ok ok sagolasın hersey ıcıninternet sayfasinda falan dene sende. allahm yarabbim.
diğer sorunada varmı çözümün
ok ok sagolasın hersey ıcıninternet sayfasinda falan dene sende. allahm yarabbim.
varok ok sagolasın hersey ıcın
diğer sorunada varmı çözümün
oda bunun gibi işe yaramazdır eminim
hmm okoda bunun gibi işe yaramazdır eminim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
oda bunun gibi işe yaramazdır eminim
Gelistirici seceneklerden arka plan islemlerini 4 ile sinirla bakalim o kadar yiyecek miSarj hic dayanmiyor android sisteminin neye harcadigini gorebiliyormuyum?
![]()
Tamam onu yapiyim hmn. Dun aksam %30 daydi sabah bi baktim %1 de anlamadim neden oldu boyleGelistirici seceneklerden arka plan islemlerini 4 ile sinirla bakalim o kadar yiyecek mi
Yap yapTamam onu yapiyim hmn. Dun aksam %30 daydi sabah bi baktim %1 de anlamadim neden oldu boyle
Benimde oyleydi %2 dusmuyordu bile taaaaki root atana kadar sonra tekrar stock rom attim birkacgun sonra sarj sorunu basladi.Yap yapbenim sabaha kadar en fazla %4 duser
![]()
Atmasaydin root keske gerek yok ki package disabler pro alaydin istedigin programi kaldırabiliyorsunBenimde oyleydi %2 dusmuyordu bile taaaaki root atana kadar sonra tekrar stock rom attim birkacgun sonra sarj sorunu basladi.
Root kaldirmiyacaktim ama telefon aramalari sirasinda kendini yeniden baslatiyordu telefon tekrar stock attimAtmasaydin root keske gerek yok ki package disabler pro alaydin istedigin programi kaldırabiliyorsun
Zaten root gereksiz suan bu telefona
Neden rootladin pekiRoot kaldirmiyacaktim ama telefon aramalari sirasinda kendini yeniden baslatiyordu telefon tekrar stock attim
Neden rootladin peki![]()
Sende iphone dan gecenlerdensin demek kiValla bende bilmiyorumcanim skldi skntidan root attim. Bide iphone 6 da ben hep jb li kullandim telefonu fazla ozellestirebiliyordum rootta pek fazla ozellestiremiyorum. Gorsellik onemli benim icin.
Ben apple kullanmadim ama yeterince bilirim.Arkadaşlar ben de iphone 6 dan note 5 e geçmeyi düşünüyorum. Zamanında note 3 kullanmıştım ama beğenmemiştim. Appledan note 5e geçenler varsa düşüncelerini alabilir miyim ?
Aynen abi bende iphoneden gectim. Islem sinirini 4 yaptim ama sarj 1, 1 eksiliyor daha once yapmiyordu boyle anlamadim gitti sogudum telefondanSende iphone dan gecenlerdensin demek ki![]()
Normal zaten 1 1 gitmesiAynen abi bende iphoneden gectim. Islem sinirini 4 yaptim ama sarj 1, 1 eksiliyor daha once yapmiyordu boyle anlamadim gitti sogudum telefondan
Ee isletim sisteminin ozellikleri arttikca kasma olabiliyor demek kiApple gerçekten artık biraz sıkmaya başladı ayrıca kasma olmuyor diye kendimizi avutmayı bırakmalıyız bence. Son 3 güncellemeden sonra telefonda yeniden başlatma ekran kararması vs bir çok sorun oldu. Geçiş zamanı geldi galiba![]()
Ekran kapali kullanilmadigi zaman normal degil benceNormal zaten 1 1 gitmesi
Telefona hard bir reset at sen..Ekran kapali kullanilmadigi zaman normal degil bence![]()
Appledan kötü degiliPhone pilinden kötü olacağını düşünmüyorum pek ama yine de sizden bilgi almak daha mantıklı. Her apple cihazında maksimum 2 ay güzel pil ömrü aldım şu zamana kadar. Ağır apple fanıydım ama galiba note 5 bunu kıracak![]()
Note 5 in Hizli sarji appleye bedel ciddi soyluyorumiPhone pilinden kötü olacağını düşünmüyorum pek ama yine de sizden bilgi almak daha mantıklı. Her apple cihazında maksimum 2 ay güzel pil ömrü aldım şu zamana kadar. Ağır apple fanıydım ama galiba note 5 bunu kıracak![]()
4 aylık kullanımda ilk 1 ay tuş kilidini açtığım sırada telefon 5-6 saniye kendine gelemiyordu ve bunu 4-5 kez yaşadım. Birdaha tekrarlamadı. Geçen ay genel güncelleme gelmişti bu sorun çözülmüş.Aklımda sadece s3 note3 gibi modellerdeki yeniden başlatma rehber donması hani böyle insanı telefondan soğutan şeyler oluyor mu diye bir soru işareti var. Biraz bunlar hakkında görüs bildirir misiniz ?
Rica ederim.Çok teşekkür ediyorum galiba apple a elveda diyeceğiz artık![]()
Iphone 4 4s de donuyorAklımda sadece s3 note3 gibi modellerdeki yeniden başlatma rehber donması hani böyle insanı telefondan soğutan şeyler oluyor mu diye bir soru işareti var. Biraz bunlar hakkında görüs bildirir misiniz ?