Gelmeyecekse bu arkadaşlar nasıl yüklüyor
Peki sm-n920c ile sm-n920 arasında ne fark var ?
Gelmeyecekse bu arkadaşlar nasıl yüklüyor
Geri dönmezsen sorun olmaz.Lazzz rom cihazi garantiden cikartmiyordu dimi
Root olandi cikaran yanlis hatirlamiyorum umarim
Ben geciyorum irak romuna gel sendeGelmeyecekse bu arkadaşlar nasıl yüklüyor
Denediniz mi ?Geri dönmezsen sorun olmaz.
5.1.1 e dönersen geçmiş olsun Knox sayıyor.
Ülkemizde sm-n920c modeli mevcut fark yok.Peki sm-n920c ile sm-n920 arasında ne fark var ?
Evde pc kullanmıyorum yoksa ilk geçenlerden biriydimBen geciyorum irak romuna gel sende
Gectin miBen geciyorum irak romuna gel sende
Cenk ne yaptın ne durumdasınSuan 6.0.1 den yaziyorum wipe aticam takiliyor suan
Bende merak ettim denediniz mi gerçekten. Çünkü böyle olmaması lazım. Üretici kurtarma yazılımı adımlarını takip ederseniz cihazı 5.1.1 e sorunsuz döndürüyor olmalı.Geri dönmezsen sorun olmaz.
5.1.1 e dönersen geçmiş olsun Knox sayıyor.
Geldim arkadaşlar şimdi şunu söylüyorum super şuan arka planda galeri rehber internet Google olay WhatsApp açık 2. GB bos çok akıcı klavye ucuyor birde geçişler güzel izinler tamam. Parmak izi ile web şifreniz falan yapabiliyorsunuz geçerken tedirginim geçtim herkese tavsiye ederimCenk ne yaptın ne durumdasın
Normal.Kafayi buldu telefon
Normal çünkü şarj aleti ısınıyor. Haliyle performansı düşüyor. Birde yazılımsal bir olay galiba belli bi seviyeden sonra hızlı şarj yazmasına rağmen normal şarj oluyor .%80 den sonra sarz hızı azalıyor %1 2dk sürüyor
O zaman 5.1.1 e bekliyoruzAbi ben böyle işe kızarım ama arkada galeri mesajlar rehber Google play internet açık 1.9 GB bos ram azalmiyor
Bir yerden sonra yavaş şarj olması yazılımsal zaten öyle sorun değil yaniNormal çünkü şarj aleti ısınıyor. Haliyle performansı düşüyor. Birde yazılımsal bir olay galiba belli bi seviyeden sonra hızlı şarj yazmasına rağmen normal şarj oluyor .
Abi süper olmuş ya valla iyice astılar 6.0.1 ileO zaman 5.1.1 e bekliyoruz
Bu izinleri vermezsek ne oluyor izin istiyor hepGuc tasarrufuunda mi kullanionuz
Uygulama izinlerini mi kast ediyorsun ? Eğer onlarsa ,sanırım artık istediğimiz bazı izinleri iptal edebiliyoruz. Yani izin vermesen bile uygulama çalışıyor. Ya da ben çok yanlış geldim eheheheBu izinleri vermezsek ne oluyor izin istiyor hep
Evet izin vermeden de çalışıyor birde parmak izi ile girdim foruma ayıptır soylemesiUygulama izinlerini mi kast ediyorsun ? Eğer onlarsa ,sanırım artık istediğimiz bazı izinleri iptal edebiliyoruz. Yani izin vermesen bile uygulama çalışıyor. Ya da ben çok yanlış geldim ehehehe
Forumun tapatalk disinda uygulamasi varmiEvet izin vermeden de çalışıyor birde parmak izi ile girdim foruma ayıptır soylemesi