Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Rica ederim.
İos stabildir ve uygulamaların en iyi ve kalitelisi ilk iosa gelir. Bunun dışında övünebileceği bir durumu yok ancak ios tek başına yeterli bir sebep kullanmak için.
Android stabilite konusunda hala bir ios değil ama artık fark eskisi kadar çok değil. Sony ve Htc bu konuda çok başarılılar. Samsung ise note serisindeki stabiliteyi diğer modellerinde hala yakalayabilmiş değil. Ufak tefek yazılımdan kaynaklı sorunlar çıkabiliyor.
Kısaca geçiş için en uygun model note 5 olur pişman etmez.
Artik tek sebep yazilim olmamali
Ekran kamera batarya gibi pek cok onemli kriter meydana geldi
Eskiden sadece yazilimdi

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
O zamanda 4/4s donmuyordu o sistemle. Ama şimdi tabiki de donuyorlar benim demek istedigim o zaten.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Artik tek sebep yazilim olmamali
Ekran kamera batarya gibi pek cok onemli kriter meydana geldi
Eskiden sadece yazilimdi
İphone 6s ve 6s plus donanım olarak kağıt üzerinde geri kalsada sonuca baktığımızda note 5'den geri kalmıyor bataryası dışında. Kriterler bence bütçe ve görselliktir. Üst düzey her model ( istisnalar dışında m9 gibi ) artık birbirine çok yakın performanslar sunuyor. Aradaki farklar çok aza indirildi. Farklılaşma olmadıkça bir modeli aşırı abartıp bir modeli düşürmek doğru olmaz.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Bende Kullanim ozellikleri ogreniliyor diyor surekli bu sizdede varmi onceden hic dikkatimi cekmedi boyle yazmasi
99e48a79fb7f56de673b8d2f789550a5.jpg

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
İphone 6s ve 6s plus donanım olarak kağıt üzerinde geri kalsada sonuca baktığımızda note 5'den geri kalmıyor bataryası dışında. Kriterler bence bütçe ve görselliktir. Üst düzey her model ( istisnalar dışında m9 gibi ) artık birbirine çok yakın performanslar sunuyor. Aradaki farklar çok aza indirildi. Farklılaşma olmadıkça bir modeli aşırı abartıp bir modeli düşürmek doğru olmaz.
Iste herkesin zevki ve tarzi farkli benim icin kriter mesela ekran kamera sonra gorselliktir. Zaten o 3 olan telefonu alirim:)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bende Kullanim ozellikleri ogreniliyor diyor surekli bu sizdede varmi onceden hic dikkatimi cekmedi boyle yazmasi
99e48a79fb7f56de673b8d2f789550a5.jpg
Telefonu resetledin heralde 0 ladiysan o yazi cikar cunku telefonun bataryasini tam doldurmadigin icin telefonun hafizasinda kullanim bilgin yoktur.. buna erismesi icin 1 tam dolumu bitirmen gerekir ki tahmin soyleyebilsin

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Telefonu resetledin heralde 0 ladiysan o yazi cikar cunku telefonun bataryasini tam doldurmadigin icin telefonun hafizasinda kullanim bilgin yoktur.. buna erismesi icin 1 tam dolumu bitirmen gerekir ki tahmin soyleyebilsin
Evet resetlediydim. Ok tesekkurler :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ıyı diyolar kullanan varmı acaba

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sarj etkisi ne alemde
Valla ben 3 30 4 saat ekran aliyorum ama 3g hic kapamiyorum:) veya wifi :)
Birde elimden düşmüyor telefona hak veriyorum yani:)
Normal kullanan insanlar soylemeli:) ancak sarja cok etkisi yok bence..

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yan çerçeveler gerçekten çok sağlam çiziliyor bile ne güzel nazar değmesin :D 20 cm den filan masanın sivri yan kısmına kılıf siz olarak sert bir şekilde çarptı 3-4 kere kılcal çizik bile yok iyi iyi .

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Bugun full sosyal medya da takildim hemde 3 g den 4 saat ekran suresi aldim sarj daha %40

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Bugun full sosyal medya da takildim hemde 3 g den 4 saat ekran suresi aldim sarj daha %40
Kardeşim bu ekran süresi nedir acaba, nerde yazıyor ben bulamadım .bende pil e girince kaç saat pilde olduğu yazıyor birde ekran yüzde 6 diğerleri de yüzde bilmem kaç şeklinde yazıyor nerden bakıyoruz bu ekran süresine :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Kardeşim bu ekran süresi nedir acaba, nerde yazıyor ben bulamadım :D bende pil e girince kaç saat pilde olduğu yazıyor birde ekran yüzde 6 diğerleri de yüzde bilmem kaç şeklinde yazıyor nerden bakıyoruz bu ekran süresine :D
Pilin altinda pili yiyen seylerin %deleri yaziyor ekrani orda bulup ustune tiklayabilirsin

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Uyku moduna girmiyor bendeki telefon sabaha kadar sarji bitiriyor cozumu varmi bunun?

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ben isim gereği sürekli hem yazarak hemde çizerek not alıyorum. zaten bu teli almamın başlıca sebeplerinden.

One note ve snote telefonda var hangisini önerirsiniz. Daha işlevli daha basit daha kullanışlı olan hangisi. One note da geniş özellikler olduğunu duydum bilgisi olan biri yardımcı olurmu. Teşekkürler.