Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

naxas123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
en iyisi launcher yükleyip silmek. Oda bir yere kadar. Cidden rekabet yok yazılım anlamında. Donanimsal rekabette sıktı artık. Yeter be kardeşim. Koyun artık değişik arayüz islevselligi kolaylığı

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
en iyisi launcher yükleyip silmek. Oda bir yere kadar. Cidden rekabet yok yazılım anlamında. Donanimsal rekabette sıktı artık. Yeter be kardeşim. Koyun artık değişik arayüz islevselligi kolaylığı
Kesinlikle ya iphone kac senedir ayni arayuz.
6s 4s yan yana koy ayni :)
Bir samsung arayuz degisikligi yapiyor
Htc ile sonyde cok saf android benziyor bayildim artik:(

naxas123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında hani samsunga müşteriyi dinlemiyor diyorlar ya. Tam cevap bu. Müşteri dinleyen bir Samsung aralarında. Bakın arayüz degisimlerine. Stabilite farkına.

naxas123

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Artık tema desteğide geldi. Bence touchwizin tek eksiği saf arayüzdeki stabilite. Hatta eskisine oranla hiç hata yok. Ben 1 ay olacak kullanalı hiç hata ile karşılaşmadım

H

HÜSEYİN YÜKSEL

SDN Okuru
Merhaba shiftdelete ailesi, ben SAMSUNG GALAXY NOTE 5 kullanan biriyim, aralık ayından beri ANDROİD'in son sürümü olan ANDROİD 6.0 MARSMALLOW'u bekliyorum neredeyse hergün yazılım güncellemesi yapıyorum ve hergün güncel haberleri takip ediyorum fakat hiçbirşey yok!! Lütfen ANDROİD güncellemesi hakkında bilgisi olan varsa lütfen yazabilir mi? RİCA EDİYORUM... :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Beyler bu telefonda eldiven modu yok mu ? Varsa nerde ? Yoksa neden yok :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
2016 a serisini inceleyecegim birazdan:) bakalim nasil olmuş

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Evet gencler a serisinim yenisini inceleyemedim eski seri teshir urunleri dahi kasmiyor z5 iphone 6s plus hiz testi yaptim hepsinde ben gectim rehber galeri vb acilislarinda :) samsung eziyor kim nederse desin teshir ürünlerinde samsunga da baktim kasmiyor. Sony z5 premium kasiyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bir ara bir yerde görmüştüm eldiven modunu ama şimdi aradım bende bulamadım.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar tamamen ihtiyaçtan 1 aylık samsung faturalı gümüş gri note 5 telefonumu satıyorum. Alırken asla satmak gibi bir düşüncem olmadığı için yanında bir dünya aksesuar aldım.
Samsung wifi şarj cihazı
SlimArmor
Verus kılıf
Buff kırılmaz cam

Sadece aksesuarlar için 560 lira ödedim. Gerçekten satma düşüncesiyle almadığım bir telefondu. Telefonum full kutulu ve kusursuzdur. Kesinlikle %100 kusursuz olup saç teli kadar kusur söz konusu değildir. Elektronik eşya konusunda fazla titiz ve pimpirikli bir insanımdır. Asla yan sanayi, çakma, imitasyon ürün kullanmam. 3 kuruş için kimseye arkamdan beddua da ettirmem lafta söyletmem.

Ciddi alıcılar olursa özelden mesaj atmasını rica ediyorum çalışma temposu ve yoğunluğundan dolayı forumu takip edemiyorum pek.

Fiyatım 2350 liradır.

İlgi alakanıza şimdiden çok teşekkür ederim.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
3-5 satır bişi yazmışsın o mu :)
Yes aynen:) cok uzatmayi sevmem
A serisi kasmiyor 2015 iydi baktiklarim..
Iphone 6s plus ve sony xperia z5 premium ile telefonu hizini karşılaştırdim ikisinide tokatladim
Iphone 1 seyde falan gecti sadece:)
Galeri kamera telefon rehber vb seylere girdim.
Z5 premium bes para etmez bunu anladim
Htc a9 hos telefon ram kullanimi 1.1 gb haberiniz olsun:) oyle az ram falan kullanmiyor
Arayuzde cok akici degil..
Teshir urunu olmasina ragmen samsung urunlerinde kasma olmadi..
Tarafli degildir yaptiklarim yanimda sonyci arkadas vardi tokatlandi:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
He bir de lg v10 daki 2. Ekran olayi güzel olmus telefon bence htc ve sonyden daha hos

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Yes aynen:) cok uzatmayi sevmem
A serisi kasmiyor 2015 iydi baktiklarim..
Iphone 6s plus ve sony xperia z5 premium ile telefonu hizini karşılaştırdim ikisinide tokatladim
Iphone 1 seyde falan gecti sadece:)
Galeri kamera telefon rehber vb seylere girdim.
Z5 premium bes para etmez bunu anladim
Htc a9 hos telefon ram kullanimi 1.1 gb haberiniz olsun:) oyle az ram falan kullanmiyor
Arayuzde cok akici degil..
Teshir urunu olmasina ragmen samsung urunlerinde kasma olmadi..
Tarafli degildir yaptiklarim yanimda sonyci arkadas vardi tokatlandi:)
Samsung arayüz olayına ciddi anlamda kafayı takmış. Adamlar nihayet farkına vardı arayüzden kaybettiklerinin. Ama işin püf noktası var. Samsung'un üst düzey modelleri hariç diğer modelleri belli bir süre sonra hep şişmiştir. A serisinin 2016 sürümleri uzun kullanımda sorun çıkarmazsa bu iş olmuş demektir. S7 içinde özel olarak çalışılıyor arayüz üstünde. Bu kadarıyla kalmayacak devamı gelecek.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Samsung arayüz olayına ciddi anlamda kafayı takmış. Adamlar nihayet farkına vardı arayüzden kaybettiklerinin. Ama işin püf noktası var. Samsung'un üst düzey modelleri hariç diğer modelleri belli bir süre sonra hep şişmiştir. A serisinin 2016 sürümleri uzun kullanımda sorun çıkarmazsa bu iş olmuş demektir. S7 içinde özel olarak çalışılıyor arayüz üstünde. Bu kadarıyla kalmayacak devamı gelecek.
A serisi incelediklerim 2015 di kasmiyordu.
Evet takmislar harbiden

aykut9406

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler donanım bölümünde konu açtım çok acil görüşlerinize ihtiyacım var note 5 telefonum dün akşamdan beri yuva baglandi hatasi veriyor telefon elimdeyken şarj oluyor lütfen yardım edin 1 aylık cihaz

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar demin turkcellin gnctrkcll uygulamasını indirdim ve cihazimin 4.5g ye uyumlu olmadığı yazıyor bu niye sizce mobil ağlara baktım lte bağlantısı da açık hicbirsey anlamadim ya

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar demin turkcellin gnctrkcll uygulamasını indirdim ve cihazimin 4.5g ye uyumlu olmadığı yazıyor bu niye sizce mobil ağlara baktım lte bağlantısı da açık hicbirsey anlamadim ya
Turkcell git sor sacmalik:)