isyankar42
Profesör
Arkadaşlar deneyenler ram kullanimindaki farki tazabilirmi
Neyi deneyenlerArkadaşlar deneyenler ram kullanimindaki farki tazabilirmi
Package disable proNeyi deneyenler
Fark yok.Package disable pro
Fark var şöyle varFark yok.
ucurum kadar fark yok. ben pek hissetmed ackcasi.Fark var şöyle var
Istemedigin uygulamalar calismiyor...
Buda ramin belli aralikta kalmasini sağlıyor
Bende bir fark yok ram kullanımında 1.4 gb boşta ne zaman baksam.Fark var şöyle var
Istemedigin uygulamalar calismiyor...
Buda ramin belli aralikta kalmasini sağlıyor
Zaten ne bekliyorsun ki fakat azalma olmuyor mesela 1 gb düşmüyor daha cok bosluk kaliyorBende bir fark yok ram kullanımında 1.4 gb boşta ne zaman baksam.
Ben birşey beklemiyorum normalde yeterli zaten arkadaş sorduğu için söyledim. Açıkça söylemek gerekirse bu tür uygulamalar pek işe yaramıyor. Yüklü gelen uygulamalar ya hiç gelmeyecek ya da kullanıcının kaldırabilme seçeneği olacak. Başka türlü çözümü yok bunun.Zaten ne bekliyorsun ki fakat azalma olmuyor mesela 1 gb düşmüyor daha cok bosluk kaliyor
Dostum program devre dışı bırakmıyor o uygulamayı kaldırıyor apk sini hafızada saklıyor tekrar kurulmasını istediğin zaman apk yi tekrar kuruyor.Ben birşey beklemiyorum normalde yeterli zaten arkadaş sorduğu için söyledim. Açıkça söylemek gerekirse bu tür uygulamalar pek işe yaramıyor. Yüklü gelen uygulamalar ya hiç gelmeyecek ya da kullanıcının kaldırabilme seçeneği olacak. Başka türlü çözümü yok bunun.
Kardeş amoled ekranların öyle bir sorunu varArkadaşlar dün yakın bir arkadaşım note 5 aldı beyaz renk . Cihazlara bakarken ikisi arasında hafif bir parlaklık farkı olduğunu farkettik. Ayrıca beyaz tonlamaları da hafif farklı geldi bize . Ben cihazı 3 ay önce almıştım. Acaba super amoled ekranlarda kullandıkça renkte değişme gibi bir sıkıntı olabilir mi ?
Bu işlerden pek anlamıyorum ama telden kaldırmadığı sürece çok gerekli bir uygulama değil bence.Dostum program devre dışı bırakmıyor o uygulamayı kaldırıyor apk sini hafızada saklıyor tekrar kurulmasını istediğin zaman apk yi tekrar kuruyor.
Kaldiriyormus isteBu işlerden pek anlamıyorum ama telden kaldırmadığı sürece çok gerekli bir uygulama değil bence.
Neyse uzatmayalım [emoji2]Kaldiriyormus iste![]()
bunu bilseydim almazdım :/Kardeş amoled ekranların öyle bir sorunu var
Bir sene sonra beyaz rengi sarı gibi gösteriyor
Her ekranda belli zaman sonra sorunlar var bosuna uzulme oyle yanibunu bilseydim almazdım :/
ips de sorun olmaz kolay kolayHer ekranda belli zaman sonra sorunlar var bosuna uzulme oyle yani![]()
Ips lg kullanmiyor mu?ips de sorun olmaz kolay kolay
sadece lg degil.Ips lg kullanmiyor mu?
Tamam lgnin ben g2 g3 de kullanan arkadaslarimin servise ekran problemi icin gittigini bilirimsadece lg degil.
tamam sen herseyi biliyosn . ugrasamicam su hallerinleTamam lgnin ben g2 g3 de kullanan arkadaslarimin servise ekran problemi icin gittigini bilirim) lg de de oluyor ozellikle ekranda
Iphone da hic yasayan gormedim .
Oyle vallatamam sen herseyi biliyosn . ugrasamicam su hallerinle
bnce oyle degil. cocukca hareketler.Oyle valladaha ekran sararmasindan yeni g3 goturdu benim eski serviscim
![]()
sadece yorum yapmak icin konusma burdaOyle valladaha ekran sararmasindan yeni g3 goturdu benim eski serviscim
![]()
Sana gore oyle ben gordugumu soyluyorumbnce oyle degil. cocukca hareketler.
ben ips den bahsedyrm. iphone degil.Sana gore oyle ben gordugumu soyluyorum) lg sorunsuz degil ekrani ipsbde sorunlu
ama iphone da yok sorun
sen gormedn diye sorun yok diyemezsinSana gore oyle ben gordugumu soyluyorum) lg sorunsuz degil ekrani ipsbde sorunlu
ama iphone da yok sorun