayırlı olsun hoşgeldiniz hangi rengini tercih ettiniz ?
Hayirli olsun hoşgeldin
Hosgeldin
Beyaz rengini canlı deneme şansım olmadı o nedenle nasıl durduğunu merak etmiyor değilim.hoşbulduk arkadaşlar. ben beyaz olanı aldım
İyi alıştın rom atmayaSu rusya romu ciksada kursam yarusyaya bir yayinlanmadi
![]()
Hahah aynen hosuma gittiİyi alıştın rom atmaya)
Bence yalnış yaptın çizilirse üzülürsünÇıkardım attım koruyucuyu
Ekran koruyucuyu mu kap mıÇıkardım attım koruyucuyu
Yarın 2. Bir test yapacağım bakalım inşallah iyi ekran süresi alabilirim4.5 g sim karti takanlar sebeke durumunu 3g cevirsin 4.5 g daha baslamadigi icin telefon bosa sarj yiyor
Beyaz rengini canlı deneme şansım olmadı o nedenle nasıl durduğunu merak etmiyor değilim.
Dedigimi mi yapacaksinYarın 2. Bir test yapacağım bakalım inşallah iyi ekran süresi alabilirim![]()
Bende öyle bişey yok teknosada teli aldığımda taktırdım 40 lira verdim ona hava falan almadıCam koruyucu havalı kalıyor kenarları hep
Titanium silver tek geçerim ateş ediyoben note 4 üde beyaz almıştım daha öncede lumia 820 beyazdı. note 5 ide o yüzden beyaz aldım gayet memnunum.ama benim aklımda lacivertte kaldıayrıca benim aldığım gün samsung bayisinde beyaz olanda kampanya vardı.
Şuan birçok program devre dışı GPS ı ve senkronizasyonun kapatıp wifi ile ne kadar ekran süresi verecek onu deneyeceğim.Dedigimi mi yapacaksin![]()
4.5 g gectiysende onuda degistir ben baktim oyle cok yiyorŞuan birçok program devre dışı GPS ı ve senkronizasyonun kapatıp wifi ile ne kadar ekran süresi verecek onu deneyeceğim.
Ben hiç beyaz telefon kullanmadım. Nokia c7 ve 701 siyahtı. Aynı şekilde lumia 920 siyahtı. M9 koyu gri ve son olarak note 5 lacivert aldım ve beyazıda ilk kez note 5'de merak ettim. Hayırlı olsun tekrardan.ben note 4 üde beyaz almıştım daha öncede lumia 820 beyazdı. note 5 ide o yüzden beyaz aldım gayet memnunum.ama benim aklımda lacivertte kaldıayrıca benim aldığım gün samsung bayisinde beyaz olanda kampanya vardı.
Beyaz candır. Gold rengini zaten sevmezdim ilk çıktığında mağazada başka renk yoktu gold aldık.Ben hiç beyaz telefon kullanmadım. Nokia c7 ve 701 siyahtı. Aynı şekilde lumia 920 siyahtı. M9 koyu gri ve son olarak note 5 lacivert aldım ve beyazıda ilk kez note 5'de merak ettim. Hayırlı olsun tekrardan.