sercanyavuz23
Asistan
- Katılım
- 27 Ekim 2015
- Mesajlar
- 284
- Reaksiyon puanı
- 0
- Puanları
- 16
gecmis olsun. bnde kilifsz kullanmaya alistim. kilif takasim gelmiyo. fakat korkuyrm dusurcem diye.
Saolun. Kılıf ile çok kaba oluyor ve görsel açıdan tasarım şıklığını ortadan kaldırıyor. Bende 2 ay clear viewle kullandım ama en güzeli sade kullanmak.gecmis olsun. bnde kilifsz kullanmaya alistim. kilif takasim gelmiyo. fakat korkuyrm dusurcem diye.
Gecmis olsun.Saolun. Kılıf ile çok kaba oluyor ve görsel açıdan tasarım şıklığını ortadan kaldırıyor. Bende 2 ay clear viewle kullandım ama en güzeli sade kullanmak.
Baktım onlara kaba geldi biraz.sefaf kılıflar ıyı bence 100 liralık olan spigen.
Aynen ben kullaniyorumsefaf kılıflar ıyı bence 100 liralık olan spigen.
Baglayamazsin hml kablo alman gerek.Hdmi kablosu ile note 5 i tvye baglayamiyorum farkli bir aparatimi var?
ozaman ellemeyelimBende vardı 1 ay gibi öyle kullandım sonra çıkardım ve şimdi baya bir çizik var flashda.
Rahatsız etmiyorsa ellemeyin derim. Orda kullanılan malzeme kalitesiz en ufak şeyde çiziliyormuş. Bende pişman oldum çıkardığıma.ozaman ellemeyelim
benim ki kendi atmaya basladi bi sure soraRahatsız etmiyorsa ellemeyin derim. Orda kullanılan malzeme kalitesiz en ufak şeyde çiziliyormuş. Bende pişman oldum çıkardığıma.
Deforme oluyor zamanla kendi atana kadar devam etsin çıkarmayanlar.benim ki kendi atmaya basladi bi sure sora
Sorunsuz olsun tabi de bir an öncede gelsin.bence sorunsuz olsun biraz gec olsun. ıphoneda cok sıkıntı cekmıstım hızlı güncellemelerden
geldikten sonra tam olarak ne değişecek peki ?Sorunsuz olsun tabi de bir an öncede gelsin.
Lazzz touchwiz kisa anayol sayfasini da devre disi biraktin mi senOrada yoktu ama kamerada vardı.
Yok devre dışı bırakmadım.Lazzz touchwiz kisa anayol sayfasini da devre disi biraktin mi sen![]()
Ben biraktim sorunda çıkmadi..Yok devre dışı bırakmadım.
Bir telefon için niye kendini uzeceksin ki ?biraz once telefonugobek hizasindan kaldirima ekranin ustune dusurdum. cok sukur jelatin cizildi sadece. jelatin olmazsa gittiydi telefon. aglardm artk sabaha kadar![]()
Lazzz benim kafadan"))Bir telefon için niye kendini uzeceksin ki ?
Mesela kılıf çizilmez dediler 4-5 tane bıçakla çizdim anahtarla da çizdim yarın resmini atarım hatta![]()
ben temiz kullanmayi sewiyrm. kirik ekranli telefon kullanamazdm heralde. birde okadar para werince ister istemez uzerine dusuyo insan. jelatin wardi oyuzden pek korkmuyrm. ama jelatinsz kullanmam asla. arka tarafa sen mi almistin? arkaya almak istyrm biran once cnkiBir telefon için niye kendini uzeceksin ki ?
Mesela kılıf çizilmez dediler 4-5 tane bıçakla çizdim anahtarla da çizdim yarın resmini atarım hatta![]()
Aynen aldım ama bir halta benzemiyor bir kaç leke gözüküyor ben beğenmedim çıkartıp normal jelatin yapistiracagim.ben temiz kullanmayi sewiyrm. kirik ekranli telefon kullanamazdm heralde. birde okadar para werince ister istemez uzerine dusuyo insan. jelatin wardi oyuzden pek korkmuyrm. ama jelatinsz kullanmam asla. arka tarafa sen mi almistin? arkaya almak istyrm biran once cnki