Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Zaten ne bekliyorsun ki fakat azalma olmuyor mesela 1 gb düşmüyor daha cok bosluk kaliyor
Ben birşey beklemiyorum normalde yeterli zaten arkadaş sorduğu için söyledim. Açıkça söylemek gerekirse bu tür uygulamalar pek işe yaramıyor. Yüklü gelen uygulamalar ya hiç gelmeyecek ya da kullanıcının kaldırabilme seçeneği olacak. Başka türlü çözümü yok bunun.

S

SDN Okuru mar

SDN Okuru
Arkadaslar iyi aksamlar yorumlari okudum da sarj konusunda skintilar mi var ben de 1 ay icinde note 5 alacagim ama bunlari okuyunca kafam karisti cok uzun surede mi doluyor sarji aliyim mi almayim mi cevaplarsaniz sevinirim

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ben birşey beklemiyorum normalde yeterli zaten arkadaş sorduğu için söyledim. Açıkça söylemek gerekirse bu tür uygulamalar pek işe yaramıyor. Yüklü gelen uygulamalar ya hiç gelmeyecek ya da kullanıcının kaldırabilme seçeneği olacak. Başka türlü çözümü yok bunun.
Dostum program devre dışı bırakmıyor o uygulamayı kaldırıyor apk sini hafızada saklıyor tekrar kurulmasını istediğin zaman apk yi tekrar kuruyor.

tugrul-acar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar dün yakın bir arkadaşım note 5 aldı beyaz renk . Cihazlara bakarken ikisi arasında hafif bir parlaklık farkı olduğunu farkettik. Ayrıca beyaz tonlamaları da hafif farklı geldi bize . Ben cihazı 3 ay önce almıştım. Acaba super amoled ekranlarda kullandıkça renkte değişme gibi bir sıkıntı olabilir mi ?
Kardeş amoled ekranların öyle bir sorunu var
Bir sene sonra beyaz rengi sarı gibi gösteriyor

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Dostum program devre dışı bırakmıyor o uygulamayı kaldırıyor apk sini hafızada saklıyor tekrar kurulmasını istediğin zaman apk yi tekrar kuruyor.
Bu işlerden pek anlamıyorum ama telden kaldırmadığı sürece çok gerekli bir uygulama değil bence.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
coklu pencere modu kapatmısım nerden acıyoz

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
81mblik ufak bir guncelleme geldi. Ayni başka bir ülkede 3gun önce geldi yani sanırsam güncellemelerde fazla beklemeyecegiz note5 için.

5227254af697bea042ccd8b89b27b37a.jpg

8bf115a7c5156d0550d6674d0317da41.jpg