Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Sarj hic dayanmiyor android sisteminin neye harcadigini gorebiliyormuyum?

c53e6c6a9269d7ecdbff4c5fe4f39d41.jpg

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Benimde oyleydi %2 dusmuyordu bile taaaaki root atana kadar sonra tekrar stock rom attim birkacgun sonra sarj sorunu basladi.
Atmasaydin root keske gerek yok ki package disabler pro alaydin istedigin programi kaldırabiliyorsun:)
Zaten root gereksiz suan bu telefona

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Atmasaydin root keske gerek yok ki package disabler pro alaydin istedigin programi kaldırabiliyorsun:)
Zaten root gereksiz suan bu telefona
Root kaldirmiyacaktim ama telefon aramalari sirasinda kendini yeniden baslatiyordu telefon tekrar stock attim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Valla bende bilmiyorum :) canim skldi skntidan root attim. Bide iphone 6 da ben hep jb li kullandim telefonu fazla ozellestirebiliyordum rootta pek fazla ozellestiremiyorum. Gorsellik onemli benim icin.
Sende iphone dan gecenlerdensin demek ki :)

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de iphone 6 dan note 5 e geçmeyi düşünüyorum. Zamanında note 3 kullanmıştım ama beğenmemiştim. Appledan note 5e geçenler varsa düşüncelerini alabilir miyim ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaşlar ben de iphone 6 dan note 5 e geçmeyi düşünüyorum. Zamanında note 3 kullanmıştım ama beğenmemiştim. Appledan note 5e geçenler varsa düşüncelerini alabilir miyim ?
Ben apple kullanmadim ama yeterince bilirim.
Ancak note ile ilgili sunlari soyleyecegim
Kamera donanim ekran.. olarak cok iyi piyasanin en iyisi diyebilirim. Apple bu konularda geri birakiyor
Stabilite konusuna gelince artik touchwiz s3teki touchwiz degil sorun yok.
Benden bu kadar iphone 6 kullananlarin yorumlarida benzer olacaktir

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple gerçekten artık biraz sıkmaya başladı ayrıca kasma olmuyor diye kendimizi avutmayı bırakmalıyız bence. Son 3 güncellemeden sonra telefonda yeniden başlatma ekran kararması vs bir çok sorun oldu. Geçiş zamanı geldi galiba :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Apple gerçekten artık biraz sıkmaya başladı ayrıca kasma olmuyor diye kendimizi avutmayı bırakmalıyız bence. Son 3 güncellemeden sonra telefonda yeniden başlatma ekran kararması vs bir çok sorun oldu. Geçiş zamanı geldi galiba :)
Ee isletim sisteminin ozellikleri arttikca kasma olabiliyor demek ki:)
Bu telefona sorunsuz gecebilirsin..
Ancak pili cok mukemmel degil ben mesela
3.30 4 saat ekran suresi aliyorum guc tasarrufsuz ama telefon elimden pek dusmez whatsapp messenger instagram oyun internet her seyi yaparim

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iPhone pilinden kötü olacağını düşünmüyorum pek ama yine de sizden bilgi almak daha mantıklı. Her apple cihazında maksimum 2 ay güzel pil ömrü aldım şu zamana kadar. Ağır apple fanıydım ama galiba note 5 bunu kıracak :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
iPhone pilinden kötü olacağını düşünmüyorum pek ama yine de sizden bilgi almak daha mantıklı. Her apple cihazında maksimum 2 ay güzel pil ömrü aldım şu zamana kadar. Ağır apple fanıydım ama galiba note 5 bunu kıracak :)
Appledan kötü degil:) dusun bize bu bile az gelebiliyor:) gec gec apple eski apple degil :)

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Note 5 in Hizli sarji appleye bedel ciddi soyluyorum :)

emreedurdu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aklımda sadece s3 note3 gibi modellerdeki yeniden başlatma rehber donması hani böyle insanı telefondan soğutan şeyler oluyor mu diye bir soru işareti var. Biraz bunlar hakkında görüs bildirir misiniz ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Aklımda sadece s3 note3 gibi modellerdeki yeniden başlatma rehber donması hani böyle insanı telefondan soğutan şeyler oluyor mu diye bir soru işareti var. Biraz bunlar hakkında görüs bildirir misiniz ?
4 aylık kullanımda ilk 1 ay tuş kilidini açtığım sırada telefon 5-6 saniye kendine gelemiyordu ve bunu 4-5 kez yaşadım. Birdaha tekrarlamadı. Geçen ay genel güncelleme gelmişti bu sorun çözülmüş.

Ben yıllardır kasma, takılma, donma, kapanma gibi nedenlerle ve samsung kullanan arkadaşlarımın yaşadığı sıkıntılar nedeniyle samsungdan uzak durdum ancak note serisine hep bir ilgim olmuştu. Samsung ve note deneyimini yaşamak için tasarımını da severek note 5 aldım. Beni pişman eden bir durum olmadı. Üstüne fazlasıyla memnun kaldım. Bundan sonra ya note 6 alırım ya da note 7 [emoji2] bataryası çok iyi. Ben gerektiği kadar kullandığımda 7 saat 20 dakika ekran süresi alıyorum 24 saatlik kullanımda.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Çok teşekkür ediyorum galiba apple a elveda diyeceğiz artık :)
Rica ederim.
İos stabildir ve uygulamaların en iyi ve kalitelisi ilk iosa gelir. Bunun dışında övünebileceği bir durumu yok ancak ios tek başına yeterli bir sebep kullanmak için.
Android stabilite konusunda hala bir ios değil ama artık fark eskisi kadar çok değil. Sony ve Htc bu konuda çok başarılılar. Samsung ise note serisindeki stabiliteyi diğer modellerinde hala yakalayabilmiş değil. Ufak tefek yazılımdan kaynaklı sorunlar çıkabiliyor.
Kısaca geçiş için en uygun model note 5 olur pişman etmez.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Iphone 4 4s de donuyor:)) oyle hesapla s3 iphone 4 ayni zamanlarin telefonuydu simdi her sey degisti