Kesinlikle ya iphone kac senedir ayni arayuz.en iyisi launcher yükleyip silmek. Oda bir yere kadar. Cidden rekabet yok yazılım anlamında. Donanimsal rekabette sıktı artık. Yeter be kardeşim. Koyun artık değişik arayüz islevselligi kolaylığı
Birde tasarim farkiAslında hani samsunga müşteriyi dinlemiyor diyorlar ya. Tam cevap bu. Müşteri dinleyen bir Samsung aralarında. Bakın arayüz degisimlerine. Stabilite farkına.
Ben 4.ayim hala yokArtık tema desteğide geldi. Bence touchwizin tek eksiği saf arayüzdeki stabilite. Hatta eskisine oranla hiç hata yok. Ben 1 ay olacak kullanalı hiç hata ile karşılaşmadım
Bence eldiven moduna ihtiyaç yok spenlede kullanılabilirBeyler bu telefonda eldiven modu yok mu ? Varsa nerde ? Yoksa neden yok
Spen olduğunu unutmuşumBence eldiven moduna ihtiyaç yok spenlede kullanılabilir
Spen olduğunu unutmuşum
Yok abi ne esprisi ciddi ciddi unuttumGüzel espiri iyi güldüm hahahahahah
Bir ara benimde gözüme ilişmedi değil ama bulamadım şimdiBir ara bir yerde görmüştüm eldiven modunu ama şimdi aradım bende bulamadım.
Lazzz incelememe bir yorum yapmadin yaHahahahahah
Kafa dağıtıyorum şuan gta oynuyorum playstation da arkadaslarla foruma göz ucu ile bakıyorum yorum yaparımLazzz incelememe bir yorum yapmadin ya
İncelemen nerede ?Lazzz incelememe bir yorum yapmadin ya
Ohoo yukaeda yazdim karşılaştırmalari video cekmedimİncelemen nerede ?
3-5 satır bişi yazmışsın o muOhoo yukaeda yazdim karşılaştırmalari video cekmedim
Yes aynen cok uzatmayi sevmem3-5 satır bişi yazmışsın o mu
Samsung arayüz olayına ciddi anlamda kafayı takmış. Adamlar nihayet farkına vardı arayüzden kaybettiklerinin. Ama işin püf noktası var. Samsung'un üst düzey modelleri hariç diğer modelleri belli bir süre sonra hep şişmiştir. A serisinin 2016 sürümleri uzun kullanımda sorun çıkarmazsa bu iş olmuş demektir. S7 içinde özel olarak çalışılıyor arayüz üstünde. Bu kadarıyla kalmayacak devamı gelecek.Yes aynen cok uzatmayi sevmem
A serisi kasmiyor 2015 iydi baktiklarim..
Iphone 6s plus ve sony xperia z5 premium ile telefonu hizini karşılaştırdim ikisinide tokatladim
Iphone 1 seyde falan gecti sadece
Galeri kamera telefon rehber vb seylere girdim.
Z5 premium bes para etmez bunu anladim
Htc a9 hos telefon ram kullanimi 1.1 gb haberiniz olsun oyle az ram falan kullanmiyor
Arayuzde cok akici degil..
Teshir urunu olmasina ragmen samsung urunlerinde kasma olmadi..
Tarafli degildir yaptiklarim yanimda sonyci arkadas vardi tokatlandi
A serisi incelediklerim 2015 di kasmiyordu.Samsung arayüz olayına ciddi anlamda kafayı takmış. Adamlar nihayet farkına vardı arayüzden kaybettiklerinin. Ama işin püf noktası var. Samsung'un üst düzey modelleri hariç diğer modelleri belli bir süre sonra hep şişmiştir. A serisinin 2016 sürümleri uzun kullanımda sorun çıkarmazsa bu iş olmuş demektir. S7 içinde özel olarak çalışılıyor arayüz üstünde. Bu kadarıyla kalmayacak devamı gelecek.
Turkcell git sor sacmalikArkadaşlar demin turkcellin gnctrkcll uygulamasını indirdim ve cihazimin 4.5g ye uyumlu olmadığı yazıyor bu niye sizce mobil ağlara baktım lte bağlantısı da açık hicbirsey anlamadim ya